Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Cafe Οκτώβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μολις μπηκα για ενα γρηγορο τζα...

πηγαμε το μεσημερι αφησαμε τα παιδια στην μαμα μου γιατι με λυπηθηκε λεει με 3 μωρα λεω ποια τρια??λεει ε και ενα που κουβαλας και ηρθαμε βγαλαμε ολη την κρεβατοκαμαρα σε ολο το σπιτι..ΧΑΜΟΣ ...μπογιες ναυλον κτλ...και τον εχω στενο μαρκαρισμα τον δικο μου ειμαι ακριβως ορθια διπλα του και επιτηρω..αυριο πρεπει να τελειωσει και τεταρτη παμε ικεα για αγορα και στησιμο..πεμπτη εως σαββατο καθαρισμα τακτοποιημα και μετα κυριακη η πρωτη νουνα...την τεταρτη θα χω και τα δυο παιδια οποτε ισα ισα..φυσικα δεν το κουναω ρουπι απο διπλα του..πρεπει να τελειωσει...συγχρονως συμμαζευω..

σας φιλω ολες σας..ευχαριστω για τις ευχες του φανταρου..

παω για την σκοπια μου..:P:p

εμοτικον που χαιρεται απιστευτα σας χαιρετα το μαντηλι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 641
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mom

mom 273 δημοσιεύσεις

• Katsarida

Katsarida 160 δημοσιεύσεις

• saxpa

saxpa 66 δημοσιεύσεις

• Theni

Theni 57 δημοσιεύσεις

Που πήγατε καλέ όλες σήμερα;;;;

Εγώ έβαλα το πιτσιρίκι πριν λίγο για ύπνο....

Τώρα έχω να μαζέψω κουζίνα να βάλω τα ρούχα που σιδέρωσα χθες στις ντουλάπες (τα έχω όλα απλωμένα στο κρεβάτι και αν δεν τα μαζέψω που θα κοιμηθούμε οεο;; ), επίσης να μαζέψω το βομβαρδισμένο σπίτι... να κάνω μπάνιο και ιδανικά θα ήθελα να κάνω και μια περιποιηση προσώπου που περιλαμβάνει όλο το πακέτο (αλλά δεν το βλέπω..)

Η Κατερίνα μου με σκλάβωσε σήμερα... με έκανε να βάλω τα κλάματα....

Όπως καθόταν στην καρέκλα και εγώ κάτω στο πάτωμα ξαφνικά άρχισε να μου κάνει τα μαλλιά στην άκρη να μην είναι στο πρόσωπο (όπως της κάνω εγώ) μετά απο ώρα με κοιτάει χαμογελάει και μου κάνει μια αγκαλιά... με άρπαξε απο το λαιμό και με κρατούσε τόσο δυνατά.... ανάσα δεν πήρα... και να τα ζουμιά να τρέχουν....:oops::oops::oops:

Τώρα που το ξαναδιάβασα στην περιγραφή χάνει όλο το σκηνικό αλλά ήταν μαγεία!!!! Το παιδί μου μεγαλώνει και νιώθει την ανάγκη να μου κάνει αγκαλιές και νάζια...

Επεξεργάστηκαν by Katsarida

Μόλις με πήραν τηλέφωνο απο την εταιρεία στην οποία είχα δώσει συνέντευξη. Πέρασε λένε το βιογραφικό μου στον επόμενο κύκλο interviews και θα πάω την Τετάρτη να δώσω εξετάσεις!!! :confused::confused::confused:

Τεστ δεξιοτήτων 45 λεπτών λέει!!!:shock::shock::shock::shock: Θεέ μου!! θα ξαναδώσω Πανελλαδικές!!! :? :? :?

Καλημέρα !!

Καλέ γιατί δεν μου το είπες εχθές στο τηλ. ?? Αντε περιμένω λεπτομέρεις...

Good luck...

Πως είστε σήμερα οικογενειακώς??

The new Greek idol.... is here.....

Πάει τελικό η Έφη.... Μπράβο κουμπάρα... στείλε φωτογραφία με την κάρτα εκείνη που δίνουν....

Ημιτελικός είναι αυτός. Τελικός είναι η 3η συνέντευξη στον εργοδότη!! :confused:

Πήρα το εισιτήριο RECALL χθες!!:lol::lol::lol::lol::lol:

μολις μπηκα για ενα γρηγορο τζα...

πηγαμε το μεσημερι αφησαμε τα παιδια στην μαμα μου γιατι με λυπηθηκε λεει με 3 μωρα λεω ποια τρια??λεει ε και ενα που κουβαλας :confused:το θυμήθηκε? :tongue::tongue:και ηρθαμε βγαλαμε ολη την κρεβατοκαμαρα σε ολο το σπιτι..ΧΑΜΟΣ ...μπογιες ναυλον κτλ...και τον εχω στενο μαρκαρισμα τον δικο μου ειμαι ακριβως ορθια διπλα του και επιτηρω..αυριο πρεπει να τελειωσει και τεταρτη παμε ικεα για αγορα και στησιμο..πεμπτη εως σαββατο καθαρισμα τακτοποιημα και μετα κυριακη η πρωτη νουνα...την τεταρτη θα χω και τα δυο παιδια οποτε ισα ισα..φυσικα δεν το κουναω ρουπι απο διπλα του..πρεπει να τελειωσει...συγχρονως συμμαζευω..

σας φιλω ολες σας..ευχαριστω για τις ευχες του φανταρου..

παω για την σκοπια μου..:P:p

εμοτικον που χαιρεται απιστευτα σας χαιρετα το μαντηλι..

Έτσι, καλά κάνεις φιλενάδα...απο κοντά μη τυχόν και "ξεστρατίσει" :P:p Έχετε δουλειές με φούντες!!! Ωραίες δουλειές όμως...Ζηλεύω!!!!

Που πήγατε καλέ όλες σήμερα;;;;

Η Κατερίνα μου με σκλάβωσε σήμερα... με έκανε να βάλω τα κλάματα....

Όπως καθόταν στην καρέκλα και εγώ κάτω στο πάτωμα ξαφνικά άρχισε να μου κάνει τα μαλλιά στην άκρη να μην είναι στο πρόσωπο (όπως της κάνω εγώ) μετά απο ώρα με κοιτάει χαμογελάει και μου κάνει μια αγκαλιά... με άρπαξε απο το λαιμό και με κρατούσε τόσο δυνατά.... ανάσα δεν πήρα... και να τα ζουμιά να τρέχουν....:oops::oops::oops:

Το έχω ζήσει με τον Ηλία μου, πολλές φορές και έλιωνα κάθε μια απο αυτές...:rolleyes: Είναι υπέροχο!!!!

Ο Θανούλης πριν απο καιρό μου χάιδευε τα μαλλιά και έσκυβε να με φιλήσει αλλά τώρα το έκοψε...Κλάψ!!!:cry: Ελπίζω σε καλύτερες μέρες..:tongue:

Καλημέρα !!

Καλέ γιατί δεν μου το είπες εχθές στο τηλ. ?? Αντε περιμένω λεπτομέρεις...

Good luck...

Πως είστε σήμερα οικογενειακώς??

Καλημέρα κουμπάρα!! Ξέχασα μωρέ, να στο πώ. Θα σου πώ λεπτομέρειες απο τηλεφώνου.

Όσο για το πως είμαστε.....

Εγώ είμαι κομμάτια μια και ξύπνησα 3 φορές τη νύχτα για να τσεκάρω μήπως ανεβάσει πυρετό ο Θάνος. Κουβαλάω και την κούραση απο προχθές....άστα ....ΜΑΓΕΙΑ!!!

Ο Θάνος, χθες βράδυ έκανε λίγα δέκατα - 37,2- και προς το παρόν δεν ανέβασε πυρετό. Αλλά έχει καταρροή.

Ο Ηλίας πήγε σχολείο, παρόλο που παραπονιόταν ότι είναι κουρασμένος και θέλει να κοιμηθεί. Ίσως να μην είναι και αυτός καλά. Θα το δούμε το μεσημέρι....

Διαφημίσεις

Την Κυριακή που βγήκαμε για βόλτες και ήθελα ένα γρήγορο, εύκολο και νόστιμο φαγητό, έκανα μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα.

Χθες η μαμά μου, έκανε μακαρόνια με κοκκινιστό!:mrgreen:

Σήμερα που είμαι χάλια και θέλω πάλι ένα γρήγορο,εύκολο και νόστιμο φαγητό...τι να κάνω? :confused:

Όπως καταλαβαίνετε, τα μακαρόνια είναι εκτός συναγωνισμού..:tongue:

Δεν σας είπα και το άλλο!! Μαίρη, μαζί το συζητούσαμε.....

Σήμερα είχαμε ραντεβού για εμβόλιο. Πήρα λοιπόν να ενημερώσω ότι δεν θα πάμε γιατί είμαστε αδιάθετοι και συνειδητοποίησα ότι σήμερα ήταν να κάνουμε το MMR!!! Δεν το είχαμε κάνει την προηγούμενη φορά γιατί τότε ήταν άρρωστος ο Ηλίας και είχε πει η παιδίατρος ότι μπορεί να έχει κολλήσει και ο μικρός και να μην το κάνουμε γιατί θα ανεβάσει πυρετό κλπ.

Πάω λοιπόν να διαβάσω το σχετικό τόπικ και να αποφασίσω αν τελικά θα του το κάνω τον επόμενο μήνα...

Την Κυριακή που βγήκαμε για βόλτες και ήθελα ένα γρήγορο, εύκολο και νόστιμο φαγητό, έκανα μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα.

Χθες η μαμά μου, έκανε μακαρόνια με κοκκινιστό!:mrgreen:

Σήμερα που είμαι χάλια και θέλω πάλι ένα γρήγορο,εύκολο και νόστιμο φαγητό...τι να κάνω? :confused:

Όπως καταλαβαίνετε, τα μακαρόνια είναι εκτός συναγωνισμού..:tongue:

ΤΡΑΧΑΝΑ!! χαχαχαχαχα...

Καλημέρα!!!!!

Σήμερα το καμάρι μου με ξύπνησε απο τις 7:30.... (πολύ παρέα με τον Θανούλη κάνει και πρέπει να της το κόψω....) :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και τσατιζόταν που εγώ σερνόμουν στο κρεβάτι... ρε τι πάθαμε!!!!

Που πήγατε καλέ όλες;;;;

Καλά η Μαιρούλα έχει δουλειές στο σπίτι.... οι υπόλοιπες;;;

Αύριο αργία και πολύ χαίρομαι που θα είμαι σπιτάκι μου!!!!

Παρούσα!! Πριν λίγο γύρισα!!

Καλά καλέ? ξέχασες ότι είχα ραντεβού για την συνέντευξη και το τεστ στις 10.00? και μου είχαν πει 1,5 ώρα ότι θα χρειαστώ....

Πρώτα λοιπόν, έγινε η συνέντευξη!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!! ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ τα ίδια. Και ποιές είναι οι προτεραιότητες σας? Με ποιά κριτήρια επιλέξατε να απαντήσετε σ'αυτή την αγγελία? Πως είναι η ιδανική εργασία για εσάς? Τι σας προβλημάτισε απο τα καθήκοντα σας στις προηγούμενες δουλειές σας? Τι σας κάνει να ρουτινιάζετε? Τι σας ενόχλησε στον εργοδότη σας? Πως φαντάζεστε τον εαυτό σας σε 6 μήνες, σε 10 χρόνια? Πως φαντάζεστε μια μέρα στην εργασία σας? Περιγράψτε μια περίπτωση multitasking σε παλαιότερη εργασία. Αν ο εργοδότης σας έφευγε ταξίδι και σας έλεγε να στείλετε κάτι φακέλους με εσώκλειστη την έκθεση, αλλά αφού έφυγε διαπιστώνατε ότι έκθεση δεν σας άφησε, τι θα κάνατε? Ποιές είναι οι φιλοδοξίες σας στον εργασιακό χώρο? Πείτε μου τι γκάφες έχετε κάνει σε προηγούμενες εργασίες σας? Πόσες απο αυτές δημιούργησαν πρόβλημα στην εταιρεία? Τι μισθο πιστεύετε ότι αξίζετε με βάση τις γνώσεις και τα προσόντα σας? Μπορείτε να λειτουργήσετε υπο καθεστώς πίεσης? και άλλες τέτοιες παπ@@@ες!!!!!!! για 50 λεπτά.

Επίσης, ξαφνικά χτυπάει το τηλεφωνο και ο τύπος μου λέει: Για σας είναι, απαντήστε! Πλάκα μου κάνετε λέω...Και είναι μια κυρία που ζητάει αυτόν και λέω μισό λεπτό. Και αυτός κάνει νόημα ότι δεν θέλει να μιλήσει. Οπότε, λέω μια μ....α ότι δεν είχα αντιληφθεί ότι έχει φύγει απο το γραφείο,και ρωτάω ποιά κυρία τον ζητεί για να του δώσω το μήνυμα Και είναι η κα Τάδε που θέλει τον κύριο τάδε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ και είναι συγχισμένη που δεν της έχει απαντήσει κλπ κλπ κλπ :confused:

Διαφημίσεις

Και μετά με βάζει σε ένα άλλο δωμάτιο όπου μου δίνει ένα πακέτο 90 ερωτήσεων 9 ή 10 σελίδες και χρόνο 45 λεπτά.

Που για κάποιον που έχει "παίξει" με matrix tests ή τεστ ευφυίας στο παρελθόν θα ήταν αρκετός, αλλά για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με το θέμα, δεν έβγαινε με την καμία.

Κάτι ήξερε αυτός που είπε πριν φύγει, αν κολλάω σε κάποια να προχωράω στην επόμενη.

Πιστεύω ότι και αυτό επίτηδες το κάνουν για να σε κάνουν να νιώσεις ανεπαρκής και να μην είσαι απαιτητικός στα χρήματα.

Άφησα 5 ή 6 που δεν πρόλαβα να κάνω.

Ήταν αυτές με τα πολλά μαθηματικά. Που έπρεπε να κάνεις πολλές διαφορετικές πράξεις για να βρεις το αποτέλεσμα. Που μερικές έδιναν πληροφορίες όπου κάποιες ήταν άχρηστες για την άσκηση, απλά για να σε μπερδέψουν. Οπότε τις είχα αφήσει για το τέλος να τις κάνω με την προσοχή που τους πρέπει και δεν μου έφτασε ο χρόνος.

Οι υπόλοιπες ήταν με λογικά συμπεράσματα. Τύπου: Το "αυτοκίνητο" είναι για τη "ρόδα" ότι και το "άλογο" για α)πόδι β)πέταλο γ) άμαξα δ) καλπασμός

Ή Εάν προχθές είναι πέντε μέρες πριν την Πέμπτη, τι μέρα είναι μεθαύριο?

Ή ποιός αριθμός πρέπει να είναι ο επόμενος? 14,8,11,6,8,4_?

Ή : Αν ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στην κατάταξη και ο ΠΑΟ πέμπτος, ο ΑΡΗΣ είναι ακριβώς ανάμεσα τους. Αν η ΑΕΚ έχει περισσότερους βαθμούς απο τον ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ είναι αμέσως μετά τον Άρη, ποιά ομάδα είναι δεύτερη?

Κάποιες, ήταν να βρεις τη σωστή έννοια λέξεων μεταξύ των 5 προτεινόμενων.

Κάποιες, να σχηματίσεις μια πρόταση με τις μπερδεμένες λέξεις που σου έδινε και να πεις αν είναι αλήθεια ή όχι.

Κάποιες με απλούς μαθηματικούς υπολογισμούς.

Τέλοσπάντων, συγχίστηκα πάρα πολύ!!! ΓΜΤ πια!!!! Για μια θέση γραμματέως έκανα αίτηση, ούτε για Manager, ούτε για Πρόεδρος, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΣΑ!!!!! :evil::evil::evil::evil:

Επεξεργάστηκαν by mom

Χα!! το βρήκα στο ίντερνετ!! Γμτ! να μην το έχω βρεί χθες!!!:confused:

πάρτε μια μικρή γεύση!

15. Μόνο τα πουλιά έχουν φτερά. Επομένως ποιο από τα παρακάτω είναι σωστό;

(α) Όλα τα φτερά είναι ελαφρά

(β) Τα φίδια δεν έχουν φτερά

(γ) Τα πουλιά αλλάζουν φτερά την άνοιξη

29. Στη σειρά αυτή ποιο είναι το επόμενο νούμερο;

18, 12, 15, 10, 12, 8,

38. το "ΝΟΤΟΣ" είναι για το "ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ" ότι και το "ΔΥΣΗ" είναι για το

(α) ΒΟΡΡΑΣ

(β) ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ

(γ) ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

(δ) ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

45. ΟΙ Τούρκοι ΛΕΗΛΑΤΟΥΣΑΝ τις πόλεις

(α) ΜΕ ΟΠΛΑ

(β) ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

(γ) ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ

(δ) ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ

(ε) ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ

49. το «ΕΠΙΠΕΔΟ» είναι για το "ΣΤΕΡΕΟ" ότι και το "ΓΡΑΜΜΗ" είναι για το

(α) ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ

(β) ΚΥΚΛΟΣ

(γ) ΓΩΝΙΑ

(δ) ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ

(ε) ΕΠΙΠΕΔΟ

54. Στη σειρά αυτή ποιο είναι το επόμενο νούμερο;

2, Α, 9, Β, 6, C, 13, D,

62. Ποια από τις παρακάτω λέξεις πλησιάζει περισσότερο εννοιολογικά στη λέξη ΕΙΝΑΙ;

(α) ΟΝ

(β) ΕΙΜΑΣΤΕ

(γ) ΖΕΙ

(δ) ΥΠΑΡΧΕΙ

(ε) ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ

68. Άν ένα τραίνο έχει ήδη καθυστέρηση τριών λεπτών και χάνει τρία δευτερόλεπτα κάθε λεπτό, σε πόσα λεπτά ακόμα θα έχει το τραίνο καθυστέρηση μιας ώρας;

71 . Ένα τρένο πού τρέχει με ταχύτητα 30 χιλιομέτρων την ώρα είναι μπροστά από ένα άλλο τραίνο πού τρέχει με ταχύτητα 50 χιλιόμετρα την ώρα. Πόσα χιλιόμετρα απέχουν τα δύο τρένα αν χρειάζονται 15 λεπτά έως ότου το ταχύτερο τραίνο φτάσει το άλλο;

74. Γράψτε την απάντηση ...

Τό «ΑΒΔ» είναι για το «ΓΒΑ» ότι και το «ΡΣΥ» είναι για το

80. Ο Κώστας και ο Γιώργος πήγαν στον ιππόδρομο, όπου ο Κώστας έχασε 6.800 ευρώ στις πρώτες δύο κούρσες, χάνοντας 600 ευρώ περισσότερα στη δεύτερη κούρσα απ' ότι στην πρώτη. Στη δεύτερη κούρσα, ο Γιώργος έχασε 400 ευρώ περισσότερα απ' ότι ο Κώστας. Πόσα έχασε ο Γιώργος στη δεύτερη κούρσα;

87.Ο Παπαδόπουλος εισπράττει το διπλάσιο μερίδιο απ' όσα παίρνει καθένας από τούς τρεις συνεργάτες του (πού παίρνουν ίσα μερίδια). Πόσο τοις εκατό από το σύνολο των εισπράξεων παίρνει ο Παπαδόπουλος;

90. Ένα τσαμπί Α έχει τόσες μπανάνες όσες κι' ένα τσαμπί Β συν το 1/3 ακόμα του τελευταίου. Αν το δεύτερο τσαμπί έχει 3 μπανάνες λιγότερες από το πρώτο, τότε πόσες μπανάνες έχει το τσαμπί Α;

Επεξεργάστηκαν by mom

μ'αρέσει που με παρακολουθείτε.......

εκφράζετε και τις απορίες σας......

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τώρα που τα ξαναβλέπω 2η φορά και χωρίς την πίεση χρόνου, μου φαίνονται πιο απλά......:mrgreen:......ΚΑΠΟΙΑ.....:tongue:

Άντε καλέ....που είστε?

Κουμπαρούλα μου γλυκιά... Τα διάβασα τα νέα σου και μιλήσαμε και στο τηλέφωνο... ένα έχω να σου πω... έμπλεξες!!!!!!

Εγώ θα σηκωνόμουν να φύγω νομίζω.....

Αν δεν σε πάρουν να πας να τους βάλεις φωτιά στα γραφεία... θα σε βοηθήσω εαν θέλεις!!!!! Ε τι να πω... τι θέση είναι αυτή επιτέλους;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...