Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Cafe Οκτώβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ!!!!! :evil::evil::evil:

Ο μικρός ξύπνησε μια φορά στις 1.00, μετά στις 2.30 όπου έκλαιγε και θυμωμένος με απωθούσε και δεν κοιμόταν ξανά και τελικά τον πήρα στο κρεβάτι μας και μετά ξύπνησε στις 4.30 και μέχρι τις 6.30 ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ!!!!! Κλωτσούσε το πάπλωμα με τα πόδια, σηκωνόταν, ξάπλωνε ανάποδα - με το κεφάλι κάτω και τα πόδια επάνω-......Μας έσπασε τα νεύρα, τι με το καλό, τί με φωνές τον πήραμε....τίποτα δεν καταλάβαινε.....και φυσικά τώρα........κοιμάται!!!

ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!!!

KΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Πήγες στο γραφείο ή τουλάχιστον είσαι στο σπίτι?

Νευράκια κάνει ή μου φαίνεται ο μπεμπούλης μας?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 641
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mom

mom 273 δημοσιεύσεις

• Katsarida

Katsarida 160 δημοσιεύσεις

• saxpa

saxpa 66 δημοσιεύσεις

• Theni

Theni 57 δημοσιεύσεις

Καλημέρα κουμπάρα!! Στο γραφείο είμαι φυσικά και σέρνομαι....

Έχω και στις 11.30 να πάω σε συνέλευση γονέων, το απόγευμα θα πάω στον μπαμπά μου....It's gonna be a long day today!!!!

A......τόσο καλά...... Πόσους καφέδες θα πιούμε σήμερα για να αντέξουμε???

Να σε ρωτήσω κάτι εσύ που εισαι έμπειρη μάνα!! Οταν ξυπνάει η Κατερίνα αργά το πρωϊ (δηλ 10.00 ή 11.00) το ΣΚ δεν κοιμάται το μεσημέρι. Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην κοιμηθεί και τις καθημερινές παρόλο που ξυπνάει στις 08.00. Το πρόβλημα το έχω από τότε που έκοψε την πιπίλα. Λες να μου κόψει τον μεσημεριανό της ύπνο? Εχω διαπιστώσει ότι για να κοιμηθεί το μεσημέρι θέλει να βρίσκεται σε κίνηση δηλ. βόλτα με το καρότσι ή το αυτοκίνητο ...

Φιλάκια και υπομονή..

Μπορεί να μην σχετίζεται με την πιπίλα...Μπορεί απλώς να αλλάζει το παιδί. Να περνάει κάποια φάση ή να αλλάζει εντελώς η ανάγκη του για ύπνο. Όσο μεγαλώνουν, μειώνονται οι συνολικές ώρες ύπνου στο 24ωρο. Επίσης, αυξάνονται και οι αντοχές τους.

Πάντως, όταν ο Ηλίας έκοψε την πιπίλα, ήθελε κάτι για να νανουριστεί και αυτό που βρήκαμε ήταν το γάλα. Και ναι!!! Ήταν κουφό αλλά συνέβαινε!! Αμέσως μετά απο το μεσημεριανό γεύμα, έπινε "στο καπάκι" ένα μπουκάλι γάλα!!! :cool:

Πόσες ώρες κοιμάται τη νύχτα?

Δες...

1-3 χρονών

Τα παιδιά της ηλικίας αυτής κοιμούνται 10-12 ώρες. Δεν είναι υποχρεωτικό να κοιμούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν τα παιδιά δεν αισθάνονται κουρασμένα και δεν έχουν την ανάγκη να κοιμηθούν τότε δε χρειάζεται να τα πιέζετε να κοιμηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προσπαθήστε να βάζετε τα παιδιά για ύπνο μια συγκεκριμένη ώρα και να μην την αλλάζετε κάθε λίγο. Χρήσιμο είναι, για 15-20 λεπτά πριν κοιμηθεί το παιδί να κάνει κάτι που να το ηρεμεί, όπως να του διαβάσετε ένα παραμύθι, να το κάνετε μπάνιο ή να του βάλετε να ακούσει ελαφρά μουσική. Ακόμα και τα παιδιά που κοιμούνται πολύ καλά τα βράδια μπορεί κάποιες φορές να ξυπνήσουν και να κλαίνε. Οι συνηθέστεροι λόγοι είναι η εμφάνιση δοντιών και οι εφιάλτες. Για αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή των έργων που βλέπουν τα παιδιά στην τηλεόραση.

http://www.paidiatros.com/MAIN/article-365-0-0-0.aspx

Διαφημίσεις

Μόλις γύρισα απο το σχολείο. Είναι λέει πολύ καλός μαθητής, δεν έχει κανένα πρόβλημα στα μαθήματα, γράφει πολύ καλά, διαβάζει πολύ καλά, είναι πολύ καλός στα μαθηματικά, στο "Σκέφτομαι και γράφω" αλλά.......μιλάει πολύ μέσα στην τάξη. Και ειδικά όταν κάθεται στο θρανίο με έναν συγκεκριμένο συμμαθητή. (για τον οποίο ο Ηλίας μου παραπονιέται συνέχεια ότι του μιλάει πολύ και δεν τον αφήνει να προσέξει στο μάθημα). Στην αρχή τους άλλαξε θρανίο αλλά μετά τους ξαναέβαλε μαζί "Για να ωριμάσουν μέσα απο αυτή την κατάσταση" λέει....:confused:

Τέσπα, εγώ επιμένω να λεώ στον Ηλία ότι δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο Κωνσταντίνος και να μην του μιλάει αυτός. Αντιλαμβάνομαι βέβαια πόσο δύσκολο είναι αυτό που του ζητάω, γιατί είχα καθήσει κι εγώ κάποτε με ένα κοριτσάκι που δεν έβαζε γλώσσα μέσα!!! :P:p:p

Εδώ είμαι και εγώ....

Νυστάζω άπειρα.....

Κουμπαρούλα μπράβο για τον Ηλία μας... έλα εντάξει ας μιλάει και λίγο το παιδί δεν πειράζει....

Όσο για το βράδι... όταν διάβασα την πρώτη σειρά γέλασα πονειρά.... όταν διάβασα τις επόμενες φρίκαρα..... λάθος είχα καταλάβει...!!!!

Να ευχηθώ και απο εδώ στη φιλενάδα μας.... ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!

Κουμπαρούλα της κουμπάρας πόσο είναι η Κατερινούλα σου;;;;

Εδώ είμαι και εγώ....

Νυστάζω άπειρα.....

Κουμπαρούλα μπράβο για τον Ηλία μας... έλα εντάξει ας μιλάει και λίγο το παιδί δεν πειράζει....

Όσο για το βράδι... όταν διάβασα την πρώτη σειρά γέλασα πονειρά.... όταν διάβασα τις επόμενες φρίκαρα..... λάθος είχα καταλάβει...!!!!

:lol::lol::lol::lol: Το περίμενα ότι θα μπερδευτείς....

Να ευχηθώ και απο εδώ στη φιλενάδα μας.... ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: Άντε τώρα σε κανά 2 χρονάκια θα τους ξαναδεί τους συναδέλφους...;)

Κουμπαρούλα της κουμπάρας πόσο είναι η Κατερινούλα σου;;;;

Μόλις έφαγα...και όπως φαντάζεστε μου ήρθε.....Η νύστα.....:?

Επεξεργάστηκαν by mom

Τι κάνεις κουμπαρούλα? Πως ήταν το δικό σας βράδυ? Εγώ σήμερα νιώθω λίγο άρρωστη και δεν ξέρω αν είναι απο την έλλειψη ύπνου ή κάτι άλλο. Και ο Ηλίας δεν αισθάνεται καλά, του πονάει η κοιλιά και ο Θάνος δεν τρώει και είναι γκρινιάρης...Μου φαίνεται σαν κάτι να μας τριγυρίζει....:confused:

Saxpatsoulitsa μου, μόνη σου πήγες για τις μπογιές? Πού είσαι? Αρχίσατε το βάψιμο?

Κουμπαρούλα συστήσου καλέ στα κορίτσια για να μη σε λένε "Κουμπάρα της κουμπάρας" ή "νονά του Θανούλη" κλπ...:lol::lol::lol::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Είχα απάντηση μέσω μιας κοπέλας απο τον πρώην εργοδότη που λέγαμε για την συνάντηση μας και πότε θα γίνει.

Ο κ. ....... θα είναι αύριο όλη μέρα στο μάθημα, την Τετάρτη έχει συνεδρίαση στο .........και μετά θα φύγει κατευθείαν για .......... (εκτός πόλης) όπου θα έρθει μετά το Πάσχα. Τότε λοιπόν θα είναι στο γραφείο του.....

:confused::confused::confused::evil::evil::evil::?:-?:?

Μόλις με πήραν τηλέφωνο απο την εταιρεία στην οποία είχα δώσει συνέντευξη. Πέρασε λένε το βιογραφικό μου στον επόμενο κύκλο interviews και θα πάω την Τετάρτη να δώσω εξετάσεις!!! :confused::confused::confused:

Τεστ δεξιοτήτων 45 λεπτών λέει!!!:shock::shock::shock::shock: Θεέ μου!! θα ξαναδώσω Πανελλαδικές!!! :? :? :?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...