Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Cafe Οκτώβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

A ωραία.... θέλω να κάνω και ένα σουφλέ σοκολάτας αλλά δεν έχω σοκολάτες και αυγά.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σ'αυτή την περίπτωση, πήγαινε στη Μαίρη. Είναι πιο εξυπηρετική. Μέχρι και αυγά για βάψιμο μπορεί να σου δώσει...:tongue::tongue::tongue::tongue:

παω να συνεχισω το σπιτακι μου που εχει γινει γλυκα και καθαρο..

ΚΑΘΑΡΟΟΟ..(για οσες δεν βλεπουνε..):tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Πλάκα, πλάκα, φιλενάδα φαντάζεσαι να σου χτυπήσει την Μ.Πέμπτη το πρωί η γειτόνισα και να σου ζητήσει καμιά 12 αυγά για να βάψει? :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 641
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mom

mom 273 δημοσιεύσεις

• Katsarida

Katsarida 160 δημοσιεύσεις

• saxpa

saxpa 66 δημοσιεύσεις

• Theni

Theni 57 δημοσιεύσεις

Σ'αυτή την περίπτωση, πήγαινε στη Μαίρη. Είναι πιο εξυπηρετική. Μέχρι και αυγά για βάψιμο μπορεί να σου δώσει...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λέω να το κάνω..... μια χαρά... και έλεγα να μη βάψω φέτος αλλά αν είναι να μου τα δώσει η καλή μου φιλενάδα..... μην της χαλάσω την καρδιά!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Πλάκα, πλάκα, φιλενάδα φαντάζεσαι να σου χτυπήσει την Μ.Πέμπτη το πρωί η γειτόνισα και να σου ζητήσει καμιά 12 αυγά για να βάψει? :tongue::tongue::tongue:

Καλή φάση... μπορεί να σου τα ζητήσει και βαμμένα..

Εμείς φάγαμε, έβαλα τη μικρή για ύπνο και λέω να πάω να ξαπλώσω και εγώ λίγο....

Τα λέμε μετά!!!!!

Εμείς φάγαμε, έβαλα τον μικρό για ύπνο και λέω να πάω να ξαπλώσω και εγώ λίγο....

Τα λέμε μετά!!!!!

Με κάλυψες, γιατί να το πω διαφορετικά? χαχαχα!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Αυτό το τραγούδι το τραγουδούσα και το τραγουδάω στην Κατερινούλα μου απο τότε που ήμουν έγκυος... για κάποιο λόγο μου είχε μπει στο κεφάλι και καθημερινά αυτό της έλεγα... και κλάμα.....

Το βάζω έτσι για "κάποιες" που δεν έχουν ήχο... :tongue::tongue::tongue:

Αυτό το τραγούδι το τραγουδούσα και το τραγουδάω στην Κατερινούλα μου απο τότε που ήμουν έγκυος... για κάποιο λόγο μου είχε μπει στο κεφάλι και καθημερινά αυτό της έλεγα... και κλάμα.....

Το βάζω έτσι για "κάποιες" που δεν έχουν ήχο... :tongue::tongue::tongue:

Τέλειο το τραγουδάκι, αλλά δεν καταλαβαίνω κάτι.....Υπάρχει άνθρωπος τη σήμερον ημέρα που δεν έχει ήχο στο P/C του? :rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλησπερα σα κι απο εμενα!!!

να ειμαι εδω....

σημερα ολη μερα ειχα τον αδερφο μου οικογενειακως... και σας εχασα κι ηταν μια ευκαιρια να σας ακουσω γιατι τα ωραρια μου συνεχιζουν να ειναι ιδια... δραμα δλδ... κοριτσια δεν προλαβαινω να κανω τιποταααααααα!!!!!

Μαιρουλα μου διαβασα για τις αλλαγες σου και τωρα θα παω να δω και τις φωτο που μου εστειλες...

φιλεναδα μου τι σου κανανε???? για μενα αυτο θα ηταν καταστροφη!!!! χαιρομαι παντως που πηγες καλα!! με τον αλλον τι εγινε??

ειρηνοκατσαριδακι μου... πολυ τρυφερη η κατερινουλα!!! τι να πω... εχουμε παθει πλακα και τι εχουμε να δουμε ακομα!!

κουμπαρα της φιλεναδας δεν μας γραφεις και πολυ ... με μια γρηγορη ματια που εριξα δλδ.... δεν ειμαστε καλη παρεα???:mrgreen::mrgreen:

an1cCAfVM2J0010Mzc3bGR8NDc2MTYwM2RhfEggRWxlbmEgVGhla2xhIGVpbmFp.gif

6Lbvp3.png

Βρε βρε το κορίτσι.....

Περάσατε όμορφα;;;; Εμείς όπως διάβασες στο σπίτι..

Εχει καμιά ωρίτσα που κοιμήθηκε η μικρή και εγώ σε λίγο θα μαζέψω λίγο την κουζίνα θα κάνω ένα μπανάκι και θα ξαπλώσω γιατί αύριο δουλίτσα μας περιμένει...

Κουράγιο και εγώ που δουλεύω μέχρι τις 5 τίποτα δεν προλαβαίνω να κάνω... οπότε μη σκας!!!!

Φιλενάδα!!! Εμφανίστηκες???? Κι εγώ είπα, πάει η φιλενάδα μου, θα την πλάκωσαν οι μπακαλιάροι...:tongue:

Καλά λέει η κουμπαρούλα, κι εγώ που δεν έχω τα ωράρια σου, πάλι δεν προλαβαίνω. Άστα δράμα...

Είδες ρε συ τι μου κάνανε? Άσε, τα νεύρα μου!!! Και κάποια στιγμή με ρώτησε: Έχει αλλάξει κάτι απο την προηγούμενη συνέντευξη στις μισθολογικές σας απαιτήσεις? Εδώ το είχα να του πώ: ΝΑΙ!! γιατί μου τα έχετε κάνει ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!!

Ο "άλλος" μου είπε ότι θα βρεθούμε μετά το Πάσχα. Πήγε στο χωριό του...:confused:

ποστάρω για να δω αν είστε ακόμα εδώ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...