Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2017

Recommended Posts

Κοριτσια κοιταξτε να εμπιστευεστε το γιατρο σας ειναι βασικο αν οχι αλλαξτε τον αμεσως εγω χτες τρομαξα γιατι με πιασε βηχας με εμετο συνεχομενο το καλο ειναι πως το μικρουλι ταραχτηκε αρχισε να καμει τουμπες και το ενοιωσα πηρα πρωι πρωι το γιατρουλη μου και του το πα με καθησυχασε αλλα χτες τα χρειαστηκα

Συμφωνώ απόλυτα! Οι γιατροί δεν είναι θεοί, άνθρωποι είναι και δεν είναι όλοι τους καλοί ή δεν μας ταιριάζουν όλοι. Εγώ νομίζω ότι η εγκυμοσύνη είναι περισσότερο δική μας υπόθεση , της γυναίκας, του ζευγαριού και όχι του γιατρού. Να εμπιστεύεστε την κρίση σας. Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη χρειάστηκε να αλλάξω 3 γιατρούς ! Και με ξεγέννησε ο 4ος ! φοβερό; εντα΄ξει, όχι και τόσο γιατί όλα πηγαίνανε καλά..

και τώρα στην 2η εγκυμοσύνη, επέλεξα άλλον γιατρό, λόγω λιγότερο ανθηρών οικονομικών (προτίμησα το Αλεξάνδρα , που ναι δημόσιο Νοσοκομείο) αλλά και όχι μόνο.

Σιχαίνομαι όλο αυτό το εμπόριο που χουν στήσει οι γυναικολόγοι γύρω από τον ερχομό των παιδιών στον κόσμο. Θα θελα να ναι πιο καθαρά κι απλά, και ήσυχα τα πράγματα, χωρίς τόσο εξουσιαστικούς γιατρούς που κάνουν πω ς όλα τα ξέρουν, θα θελα να ναι πιο ανθρώπινοι και να σέβονται την γυναίκα που κυοφορεί ένα παιδί, που κάθε μια μας έιναι μοναδική.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ διακοπούλες σε κανα δυο βδομάδες.. Αν και πήγαμε δύο διήμερα ως τώρα στην Τήνο, το πρώτο με τη μικρή μας, το δεύτερο μόνοι μας με τον άντρα μου. Εργάζεται εκεί, λίγες μέρες το μήνα κι έτσι μας πήρε μαζί του, να κάνουμε λίγα μπάνια. Ήταν πολύ ωραια αλλά λίγο.

Διακοπές από 3/8 θα ανέβουμε Χαλκιδική με τη κόρη μου και γύρω στις 13/8 θα ρθει και ο άντρας μου και θα μείνουμε ως τις 20 περιπου του Αυγούστου. Στη Χαλκιδική έχει εξοχικό η μανα μου και θα ναι εκεί με την αδερφή μου , τον πατριό μυο και τη γιαγιά. Οπότε θα χω και βοήθεια κάτι που το περιμένω πώς και πώς για να ξεκουραστώ λιγο. Μετά θα κατέβουμε 2-3 μέρες στο χωριο του Νίκου στα Τρίκαλα, κι έπειτα επιστροφή στο σπίτι μας.

Χμ συμφωνω εμενα ο ιατρος μου ειναι απλος ανθρωπος που τον πας για μπυρα που λενε τον βρισκεις παντα δεν εχει κολληματα και προπαμτως σε ξεαγχωνει νταξει δεν ειναι θεος αλλα μ εχει βολεψει το κακο πως δε ξεγεναει σε δημοσιο κι εγω δεν εμπιστευομαι αλλον οποτε θα δουμε σε αυτη την εγγυμοσυνη δε δε με ζαλιζει καθολου τα λεμε μια φορα το διμηνο κι οταν θελω γω ενδιαμεσα.

Διαφημίσεις

Χμ συμφωνω εμενα ο ιατρος μου ειναι απλος ανθρωπος που τον πας για μπυρα που λενε τον βρισκεις παντα δεν εχει κολληματα και προπαμτως σε ξεαγχωνει νταξει δεν ειναι θεος αλλα μ εχει βολεψει το κακο πως δε ξεγεναει σε δημοσιο κι εγω δεν εμπιστευομαι αλλον οποτε θα δουμε σε αυτη την εγγυμοσυνη δε δε με ζαλιζει καθολου τα λεμε μια φορα το διμηνο κι οταν θελω γω ενδιαμεσα.

Μπράβο μια χαρά. Εσύ έχεις δυο παιδάκια και περιμένεις το τρίτο; καλά θυμάμαι;

Ναι καλα θυμασαι δυο μαγκακια τριων και ενος ετους...[/Q

Να τα χαίρεσαι !! δύο αγοράκια λοιπόν; και τώρα το τρίτο; μάθατε φύλο ή όχι ακόμη; και πώς είναι με δύο παιδιά κοντά και τώρα έγκυος; έχεις βοήθεια; δουλεύεις; (έχω πολλές απορίες.. τι να κάνω;)

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ ! Ναι Παρθενάκι είναι. Δεν έχω ιδέα από ζώδια. ΝΑι κοντά μας ήρθε.. Κορίτσι μας είπε ο γιατρός κατά 80% . Ξέρεις, είναι νωρίς για να ναι σίγουρος. Αλλά τα μηχανήματα πια είναι πολύ ακριβή και τον εμπιστεύομαι. Περιμένω όμως να το επιβεβαιώσουμε και στον επόμενο υπέρηχο. Χαίρομαι όπως και να χει.

Καλα κανεις εδω δεν εχω πει και πολλα σε διπλα καφε με ξερουν χαρτι και καλαμαρι η γρια σαγκρε με το ονομα χιχιχι με δυο καλυτερα παιζουν μαζι και ηρεμει το κεφαλι μου επισης δε δουλευω πλεον και οχι η μοναδικη βοηθεια ειναι ο αντρας μου. Εσυ; να ρωτησω κι αν θες απαντας το θηλασες το πρωτο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...