Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε; Agapa καλώς μας ήρθες, να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Mariren σ ευχαριστούμε που συμπληρώνεις το πινακάκι μας. Εγώ θα γεννήσω στο Αλεξάνδρα, όπως και η Yota και είναι το 2ο μου παιδάκι !

Babyblue με το καλό η μετακόμιση.. νομίζω την έχεις πάρει την απόφασή σου μα δεν το ξέρεις ακόμα.. εσύ χαλαρά ξεκούραστα να δίνεις μόνο οδηγίες κι όλα θα πάνε καλά.

Sagre μου πώς πάνε τα νεύρα; εγώ κάθε μέρα έχω ! τι φταίει δεν ξέρω; είναι οι ορμόνες; είναι η κούραση;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!! Εγω περιμένω την παρασκευη να ερθει για να κανω την αυχενικη!! Επιτέλους πέρασαν οι μερες. Απο συμπτωματα οι αναγουλες είχαν πανω απο εβδομαδα που είχαν σταματήσει και εχθες παλι εμετοι. Τι να πω;;; Ελπίζω να σταματήσουν γρήγορα. Το φύλο εγω δεν θελω να το μαθω, οποτε θα μείνει κενό το δικό μου στη λίστα μας. Θα γεννήσω στο γενεσης θεσσαλονικη και ειναι το δεύτερο παιδακι μου!!!

κοιλιτσες τι κανετε??????

εχετε σκασει απ την ζεστη οπως εγω???

τι μου κανετε???εγω εχω πηξει στην δουλεια και δεν μπαινω συχνα...τελος σεμπτεμβρη θα σταματησω ομως και θα χαλαρωσω!!!!

θελω να ρωτησω κατι....

ιδιαιτερα τις δευτερομανουλες αλλα καθε βοηθεια δεκτη!!!!ποτε πρεπει να αρχισουμε τα ψωνια???? ξερετε λογω εκπτωσεων εχω την ταση να κοιταω εντονα τα μωρουδιακα....ειναι νωρις???ουτε ξερω τι χρειαζεται αλλα τωρα το καλοκαιρι που δουλευω εχω καποια χρηματα...το χειμωνα θε ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα!!!!

Γεια σου elia. Σήμερα δεν έχει τόσο ζέστη εδώ. είμαι μέσα στο σπίτι βέβαια.. δεν ξέρω τι γίνεται έξω. φυσάει και φέρνει δροσιά. κατά τ άλλα ναι !! έχουμε σκάσει από τη ζέστη ! η ζέστη στην εγκυμοσύνη είναι αλλιώτικη . σα να ανεβαίνει απότομα η θερμοκρασία.

Γιατί όχι; αν ε΄χεις τώρα χρήματα να πάρεις μερικά πραγματάκια. αλλά αν μπορείς να εξασφαλίσεις κάτι από τα βασικά από φίλους και συγγενείς θα ναι το καλύτερο. Τα χρησιμοποιείς για λίγο καιρό.

Για αρχή συμφων΄ω με την σαγκρε: καθισματάκι αυτοκινήτου λίγα ρούχα και πολλές πάνες. μπιμπερό ας έχεις κανένα δύο μπορεί να χρειαστούν (εγώ επειδή θήλασα είχα πάρει με τη θηλή που έχει χαμηλή ροή όπως περίπου το στήθος.

Χρειάζεσαι ακόμα:

-μπανάκι,

-επιπλο αλλαξιέρα (δεν είναι απαραίτητο αλλά βοηθάει πολύ να μην πονά η μέση από το σκύψιμο. άλλη λύση που είχα βρει είναι αλλαξιέρα πάνω στο πλυντήριο ρούχων).

-καλαθούνα

-λίγα σεντονάκια

-αδιάβροχα σελτεδάκια

-πανάκια για σκούπισμα από το γάλα

-το ριλάξ το χρησιμοποίησα αρκετά νωρίς και είναι απόλυτα απαραίτητο

-ένα καρότσι (καλό κατά προτίμηση που να έχει καλή πλάτη και να πέφτει τελείως η πλάτη ώστε να μπορεί να κοιμηθεί μέσα το μωράκι.

-κουνουπιέρα για την καλαθούνα.

-Μάρσιπος (βασικό και πολύ χρήσιμο) (εμένα δεν με βόλεψε το ρινγκ σλινγκ με βόλεψε ο κλασσικός μάρσιπος) μέχρι 2-3 μηνών έτσι βγαίναμε έξω.

-Αν θηλάσεις ωραία είναι και η πολυθρόνα θηλασμού μαζί με το υποπόδιο δεν πήρα αλλά τη ζήλεψα από φίλες που πήραν.

-το κρεββατάκι κούνια θα σου χρειαστεί αργότερα, μετά τους 3 μήνες που δε θα χωρά στην καλαθούνα.

-χρήσιμο μου φάνηκε και το αρκουδάκι ύπνου που κάνει μουσική και ένα άλλο μουσικό παιχνίδι που μου πήρε μια φίλη για πάνω από την κου΄νια που κάνει σχήματα και μουσικές ύπνου.

-Α, βασικό επισης πακετάκι υγιεινής: χτενάκι , βούρτσα , οδοντόβουρτσα, ψαλιδάκι νυχιών κλπ, έχει κάποια σετ αν θες να δεις ή τα παίρνεις και μεμονωμένα.

-καρεκλάκι φαγητου θα χρειαστείς μετά τους 5,5 μήνες (εμένα μου δώσανε ένα που δένει πάνω στην καρέκλα μας).

Γενικά μην παραξοδευτείς. Και από ρούχα λίγα γιατί μεγαλώνουν τόσο πολύ γρήγορα !

Διαφημίσεις

Κορίτσια με το θεμα της τουαλέτας πως τα πάτε;

Γεια σου σοκολάτα με το ωραίο όνομα ! Με το καλό η αυχενική σου! έτσι είναι ένα ορόσημο η αυχενική για όλες μας, ειδικά στην 1η εγκυμοσύνη που χεις πιο πολλές αγωνίες.

Με το θέμα της τουαλέτας.. χμ ! όχι και πολύ καλά αλλά φταίει αφενός ο σίδηρος και το ασβέστιο που έχω ξεκινήσει εδώ και 1 εβδομάδα και αφετέρου η κακή διατροφή (έχω πέσει σε πολλά αμαρτήματα τις τελευταίες εβδομάδες) ! χιχιχ

Αν έχεις θέμα βοηθάει πολύ :

1. η βρώμη , ο λιναρόσπορος (κοπανισμένος) που έιναι και καλή πηγή ω3, τα ακτινίδια φυσικά και τα δαμάσκηνα, πολύ πολύ νερό και περπάτημα.

2. άλλο κόλπο: όχι τοσο ευχαριστο αλλά αποτελεσματικό. πιες νηστική 1 κουταλιά της σούπας λάδι.

3. όχι πολλά ψωμια, ζυμαρικά, γλυκά.

Εγώ στην 1η εγκυμοσύνη έκανα αιμορροίδες, είχα και από πιρν λίγο πρόβλημα και με ταλαιπώρησαν λίγο.

Φρόντισε λίγο τη διατροφή σου και θα λυθεί σε 1-2 μέρες. Έχει και μια φυτική μαρμελάδα από μήλο και δαμάσκηνο (στα φαρμακεία) νομίζω ταμαρίν λέγεται και κάνει καλή δουλειά.

Αυτά...

Όλες εδώ κορίτσια? Πως είστε εμείς μια χαρά πήγαμε και είδαμε την μπεμπουλα σήμερα όλα υπέροχα!! Τελικά φεύγουμε μέχρι 15 Αυγούστου θα είμαστε κάτω αύριο έρχεται και ο μπαμπάκας μου να μας βοηθήσει!! Εμείς πραγματάκια δεν θα αγοράσουμε καθόλου έχουμε τα πάντα από πέρυσι δεν μου έκανε καρδιά να τα δώσω οπότε ίσως κανένα ρουχαλακι και διακοσμητικό για το δωμάτιο για να πω και εγώ ότι κάτι πήρα!! Εγώ δεν είμαι στο πινακακι!! 12/1 στο βενιζελιο πλέον με γιατρό τον αγαπημένο μου ξάδερφο!! Αυτά πείτε κανένα νέο!! Έχει νιώσε καμιά το μωρό?

Εγω εγω το χω νιωσει ισως επειδη ειναι τριτο και το καταλαβα πιο νωρις μπειμπιροζ εχεις μαιευτηρα ξαδερφο χα θα θεωρησω πλεον ρητορικη την ερωτηση πουωεκανες. Και μονο για να ζηλεψουμε... Ολα να πανε κατευχην κοπελια

Ναι εκείνος μας καθοδηγεί σε όλα και είναι πραγματικά μεγάλο στήριγμα μου έχει προσφέρει μεγάλη ψυχολογική στήριξη για να καταφέρω να μείνω ξανά έγκυος πάρα τους φόβους μου.

Νομίζω κ εγώ ότι καταλαβαίνω εδώ και καποιες μέρες αλλά σκέφτομαι μήπως είναι νωρίς και απλά οργιάζει η φαντασία μου? Αν και λένε ότι στην δεύτερη εγκυμοσύνη νιώθεις λίγο νωρίτερα το μωρό

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια! χαιρομαι που σιγα σιγα η κινηση στο θεμα μας αυξανεται! εγω μονο απο τη δουλεια βεβαια μπορω να συμμετεχω γιατι σπιτι εχω τη μικρη 'δικτάτορα' που βλεπει κινητο και τρελαινεται! χεχε

sokolata με το θεμα της τουαλετας μια καλα, μια οχι...ειχα κ στην προηγουμενη εγκυμοσυνη τα θεματακια μου, αλλα τελικα ρυθμιστηκε κ αυτο. εχει αλλαξει ομως τοσο πολυ η διατροφη μου τωρα που το θεωρω λογικο να εχω θεματα....

babyblue με το καλο η μετακομιση! Ηρακλειο μετακομιζετε ή Χανια?

πολυ σημαντικο που εχεις συγγενη μαιευτηρα...

στο πινακακι θα προστεθεις αμεσα! :)

εγω πηρα τις εξετασεις μου χθες κ ειναι στα χαμηλοτερα ορια η φεριτινη....δεν θελω να σκεφτομαι οτι θα παρω σιδηρο απο τωρα :(

και η αυχενικη μεταφερθηκε μια μερα μετα λογω του αντρουλη μου που θα φυγει εκτακτως σε επαγγελματικο ταξιδι :(

oi6Ip3.png

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Barbou ΠΗΤ 01/01 (Ολύμπιον, Πάτρα) - it's a boy! (2ο)

apapa ΠΗΤ 02/01(Ρέα)

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 - it's a girl!

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα) - (3ο)

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

babyblue ΠΗΤ 12/01 (Βενιζέλειο, Κρήτη) - (1ο)

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy!

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01

Aura ΠΗΤ 17/01 (Αλεξάνδρα) - it's a girl! (2ο)

Coccinelle ΠΗΤ 19/01

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01

Yota1 ΠΗΤ 20/01 (Αλεξάνδρα) - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

eleniart ΠΗΤ 26/01 - it's a boy!

sokolata84 ΠΗΤ 28/01 (Γένεσις, Θεσ/ίκη) - (2ο)

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01 (Λητώ) - (2ο)

oi6Ip3.png

Καλημέρα και από εμένα!

Εγώ άρχισα σίδηρο και ασβέστιο μετά την α'επιπέδου. Βέβαια την έκανα και κάνα μήνα πριν περίπου. Παρόλα αυτά έχω χαμηλό αιματοκρίτη, 32.

Παίρνω και μαγνήσιο για αποφυγή συσπάσεων και πλέον την προγεστερόνη μου. Κ δε τα μπορώ καθόλου όλα αυτά τα συμπληρώματα............:(

4zf9p3.png

ευτυχως ο αιματοκριτης μου εινα 38...πεσμενος βεβαια με την προηγουμενη εγκυμοσυνη. και εγω δεν τα θελω καθολου τα συμπληρωματα, ειδικα το ασβεστιο κ το σιδηρο! κ τωρα με το ζορι θυμαμαι το φυλικο

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...