Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Καλησπέρα!! Εγώ είμαι δημοσιογραφος δουλεύω σε εφημερίδα περιοδικό, διάφορα site και γράφω από το σπίτι οπότε θα μπορούσα να συνεχίσω για κάποια χρόνια έτσι, στο Ηράκλειο βέβαια έχουμε και μια οικογενειακή επιχείρηση θα μπορούσα και εκεί να εργαστω αν κάτι πάει στραβά! Έχουμε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να απαντήσουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον δεν στο λεω ετσι απλα ειμαι 35 χρονια αθηνα σε μια πολη που την λατρευω και μεχρι πριν κανω παιδια δεν το σκεφτομουν τωρα αν μου πουν εχεις σπιτι δικο σου στην κρητη φευγω χτες.

Ωραια για πες μου τωρα τι σε κραταειστην αθηνα;

Στην ουσία τίποτα μόνο ότι αγαπώ αυτή την πόλη κατά τα άλλα μένουμε σε ένα διαμέρισμα 70 τετραγωνικά μέτρα το ζόρι μες το κέντρο και το καυσαεριο ενώ το σπίτι μας κάτω είναι το διπλάσιο με κήπο για την μικρή να παίζει θα έχω την οικογένεια μου θα είμαι μακριά από την πεθερά μου που ζει εδώ!!!!είναι όλοι οι φίλοι μας θα.ζούμε πιο ήρεμα!! Είναι όμως και η ακινησία μου πως θα γίνουν όλα αυτά πώς μετακομιζεις σε άλλη πόλη?

Διαφημίσεις

Κοπελια σου ξαναλεω καν ο τωρα οσο για τη μετακομιση θα τα κανει σιγα σιγα ο αντρας σου εν αναγκη πες και στους δικους σου ν ρθουν να βοηθησουν κοπελια μια θα ζοριστεις τωρα και τελος φανταζεσαι να μεγαλωσεις παιδι στο κεντρο μα δε μπορω να καταλαβω γοατι το σκεφτεσαι; νταξει οταν ειναι ενα ζευγαρι η αθηνα ειναι παραδεισος οταν αποκτας παιδι εισαι εκει που εισαι κι εκει που εισαι πρεπει να ναικαλα αχ ας ειχα αυτη την ευκαιρια και δε θα το σκεφτομουν να πας και να βρεις κανα σπιτακι για μας με φτηνο ενοικιο. Αχ...

Γειά σε όλες και από εμένα :P Περιμένω το πρώτο μου παιδάκι με ΠΗΤ 02/01… οπότε μπορεί και να το «σκάσω» από το 2017 και να μεταφερθώ στο 2016. Ανάλογα με το πότε θα αποφασίσει ο Άγιος Βασίλης να περάσει από το σπίτι μας :D Φύλο δεν ξέρουμε ακόμη γιατί στην αυχενική δεν μπόρεσε να καταλάβει ο γιατρός… ελπίζω μέχρι τέλος του μήνα που έχω τον επόμενο υπέρηχο στον γιατρό μου να γίνουν τα αποκαλυπτήρια!

Τι άλλο…? Γεννάω στο ΡΕΑ, ανυπομονώ να αρχίσω να ψωνίζω τα πραγματάκια του μωρού και από τώρα αναρωτιέμαι πως θα ξεκολλήσω τον σύζυγο από την κοιλιά μου όταν αρχίσει να κλωτσάει… αυτά :D:tongue::D

Διαφημίσεις

Καλως σας βρήκα! Λες; :D Μακάρι να υπάρχει κάποιος γνωστός! Έχω ακούσει από γνωστούς μου τα καλύτερα για την συγκεκριμένη κλινική, αν και θα πήγαινα πραγματικά οπουδήποτε μου έλεγε ο γιατρός μου αρκεί να να είναι αυτός εκεί!

Από ότι κατάλαβα η ΠΗΤ αλλάζει,ε; Στον πρώτο υπέρηχο που κάναμε μου είχε πει ο γιατρός μου για 01/01 ενώ στον επόμενο 02/01... έχει να κάνει και με το μέγεθος του μωρού;

Γεια σου μαριεν πως παει;

ηρεμα....χθες ειχα παρει αδεια κ γυρισα στα μαγαζια. κουραστηκα ομως γρηγορα...δεν μπορω αλλο με την κουραση μου....κ τη γκρινια μου επισης!

Γειά σε όλες και από εμένα :P Περιμένω το πρώτο μου παιδάκι με ΠΗΤ 02/01… οπότε μπορεί και να το «σκάσω» από το 2017 και να μεταφερθώ στο 2016. Ανάλογα με το πότε θα αποφασίσει ο Άγιος Βασίλης να περάσει από το σπίτι μας :D Φύλο δεν ξέρουμε ακόμη γιατί στην αυχενική δεν μπόρεσε να καταλάβει ο γιατρός… ελπίζω μέχρι τέλος του μήνα που έχω τον επόμενο υπέρηχο στον γιατρό μου να γίνουν τα αποκαλυπτήρια!

Τι άλλο…? Γεννάω στο ΡΕΑ, ανυπομονώ να αρχίσω να ψωνίζω τα πραγματάκια του μωρού και από τώρα αναρωτιέμαι πως θα ξεκολλήσω τον σύζυγο από την κοιλιά μου όταν αρχίσει να κλωτσάει… αυτά :D:tongue::D

με το καλο apapa! εγω στο Λητω θα γεννησω οπως και το πρωτο μου...

oi6Ip3.png

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Barbou ΠΗΤ 01/01 - it's a boy!

apapa ΠΗΤ 02/01

Αγγελινα87 ΠΗΤ 08/01 - it's a girl!

sangreluna ΠΗΤ 08/01

phot ΠΗΤ 11/01 - it's a boy!

elia ΠΗΤ 12/01 - it's a boy!

aggeliki-xal ΠΗΤ 15/01

Aura ΠΗΤ 17/01 - it's a girl!

Coccinelle ΠΗΤ 19/01

MIMIKA79 ΠΗΤ 20/01

Yota1 ΠΗΤ 20/01 - they are twin girls!

Maria.1989 ΠΗΤ 24/01

eleniart ΠΗΤ 26/01

sokolata84 ΠΗΤ 28/01

ntinani ΠΗΤ 30/01

marirene ΠΗΤ 31/01

oi6Ip3.png

Καλως σας βρήκα! Λες; :D Μακάρι να υπάρχει κάποιος γνωστός! Έχω ακούσει από γνωστούς μου τα καλύτερα για την συγκεκριμένη κλινική, αν και θα πήγαινα πραγματικά οπουδήποτε μου έλεγε ο γιατρός μου αρκεί να να είναι αυτός εκεί!

Από ότι κατάλαβα η ΠΗΤ αλλάζει,ε; Στον πρώτο υπέρηχο που κάναμε μου είχε πει ο γιατρός μου για 01/01 ενώ στον επόμενο 02/01... έχει να κάνει και με το μέγεθος του μωρού;

εγω φαντασου αρχικη ΠΗΤ ειχα 22/1 αλλα δεν συμβαδιζε με την τελευταια περιοδο κ το μεγεθος του εμβρυου οποτε μαλλον ειχαμε καθυστερημενη εμφυτευση κ μας εδωσε 31/1

oi6Ip3.png

Τι ωραία....μπαίνω στο forum και διαβάζω πολλά μηνυματάκια!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Στην ουσία τίποτα μόνο ότι αγαπώ αυτή την πόλη κατά τα άλλα μένουμε σε ένα διαμέρισμα 70 τετραγωνικά μέτρα το ζόρι μες το κέντρο και το καυσαεριο ενώ το σπίτι μας κάτω είναι το διπλάσιο με κήπο για την μικρή να παίζει θα έχω την οικογένεια μου θα είμαι μακριά από την πεθερά μου που ζει εδώ!!!!είναι όλοι οι φίλοι μας θα.ζούμε πιο ήρεμα!! Είναι όμως και η ακινησία μου πως θα γίνουν όλα αυτά πώς μετακομιζεις σε άλλη πόλη?

Βρε babyblue, έτσι όπως τα περιγράφεις τα πράγματα δε νομίζω πως έχεις κ πολλά να σκεφτείς. Μόνο ποιος θα σας βοηθήσει για να γίνει η μετακόμιση.

Σκέψου σε τι περιβάλλον θα μεγαλώσει το παιδάκι σου στην Αθήνα κλεισμένο σε ένα διαμέρισμα και σε τι περιβάλλον στην Κρήτη. Εγώ έχω γεννηθεί κ μεγαλώσει Αθήνα. Την αγαπάω την Αθήνα αλλά από μακριά. Έχει άλλη ποιότητα ζωής στην επαρχία, δε το συζητώ! Από την πρακτική μου, μου πρότεινε η εταιρεία που δουλεύω να έρθω Πάτρα για να ανοίξουμε υποκατάστημα. Ούτε που το σκέφτηκα. Ο άντρας μου Πατρινός ήταν Αθήνα 10 χρόνια για δουλειά. Είχε 2 επιλογές, ή να πέσει στα ψυχοφάρμακα ή να γυρίσει στην Πάτρα. Ευτυχώς διάλεξε το 2ο και έτσι συναντήθηκαν οι δρόμοι μας. Από τότε ο μεγαλύτερός μας φόβος είναι μήπως κ χρειαστεί κάποτε να γυρίσουμε Αθήνα.

Γειά σε όλες και από εμένα :P Περιμένω το πρώτο μου παιδάκι με ΠΗΤ 02/01β¦ οπότε μπορεί και να το «σκάσω» από το 2017 και να μεταφερθώ στο 2016. Ανάλογα με το πότε θα αποφασίσει ο Άγιος Βασίλης να περάσει από το σπίτι μας :D Φύλο δεν ξέρουμε ακόμη γιατί στην αυχενική δεν μπόρεσε να καταλάβει ο γιατρόςβ¦ ελπίζω μέχρι τέλος του μήνα που έχω τον επόμενο υπέρηχο στον γιατρό μου να γίνουν τα αποκαλυπτήρια!

Καλώς ήρθες apapa. Εγώ και εσύ είναι πολύ πιθανό να μεταφερθούμε το 2016. Εγώ είχα αρχική ΠΗΤ 03/01.

Marirene, εσύ είπαμε έχεις αυχενική στις 27/7?

Babyblue μου επίσης μάλλον θα σου κάνω περισσότερη παρέα από εδώ και μπρος. Είχα πάλι καφέ υγρά, πάλι αποκολλησούλες...όχι κάτι ανησυχητικό αλλά θα αρχίσω προγεστερόνη μπας και τη σώσω λίγο την κατάσταση!

4zf9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...