Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια κ απο εμενα. Πως πανε οι κοιλιτσες σας? Δυστυχως δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα, οποτε χανω τα νεα σας! Εμεις καναμε χθες την αυχενικη μας.. ολα τελεια, βγηκε πολυ καλη! Μας εκανε κ ενα κατακορυφο με ανοιχτα τα ποδια!! Το φυλο αν κ μας ειπε την επομενη φορα θα μας πει σιγουρα, αλλα φαινεται για αγορακι! Οποτε κατατασσομαι στις αγορομανες!! Αυτα απο εμας.. καλη επιτυχια σε οσες εμειναν να κανουν αυχενικη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα μελλουσες μανουλες!

Marirene, εσύ είπαμε έχεις αυχενική στις 27/7?

Babyblue μου επίσης μάλλον θα σου κάνω περισσότερη παρέα από εδώ και μπρος. Είχα πάλι καφέ υγρά, πάλι αποκολλησούλες...όχι κάτι ανησυχητικό αλλά θα αρχίσω προγεστερόνη μπας και τη σώσω λίγο την κατάσταση!

Barbou να υποθεσω οτι σου εγραψε και αδεια για να ξεκουραστεις? περαστικα κ γρηγορα να μην ξαναδεις καφε! εγω ναι, 27/7 η αυχενικη μου...τελευται οπως κ στη λιστα! τουλαχτιστον εμεινε μια βδομαδα...

Γεια σας κοριτσια κ απο εμενα. Πως πανε οι κοιλιτσες σας? Δυστυχως δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα, οποτε χανω τα νεα σας! Εμεις καναμε χθες την αυχενικη μας.. ολα τελεια, βγηκε πολυ καλη! Μας εκανε κ ενα κατακορυφο με ανοιχτα τα ποδια!! Το φυλο αν κ μας ειπε την επομενη φορα θα μας πει σιγουρα, αλλα φαινεται για αγορακι! Οποτε κατατασσομαι στις αγορομανες!! Αυτα απο εμας.. καλη επιτυχια σε οσες εμειναν να κανουν αυχενικη!!!

με το καλο eleniart! μπραβο για τα αποτελεσματα της αυχενικης!

oi6Ip3.png

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Barbou ΠΗΤ 01/01 - it's a boy!

apapa ΠΗΤ 02/01

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 - it's a girl!

sangreluna ΠΗΤ 08/01

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy!

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01

Aura ΠΗΤ 17/01 - it's a girl!

Coccinelle ΠΗΤ 19/01

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01

Yota1 ΠΗΤ 20/01 - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

eleniart ΠΗΤ 26/01 - it's a boy!

sokolata84 ΠΗΤ 28/01

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01

oi6Ip3.png

Καλημέρα!! Τι κάνετε?

Δυστυχώς marirene έτσι όπως είναι οι συνθήκες στη δουλειά δε μπορώ να πάρω άδεια. Προσπαθώ όμως να μην κουράζομαι κ γενικά όλη την ημέρα να μην κάνω τίποτα.

Προσπάθησα να ανανεώσω τον πινακάκι μας με περισσότερα στοιχεία (α'επιπέδου, β'επιπέδου, μαιευτήρια). Το έβαλα σε Excel, παιδεύτηκα και τελικά δεν κατάφερα τίποτα..... χαχαχαχα. Δεν έχει και πολλές δυνατότητες εδώ το forum.

Συγγνώμη marirene μου για τα πνευματικά σου δικαιώματα!! :tongue:

Τελοσπάντων εγώ θα γεννήσω στην Πάτρα, ΟΛΥΜΠΙΟΝ λέγεται.....

4zf9p3.png

Διαφημίσεις

κοιλιτσες τι κανετε??????

εχετε σκασει απ την ζεστη οπως εγω???

τι μου κανετε???εγω εχω πηξει στην δουλεια και δεν μπαινω συχνα...τελος σεμπτεμβρη θα σταματησω ομως και θα χαλαρωσω!!!!

θελω να ρωτησω κατι....

ιδιαιτερα τις δευτερομανουλες αλλα καθε βοηθεια δεκτη!!!!ποτε πρεπει να αρχισουμε τα ψωνια???? ξερετε λογω εκπτωσεων εχω την ταση να κοιταω εντονα τα μωρουδιακα....ειναι νωρις???ουτε ξερω τι χρειαζεται αλλα τωρα το καλοκαιρι που δουλευω εχω καποια χρηματα...το χειμωνα θε ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα!!!!

Καλημέρα!! Τι κάνετε?

Δυστυχώς marirene έτσι όπως είναι οι συνθήκες στη δουλειά δε μπορώ να πάρω άδεια. Προσπαθώ όμως να μην κουράζομαι κ γενικά όλη την ημέρα να μην κάνω τίποτα.

Προσπάθησα να ανανεώσω τον πινακάκι μας με περισσότερα στοιχεία (α'επιπέδου, β'επιπέδου, μαιευτήρια). Το έβαλα σε Excel, παιδεύτηκα και τελικά δεν κατάφερα τίποτα..... χαχαχαχα. Δεν έχει και πολλές δυνατότητες εδώ το forum.

Συγγνώμη marirene μου για τα πνευματικά σου δικαιώματα!! :tongue:

Τελοσπάντων εγώ θα γεννήσω στην Πάτρα, ΟΛΥΜΠΙΟΝ λέγεται.....

Barbou θα σε κυνηγησω νομικα! χαχα

κοιλιτσες τι κανετε??????

εχετε σκασει απ την ζεστη οπως εγω???

τι μου κανετε???εγω εχω πηξει στην δουλεια και δεν μπαινω συχνα...τελος σεμπτεμβρη θα σταματησω ομως και θα χαλαρωσω!!!!

θελω να ρωτησω κατι....

ιδιαιτερα τις δευτερομανουλες αλλα καθε βοηθεια δεκτη!!!!ποτε πρεπει να αρχισουμε τα ψωνια???? ξερετε λογω εκπτωσεων εχω την ταση να κοιταω εντονα τα μωρουδιακα....ειναι νωρις???ουτε ξερω τι χρειαζεται αλλα τωρα το καλοκαιρι που δουλευω εχω καποια χρηματα...το χειμωνα θε ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα!!!!

πως και θα σταματησεις τοσο νωρις?

οσο για τα ψωνια, φανταζομαι οποτε νιωσεις εσυ ανετα. εγω αρχικα περιμενω να μαθω φυλο... κ ελπιζω να ειναι κοριτσακι και γιατι ειναι ολοκαινουρια ολη η προικα της μικρης μου αλλα κ γιατι ειμαι κοριτσομανα κ μ'αρεσει! χιχι

γενικα ομως δεν προκειται να παρω πολλα....το ειχα παρακανει στην πρωτη εγκυμοσυνη και μου εχουν μεινει ολα ολοκαινουρια. καποια ζητημα αν τα χρησιμοποιησα κ μια φορα. οσο για τα ρουχα, επειδη γεννηθηκε αρκετα μικρουλα στην αρχη δεν της καναν κ μετα αλλαξε η εποχη οποτε πηρα καινουρια. γενικα ομως ρουχαλακια θα παρω καινουρια ακομα κ αν ειναι κοριτσακι... ειναι κ διαφορετικη η εποχη που γεννιουνται, καλοκαιρι η κορη μου, χειμωνα τωρα.

απο τα υπολοιπα, στην αρχη ειχα καλαθουνα κ σκεφτομουν να παρω λικνο που κολαει στο κρεβατι. επειδη ομως πιθανοτατα κ αυτο το μωρο θα θελει να ειναι κολλημενο πανω μου, σκεφτομαι να μην παρω τιποτα κ να 3αναχρησιμοποιησω την καλαθουνα. καροτσι, καθισμα αυτοκινητου, ριλαξ, παρκο εχω. σεντονια, κουβερτες, υπνοσακο κτλ εχω. οποτε το μονο που θελω ειναι εναν καδο για τις πανες που χαλασε ο παλιος, ενα στρωματακι αλλαξιερας γιατι εχει σκιστει, κ κανενα σελτεδακι καινουριο.

oi6Ip3.png

Barbou ΠΗΤ 01/01 - it's a boy! (Ολύμπιον, Πάτρα)

apapa ΠΗΤ 02/01

sangreluna ΠΗΤ 08/01

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01

Coccinelle ΠΗΤ 19/01

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

sokolata84 ΠΗΤ 28/01

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01 (Λητώ)

oi6Ip3.png

Barbou ΠΗΤ 01/01 (Ολύμπιον, Πάτρα)- it's a boy!

apapa ΠΗΤ 02/01(Ρέα)

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα)

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01

Coccinelle ΠΗΤ 19/01

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

sokolata84 ΠΗΤ 28/01

ntinani ΠΗΤ 30/01

oi6Ip3.png

Διαφημίσεις

Aura και εγώ στο Αλεξάνδρα θα γεννήσω! Συμπτώματα εγώ τώρα τελευταία κάτι πονάκια.Πιο πολύ σαν πίεση και άρχισε να φαίνεται η κοιλιά μου. Εμετοί τέλος!!

Marirene τι ειναι το σελτεδακι;

Barbou περαστικά κορίτσι μου.

Eleniart συγχαρητήρια για την αυχενική!

Φιλια σε όλο το παρεάκι και apapa καλωσόρισες!

Aura και εγώ στο Αλεξάνδρα θα γεννήσω! Συμπτώματα εγώ τώρα τελευταία κάτι πονάκια.Πιο πολύ σαν πίεση και άρχισε να φαίνεται η κοιλιά μου. Εμετοί τέλος!!

Marirene τι ειναι το σελτεδακι;

Barbou περαστικά κορίτσι μου.

Eleniart συγχαρητήρια για την αυχενική!

Φιλια σε όλο το παρεάκι και apapa καλωσόρισες!

τα αδιαβροχα πανακια που στρωνουμε στην αλλαξιερα ή στην καλαθουνα κατω απο το σεντονι... εγω κυριως στην αλλαξιερα βαζω.

Χμ θα λεγα να βαλεις και πιο παιδακι ειναιπρωτο δευτερο...

μου βαζεις δυσκολα τωρα....δεν θυμαμαι αυτη την πληροφορια για καθε μια

oi6Ip3.png

Barbou ΠΗΤ 01/01 (Ολύμπιον, Πάτρα) - it's a boy!

apapa ΠΗΤ 02/01(Ρέα)

sangreluna ΠΗΤ 08/01 (Ρέα)

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01

Coccinelle ΠΗΤ 19/01

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01

Yota1 ΠΗΤ 20/01 (Αλεξάνδρα) - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

sokolata84 ΠΗΤ 28/01

ntinani ΠΗΤ 30/01

oi6Ip3.png

Elia μου, μόνο μην κάνεις το λάθος (όπως το κάνουν οι περισσότερες από εμάς) και πάρεις πολλά πράγματα φοβούμενη μήπως σου λείψει το ένα, μήπως σου λείψει το άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσουν πολλά πράγματα από τα χέρια σου τα οποία δε θα τα χρησιμοποιήσεις σχεδόν ποτέ. Ειδικά ρουχαλάκια, στην αρχή μεγαλώνουν με τρελούς ρυθμούς και μέχρι να του τα φορέσεις όλα δε θα του κάνουν και θα μείνουν αφόρετα.

Από τα υπόλοιπα πράγματα, εξαρτάται από το τι σκέφτεσαι ή θες ή προσπαθήσεις να κάνεις. Δηλαδή αν θες να θηλάσεις δεν χρειάζεται να πάρεις μπιμπερό, πιπίλες, αποστειρωτές κ.λ.π. Αν κάνεις συνκοίμηση δε χρειάζεται να πάρεις και κούνιες, λίκνους κ.λ.π.

Θεωρώ όμως πως είναι λιγάκι νωρίς για να πάρεις πράγματα από τώρα. Περίμενε ως εκπτώσεις Νοεμβρίου. :rolleyes:

4zf9p3.png

Ε καλα ας πει η καθεμια σε ποιο παιδακι ειναι εγω τριτο

Λοιπον θα μπειτε στη σελιδα motherbaby και θα δειτεενα λεξικο ορων που τα εξηγει ολα για τις καινουριες θα λεγα οτι ριν γεννηθει το μωρο χρειαζεται μονο καθισμα αυτοκινητου κουνια τα πρωτα ρουχακια λιγα πανες και καλυντικα τιποτα αλλο τα υπολοιπα τα βλεπετ στην πορεια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...