Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Cafe Οκτώβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 641
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mom

mom 273 δημοσιεύσεις

• Katsarida

Katsarida 160 δημοσιεύσεις

• saxpa

saxpa 66 δημοσιεύσεις

• Theni

Theni 57 δημοσιεύσεις

παρουσα.... εγραφα για τις πρωτες στιγμες ως μανουλααααα ... τι ωραια που μου ηρθν ολα στο μυαλο...

μαιρουλα να κανει αυτο που θελει η καρδια της... εγω παντα αυτο εκανα...

τλεφωνο ακομα τιποτααααααααα γκρρρρρρρρρρ κι ειχα ορεξη για κουβεντα...

ελεγα του Παναγιωτη για τον Ηλια.. πολυ γελασαμε

ειρηνακι εγω για την αντιβιωση ξερω οτι δεν πρεπει να χανουμε τις ωρες..

Και εγώ το ξέρω αυτό αλλά τι να κάνω;;;; Δεν ρισκάρω να την ξυπνάω..

τα 'χουμε πει αυτά...."Εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε..." :mrgreen:

Άστα να πάνε... άραγε και για αυτούς το ίδιο είναι;;;

Απο πού?? εγώ θέλω ΑΝ τρώγεται!!!!!

Αν είναι απο τα μαλλιά σου, τότε δεν θα πάρω....ευχαριστώ!! :tongue::tongue::tongue:

Κι όμως!!!!

Λέω να τα λούσω σήμερα και μην πάει χαμένο.... τόσο κόπο έκανα να το μαζέψω.....

Διαφημίσεις

καλα τι να σας πωωωωωω .... και λεω κι εγω αυτη τρελαθηκε και θελει να χαρισει το λαδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!:?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγω θα ξυπνησω 5 για να τα λουσω τωρα βαριεμαι απιστευτααααααααα!!!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1513447#post1513447

κοιταξτε τι ωραιο θεμααααααα

an1cCAfVM2J0010Mzc3bGR8NDc2MTYwM2RhfEggRWxlbmEgVGhla2xhIGVpbmFp.gif

6Lbvp3.png

Ξαναλέω για την αντιβίωση. :P

Πρέπει να την δίνουμε κάθε π.χ. 8ωρο. Αν δώσουμε την μια δόση πριν το 8ωρο, στις 6 ώρες δηλαδή, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. ΑΛΛΑ, η επόμενη δόση που είναι να δώσουμε αντιβίωση στις 8 ώρες, επειδή έχει πάρει την προηγούμενη 2 ώρες νωρίτερα, είναι σαν να την δίνουμε μετά απο 10 ώρες. Και τότε υπάρχει θέμα, γιατί ο οργανισμός μένει ακάλυπτος αυτές τις 2 ώρες (απο τις 8 έως τις 10). Αν και την επόμενη δόση την δώσεις 2 ώρες νωρίτερα, τότε το διορθώνεις.

Κρίμα βρε φιλενάδα...και είχα ωραία ησυχία για να τα πούμε....

Α πα πα κοπελία!!! Το πρωί δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου... κοιμάμαι μέχρι και το τελευταίο εκμεταλεύσιμο δευτερόλεπτο... όχι να ξυπνήσω και να λούσω τα μαλλιά μου και να τα στεγνώσω... με τίποτα!!!!

Κι όμως!!!!

Λέω να τα λούσω σήμερα και μην πάει χαμένο.... τόσο κόπο έκανα να το μαζέψω.....

Και εδώ κολλάει ξανά το : Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα κουμπαριάζαμε!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μάγος είσαι??? :tongue::tongue::tongue:

Α πα πα κοπελία!!! Το πρωί δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου... κοιμάμαι μέχρι και το τελευταίο εκμεταλεύσιμο δευτερόλεπτο... όχι να ξυπνήσω και να λούσω τα μαλλιά μου και να τα στεγνώσω... με τίποτα!!!!

ΕΠΙΣΗΣ!!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Ε ναι βρε... εγώ τώρα που της έδωσα στις 11:30 πρέπει να τη δώσω στις 7:30 ξανά... που ίσως το καταφέρω... τόσο που κοιμήθηκε σήμερα έχω μια ελπίδα να ξυπνήσει...

Λάδι κόσμε έλα πάρε τζάμπα λάδι!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...