Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

H Chris81 το κοριτσακι μας εγινε Μανουλα!!!!

αθηνά76

Recommended Posts

Χρυσάκι να σας ζήσει η μπεμπούλα!

Να είναι γερή και καλότυχη!

Να είστε και εσείς γεροί και αγαπημένοι και να την καμαρώνετε!

Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα. Δεν έχουμε συναντηθεί παρά μόνο δύο φορές, αλλά σε σκέφτομαι συχνά και πολύ θα ήθελα να ξαναβρεθούμε με τα μωράκια μας αυτή τη φορά.

Χρυσάκι, είδες που τα καταφέραμε τελικά; Όσοι γιατροί κι αν πούνε οτιδήποτε, αν ο Θεός αποφασίσει να στο δώσει...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το μαρηκρισάκι junior είναι γεγονός! να σας ζήσει και να είναι πάντα ευτυχισμένο κοντά σας! και τυχερό πολύ πολύ χρύσα μου!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστουμε παρα παρα πολυ για τις ευχες με κανατε και εκλεγα παλιοσκατουλες!!!!:tongue::tongue::tongue:

Η μπεμπουλα μας ειναι ενας αγγελος την κοιταω και δεν το πιστευω!!!

Την Πεμπτη 23/09/10 και ωρα 9.25 καταλαβα τι νοημα εχει η ζωη μολις μου την αφησανε πανω μου!!!

Οσες γινατε μανουλες με καταλαβαινετε απολυτα οσες ειστε στην προαπσθεια μεσα απο την ψυχη μου σας ευχομαι συντομα να το νιωσετε και εσεις!!!

Ο κοριτσαρος μου γεννηθηκε 3270 και 51 ποντους ειναι πολυ γλυκουλα και εχει τρελα μαγουλακια!!!:D:D:D

Εγω ειμαι πολυ καλα δεν πονουσα και δεν ποναω ιδιαιτερα, τωρα προσπαθουμε να προσαρμοστουμε σπιτακι μας και εχει πολυ τρεξιμο μολις μπορεσω θα ξαναμπω.Πολλα πολλα πολλα φιλακια σε ολες σας!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Χρύσα κορίτσι μου τώρα είδα το θέμα!!

Να σου ζήσει, ό,τι επιθυμείς και πάντα μα πάντα να είναι ευτυχισμένη!!

Χαλάλι βρε οι ξάπλες και όλα που πέρασες σε αυτή την εγκυμοσύνη!! Το ροζ μωρό σου σε αποζημιώνει!!

Σας φιλώ και τις δύο!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

• 2 months later...

ως γνωστόν πάω πιο αργα και απο το τρενο της καλαμπάκας... αλλά καλιο αργα παρά ποτε και να ειμαι γαιδαρα οχι πως δνε ειμαι αλλα λεμε τώρα

κρισονια μου να σ ζησει να ειναι ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ χαμογελαστή!

φιλια πολλά κ στις δυο σας

dZJip3.png

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...