Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , LeneL είπε:

Όχι, κληρονομικότητα που να ξέρει, δεν είχε, και είναι μικρή οικογένεια γενικά.. ίσως επειδή ο συγκεκριμένος γυναικολόγος είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ψείρας με τις εξετάσεις, να τη βάζει προληπτικά για κληρονομικότητα που μπορεί να μην ξέρεις, πχ 2-3 γενιές πίσω.. τι να πω.. πάντως απ' όσο ξέρω το συγκεκριμένο γονίδιο δε συνδέεται αποκλειστικά με την ΠΩΑ, απλά η ΠΩΑ είναι μια ένδειξη ότι ίσως να υπάρχει. Είναι κάποιο από τα σύνδρομα που ψάχνουν πλέον, όπως παλιά ήταν το down. Απλά αυτό έχει το καλό ότι μπορείς να το εντοπίσεις νωρίτερα, ενώ το νταουν πάει σε άλλες καταστάσεις.. δε νομίζω ότι πρέπει να σε αγχωνει τόσο πολύ!

Με αγχώνει από την άποψη πως αν όντως υπάρχει, θα πρέπει να γίνει έλεγχος στα έμβρυα τα οποία είναι πολύ λίγα (πλέον 1 μετά την αποτυχημένη ετ) και ο έλεγχος τα «ταλαιπωρεί» πολύ αν είναι και 6ης ημέρας όπως τα δικά μου. Δλδ εφόσον οι πιθανότητες μου είναι όντως μειωμένες λόγω ΠΩΑ, σε αυτή την περίπτωση μειώνονται περαιτέρω γιατί το καθιστά πιο δύσκολο.

Cafe Οκτώβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πως την έδωσες έτσι βρε παιδί μου την αντιβίωση? τι ωράριο είναι αυτό?

Δεν πειράζει που θα την δώσεις νωρίτερα, αλλά το ότι θα μείνει χωρίς την επίδραση της για αυτές τις 2 ώρες πριν την επόμενη δόση. (το 'πιασες? αν όχι πάρε τηλέφωνο να στο εξηγήσω..χαχα)

Ναι ρε κουμπαρούλα αλλά όταν μου ξυπνάει στις 10 το πρωί και κοιμάται (όχι σήμερα) απο τις 9:30 τι πρόγραμμα να ακολουθήσω;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 641
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mom

mom 273 δημοσιεύσεις

• Katsarida

Katsarida 160 δημοσιεύσεις

• saxpa

saxpa 66 δημοσιεύσεις

• Theni

Theni 57 δημοσιεύσεις

τα χαμε με τον Μ.. τα χαλαμε αρραβωνιαστηκε...χαλιομασταν λιποθημουσαμε πιναμε μπυρες...τα φτιαξαμε με τον Β...μας περασε καπως οχι ομως τελειως...παντα υπηρχε...χωρισε ο Μ...(ολο αυτο το διαστημα ομως την ενοχλουσε...)γυρισε πισω την ζητησε...η δικια μας τα χασε μπερδεμενη...συναντηθηκε με τον Β...αλλα κατι δεν της κολουσε...

ο Β...16 ετων 1 χρονο μικροτερος χωρις στρατο δουλεια κτλ

ο Μ.. 20 ετων με δουλεια τελειωσε το φανταριλικι..

τι να κανει????????????????

ποιον να διαλεξει ???η ευκαιρια της ζωης της στα ποδια της και αυτη ειναι χαλια..να παιξει φουστια στον Β...ειναι κριμα...αν τα ξαναβρει με τον Μ..τον εχει βαλει ηδη πολλους ορους και τους δεχθηκε αρκει να ειναι μαζι εκανε μακακια λεει και το πληρωσε...

Σε παρόμοια φάση εγώ είχα διαλέξει την κουρτίνα Α!!! χαχα!!!:P

Πάντως, πρέπει να πω ότι το μυαλό μου ξεκαθάρισε αφού "βρέθηκα" με τον Β που είχε γυρίσει και είδα ότι το "γυαλί δεν ξανακολλά". Δεν αισθανόμουν τίποτα, παρόλο που πιέστηκα χάριν του παλιού καιρού. Ενώ τον είχα πλασμένο ιδανικά στο μυαλό μου, στο διάστημα που είχε μεσολαβήσει εγώ είχα αλλάξει και αυτός πια δεν μου ήταν αρκετός....;) Κι ενώ η λογική έλεγε κουρτίνα Β....εγώ πήρα τον πιτσιρικά....:tongue::lol::lol::lol::lol::lol: (βλ. husband)

Επεξεργάστηκαν by mom

η μικρη σαλταρε τρελαθηκε τον θελει αλλα αν την πληγωσει ξανα..βασικα δεν επαψε ποτε της να τον θελει απλα συμβιβαστηκε με τον Β...και περνουσε καλα..αλλα τωρα???τωρα γυρισε γι αυτην ..να τον χασει????????????

μιλησαμε...ειναι χαλια το καημενο..τωρα ειναι μεσα μιλαει με τις φιλες της..με καληνυχτησε απο τις 10..:?

προβληματα και αυτα...:cool:

Διαφημίσεις

η μικρη σαλταρε τρελαθηκε τον θελει αλλα αν την πληγωσει ξανα..βασικα δεν επαψε ποτε της να τον θελει απλα συμβιβαστηκε με τον Β...και περνουσε καλα..αλλα τωρα???τωρα γυρισε γι αυτην ..να τον χασει????????????

μιλησαμε...ειναι χαλια το καημενο..τωρα ειναι μεσα μιλαει με τις φιλες της..με καληνυχτησε απο τις 10..:?

προβληματα και αυτα...:cool:

Αχχ.....τι ωραία χρόνια......:rolleyes:

Την έβαλα... μέχρι στιγμής καλά πάει....

Θα συμφωνήσω μαζί σας... ωραία χρόνια αλλά πέρασαν για εμάς...

Εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση της... και βασικά αυτή μόνο μπορεί να ξέρει... ότι πει η καρδιά της...

Διαφημίσεις

πωπωωωω......τραγουδάρα!!! το τραγουδούσα κι εγώ με πάθος.....:rolleyes:

Μόνο αυτή ξέρει πως νιώθει....αλλά για να το σκέφτεται, σημαίνει πως δεν είναι τρελλά ερωτευμένη με τον Β.. Αν ήταν, θα απέρριπτε την πρόταση του άλλου δίχως δισταγμό.

Μαιρούλα, έχω ένα τραγούδι ωραίο για την ηλικία της αδερφής σου...

τελειο τραγουδακι...

(με πηρε η εφη και σε λιγο θα την κανω εγω..)

Α καλά... θα την πιάσουμε την ωρίτσα δηλαδή.....:tongue::tongue::tongue:

Μη μιλάω μόνη μου... πάω να συνεχίσω τις δουλειές που δεν με άφησε να κάνω η Κατερίνα και να διορθώσω αυτές που είχα κάνει και μου τις χάλασε...:confused::confused::confused:

παρουσα.... εγραφα για τις πρωτες στιγμες ως μανουλααααα ... τι ωραια που μου ηρθν ολα στο μυαλο...

μαιρουλα να κανει αυτο που θελει η καρδια της... εγω παντα αυτο εκανα...

τλεφωνο ακομα τιποτααααααααα γκρρρρρρρρρρ κι ειχα ορεξη για κουβεντα...

ελεγα του Παναγιωτη για τον Ηλια.. πολυ γελασαμε

ειρηνακι εγω για την αντιβιωση ξερω οτι δεν πρεπει να χανουμε τις ωρες..

an1cCAfVM2J0010Mzc3bGR8NDc2MTYwM2RhfEggRWxlbmEgVGhla2xhIGVpbmFp.gif

6Lbvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...