Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Καλα κανεις εδω δεν εχω πει και πολλα σε διπλα καφε με ξερουν χαρτι και καλαμαρι η γρια σαγκρε με το ονομα χιχιχι με δυο καλυτερα παιζουν μαζι και ηρεμει το κεφαλι μου επισης δε δουλευω πλεον και οχι η μοναδικη βοηθεια ειναι ο αντρας μου. Εσυ; να ρωτησω κι αν θες απαντας το θηλασες το πρωτο;

Μάλιστα.. χαχαχαχα ωραία.. περιμένω κι εγώ τη στιγμή που θα παίξουνε μαζί.. ! Η μοναδική βοήθεια ο άντρας σου. Δεν είναι πάντα κακό αυτό που στηρίζεστε ο ένας στον άλλον. Αλλά ακου΄γεται και λιγο δύσκολο. Εγώ δουλεύω από τις 40 μέρες αλλά είναι δική μυο η δουλειά, οπότε τη ρυθμίζω όπως θέλω σε ώρες και μέρες και οι ώρες είναι λίγες, περίπου 10-15 την εβδομάδα.

Τη θήλασα ως τους 4,5 μήνες. Μετά τον 1ο μήνα η παιδίατρος μας είπε ότι δνε έπαιρνε το απαραίτητο βάρος κι έτσι βάλαμε συμπλήρωμα ξένου γάλατος. Μετά ξε΄ρεις πώς έιναι αυτά.. μειώνεται το γάλα. Πάλι καλά που πήγαμε ως τους 4,5 μήνες με μικτή διατροφή. Η αληθεια είναι ότι δεν το προσπάθησα πολύ γιατί είχα και τη δουλειά από νωρίς και με είχε πιάσει μια φοβερή ανάγκη για τσιγάρο και νομίζω και αυτό έπαιξε το ρόλο του.

Το χάρηκα αλλά όχι όσο θα θελα ,τον θηλασμό με την κόρη μου. Τώρα στη δεύτερη θα θελα να αφιερώσω πιο πολύ χρόνο και ενέργεια ώστε να εδραιωθεί καλά και να θηλάσουμε κανε΄να 6μηνο 8μηνο. Για να δούμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμας οχι δε φανηκε αλλα καλα να ναι κι ορθιο νακατουραει κι ολα τ αλλα... Χιχιχιχι.

χχαχαχαχα πλάκα έχεις! έχεις δύο αγόρια και θες και 3ο αγόρι; καλά κατάλαβα ή όχι;

Ναι ειναι δυσκολο δε λεω αλλα ξεφευγεις απο αλλες σκοτουρες εγω θηλασα το πρωτο 18μηνες και σταματησε μονο του και το δευτερο ακομα εγω παλι το χορτασα οσο δε παιρνει θα αποθηλασουν τα δικα μου και θα θηλαζω ξενα απο συνηθεια χαχαχα

Διαφημίσεις

Ναι καλα καταλαβες και δεκα να κανα αγορια θα τα θελα... Αλλο φρουτο

Αλήθεια ε; περί ορέξεως .. ουδείς λόγος! Μπράβο σου που θηλάζεις τόσο καιρό. Και το χαίρεσαι από ό,τι βλε΄πω.

Εγώ με το θηλασμό δνε έιμαι τόσο φανατική. Αλλά για να δούμε με το δεύτερο.

Οχι δεν ειναι θεμα φανατισμου απλα εκατσε ισως λιγο θεμα οιονομιας μπορει ε και οτι δεν ειχα τρελα προβληματα οποτε... Που λες τα αγορια ειναι ερωτας τελειωσε κι ειδικα ο πρωτοτοκος αχ... Κι οσο μεγαλωνουν ε κι απ την αλλη δεν ειναι λιγο να χεις τρεις αντρες να σφαζονται για παρτη σου χιχιχι.

Οχι δεν ειναι θεμα φανατισμου απλα εκατσε ισως λιγο θεμα οιονομιας μπορει ε και οτι δεν ειχα τρελα προβληματα οποτε... Που λες τα αγορια ειναι ερωτας τελειωσε κι ειδικα ο πρωτοτοκος αχ... Κι οσο μεγαλωνουν ε κι απ την αλλη δεν ειναι λιγο να χεις τρεις αντρες να σφαζονται για παρτη σου χιχιχι.

Σίγουρα δεν είναι λίγο χαχαχα αλλά και τα κορίτσι είναι έρωτας.. αν κάνεις κορίτσι θα το δεις.

Λοιπόν φιλη μου σε καληνυχτώ! Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Διαφημίσεις

Αχ δεν είναι καμιά μέσα? Δεν πειράζει θα τα λέω μόνη μου!! Εγώ και ο άντρας μου είναι είμαστε από Κρήτη αλλά γνωριστήκαμε στην Αθήνα στην σχολή και όταν τελειωσαμε αποφασίσαμε να μείνουμε εδώ τώρα όμως σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να.φύγουμε εγώ στο Ηράκλειο έχω σπίτι δικό μου και πάνω από όλα την μαμά μου. Ο άντρας μου έχει μια πρόταση σε τοπικό κανάλι και πρέπει να έχουμε απαντήσει μέχρι τέλος του μήνα. Θέλω να φύγω αλλά φοβόμαστε να μην το μετανιωσουμε σκέφτομαι και την μετακόμιση που δεν μπορώ να κάνω τίποτα από την όλα μας τα λεφτά στα εισιτήρια πηγαίνουν κάθε τρεις και λίγο πάνω κάτω! Έχω πελαγώσει βλέπω ότι ο Νίκος θέλει σαν τρελός να φύγει αλλά επιμένει να πάρω εγώ την απόφαση.

Babyblue εχεις σπιτι δικο σου και τη μαμα σου στη κρηρη και καθεσαι εδω και το σκεφτεσαι; εφυγες κοπελια δεν εχεις να μετανιωσεις για τιποταπηγαινε αλλιως θα στο παρω εγω χιχιχι.

Babyblue εχεις σπιτι δικο σου και τη μαμα σου στη κρηρη και καθεσαι εδω και το σκεφτεσαι; εφυγες κοπελια δεν εχεις να μετανιωσεις για τιποταπηγαινε αλλιως θα στο παρω εγω χιχιχι.

Είναι μεγάλη η δύναμη της συνήθειας 10 χρόνια στην Αθήνα άσε που παθαίνω και το άλλο όταν είμαι Αθήνα θέλω Κρήτη και όταν είμαι Κρήτη θέλω Αθήνα!! Έχω εγκεφαλικό πρόβλημα μάλλον

Είναι μεγάλη η δύναμη της συνήθειας 10 χρόνια στην Αθήνα άσε που παθαίνω και το άλλο όταν είμαι Αθήνα θέλω Κρήτη και όταν είμαι Κρήτη θέλω Αθήνα!! Έχω εγκεφαλικό πρόβλημα μάλλον

Εγώ πάλι σε καταλαβαίνω.. Δεν είναι εύκολο να αφήσεις την Αθήνα. Είναι όμορφη παρά τις δυσκολίες της, έχει επιλογές που η επαρχία δεν έχει. Αλλά γιατί βιάζεσαι να απαντήσεις; Συζητήστε το , σκεφτείτε το με ηρεμία, και θα ρθει η σωστή για σας απόφαση.

Εσύ τι θα κάνεις στην Κρήτη; απο θέμα δουλειάς;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...