Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

καλημέρα καλημέρα!!! τι κανετε κορίτσια? κ εγω από φαρμακα τα παντα περνω φυλικο σιδηρο μαγνησιο προγεστερονη μονο το αβεστιο εχω γλυτωσει προς το παρον. κ εμενα ο σιδηρος με ενοχλεί στο εντερο αλλα μου κανει καλο στις ζαλαδες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

την πρωτη μερα που μπηκα στο νοσοκομειο μετα την αιμοραγια ειχα αιματοκριτη 30 τωρα με τα φαρμακα είμαι 32 αν και δεν τα πινω κάθε μερα! το μαγνησιο ουτε που ηξερα τι είναι αλλα εκανα συσπασεις και πινω 6 επινα 9 αρχικα παρακαλω την μερα το μειωσαμε χθες ελπιζω την επομενη εβδομαδα να το μειωσουμε κ άλλο προγεστερονη 3 την μερα!

Πω!πω! 9 μαγνήσια την ημέρα? Κορίτσι μου σου εύχομαι σύντομα να χρειάζεσαι ένα το πολύ.

Εμένα ο σίδηρος απλά αναγούλα μου φέρνει ως ώρας και δυσκοιλιότητα εννοείται. Μόνο στα μαλλιά και στα νύχια με έχει βοηθήσει.

Sangreluna εσύ παίρνεις το σίδηρο σε υγρή μορφή? Μήπως σε μορφή χαπιών δε θα σε πείραζε τόσο?

4zf9p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι… καλώς σας βρήκα όλες!

Εγώ έπαιρνα από πριν κάθε μέρα φυλικό οξύ λόγω στίγματος μεσογειακής αναιμίας και μόλις επιβεβαιώσαμε την εγκυμοσύνη (6η εβδομάδα) καθημερινά παίρνω επίσης σίδηρο και ασβέστιο. Σκεφτόμουν να ρωτήσω τον γιατρό μου την άλλη εβδομάδα αν θα μπορούσα να ξεκινήσω μαγνήσιο για τις κράμπες στα πόδια που με ξυπνάνε 2-3 φορές κάθε βράδυ! Δοκίμασα όλα τα φυσικά μέσα…. Μπανάνες, αμύγδαλα, μπόλικο νερό…. Αυτές εκεί…. Μαζί με την συχνοουρία με εκπαιδεύουν για το πρόγραμμα ύπνου που θα έχω με τον ερχομό του μωρού μάλλον!

Επίσης, όταν λέτε ότι νιώθετε από τώρα το μωρό.... τι εννοείται..; Ένα...φρρρρρ φρρρρ κοντά στον αφαλό...; :oops::oops::oops: (δεν ξέρω πως να το περιγράψω... :))

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!! Βλέπω όλα αυτά τα μωρού δικά και ερωτευομαι!!! Αλλά είναι λίγο νωρίς ακόμα!!!!

Εμένα είναι το πρώτο μου αλλά δεν ξέρω ακόμα που θα γέννησω!!!!

Γεια σας και πάλι… καλώς σας βρήκα όλες!

Εγώ έπαιρνα από πριν κάθε μέρα φυλικό οξύ λόγω στίγματος μεσογειακής αναιμίας και μόλις επιβεβαιώσαμε την εγκυμοσύνη (6η εβδομάδα) καθημερινά παίρνω επίσης σίδηρο και ασβέστιο. Σκεφτόμουν να ρωτήσω τον γιατρό μου την άλλη εβδομάδα αν θα μπορούσα να ξεκινήσω μαγνήσιο για τις κράμπες στα πόδια που με ξυπνάνε 2-3 φορές κάθε βράδυ! Δοκίμασα όλα τα φυσικά μέσα…. Μπανάνες, αμύγδαλα, μπόλικο νερό…. Αυτές εκεί…. Μαζί με την συχνοουρία με εκπαιδεύουν για το πρόγραμμα ύπνου που θα έχω με τον ερχομό του μωρού μάλλον!

Επίσης, όταν λέτε ότι νιώθετε από τώρα το μωρό.... τι εννοείται..; Ένα...φρρρρρ φρρρρ κοντά στον αφαλό...; :oops::oops::oops: (δεν ξέρω πως να το περιγράψω... :))

χαχα, ωραία το περιέγραψες... φρρρρ φρρρρ :cool: Εγώ θυμάμαι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αισθανόμουν σαν να γουργούριζε η κοιλιά μου από πείνα. Μετά τον 5ο - 6ο μήνα είχα αρχίσει να καταλαβαίνω πως είναι το μωρό. Σε αυτή την εγκυμοσύνη και εγώ ήδη το έχω "ακούσει".

4zf9p3.png

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Barbou ΠΗΤ 01/01 (Ολύμπιον, Πάτρα) - it's a boy! (2ο)

apapa ΠΗΤ 02/01 (Ρέα)

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 - it's a girl!

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα) - (3ο)

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

babyblue ΠΗΤ 12/01(Βενιζέλειο, Κρήτη) - (1ο)

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy! (1ο)

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01

Aura ΠΗΤ 17/01 (Αλεξάνδρα) - it's a girl! (2ο)

Coccinelle ΠΗΤ 19/01

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01

Yota1 ΠΗΤ 20/01 (Αλεξάνδρα) - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

eleniart ΠΗΤ 26/01 - it's a boy!

sokolata84 ΠΗΤ 28/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - (2ο)

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01 (Λητώ) - (2ο)

oi6Ip3.png

χαχα, ωραία το περιέγραψες... φρρρρ φρρρρ :cool: Εγώ θυμάμαι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη αισθανόμουν σαν να γουργούριζε η κοιλιά μου από πείνα. Μετά τον 5ο - 6ο μήνα είχα αρχίσει να καταλαβαίνω πως είναι το μωρό. Σε αυτή την εγκυμοσύνη και εγώ ήδη το έχω "ακούσει".

Το νιώθω το γουργουρισματάκι ειδικά όταν γυρνάω από την δουλειά και χαλαρώνω :D Είχα μια ελπίδα ότι είναι το κουκούτσι μου αλλά δεν ήμουν σίγουρη :D Όπως λες και εσύ είναι το πρώτο και ακόμη ανακαλύπτω τα πάντα! Πρέπει να είναι υπέροχο στην δεύτερη εγκυμοσύνη που έχεις ξεπεράσει τον φόβο του άγνωστου και χαίρεσαι την περίοδο αυτή πιο ήρεμα και γλυκά... :roll:

Διαφημίσεις

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Barbou ΠΗΤ 01/01 (Ολύμπιον, Πάτρα) - it's a boy! (2ο)

apapa ΠΗΤ 02/01 (Ρέα) - (1ο)

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 - it's a girl!

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα) - (3ο)

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

babyblue ΠΗΤ 12/01(Βενιζέλειο, Κρήτη) - (1ο)

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy! (1ο)

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01

Aura ΠΗΤ 17/01 (Αλεξάνδρα) - it's a girl! (2ο)

Coccinelle ΠΗΤ 19/01

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01

Yota1 ΠΗΤ 20/01 (Αλεξάνδρα) - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

eleniart ΠΗΤ 26/01 - it's a boy!

sokolata84 ΠΗΤ 28/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - (2ο)

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01 (Λητώ) - (2ο)

oi6Ip3.png

Στην 2η εγκυμοσύνη έχεις σίγουρα ξεπεράσει το φόβο του αγνώστου, αλλά δεν έχεις ξανά πιά το γυρνάω σπίτι από τη δουλειά και χαλαρώνω. Οπότε σε αυτό το κομμάτι ξεκουραστείτε και κοιμηθείτε όσες είστε στην πρώτη εγκυμοσύνη όσο περισσότερο μπορείτε.

4zf9p3.png

Κορίτσια με το θεμα της τουαλέτας πως τα πάτε;

sokolata84 εγω παρολο που δεν υπηρξα ποτε δισκοιλια κ πηγαινα 2 φορες τη μερα πριν 1 μηνα βρεθηκα να πηγαινω μια φορα στις τρεις μερες!! σοκ κ εγω κ ο οργανισμος μου! ο γιατρος μου ειπε πριν ξεκινησουμε σκονουλα να προσμαθησω πρωτα μονη μου.. αφθονα φρουτα κ λαχανικα!! κ οντως μεσα σε μια εβδομαδα λυθηκε το θεμα! πηγαινω παλι κανονικα οπως πριν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...