Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , LeneL είπε:

Καλημέρα! Εγώ την είχα κάνει, στα πλαίσια του προγεννητικού ελέγχου, πριν καν μπω σε διαδικασία εξωσωματικής ( ψείρας γυναικολόγος, μόνο για καλαζάρ δε με είχε ψάξει..) είναι απλά αιματολογική, δε θυμάμαι όμως καθόλου τιμή γιατί ήταν μαζί με άλλες... Είχε βγει αρνητική πάντως, παρόλο που έχω ΠΩΑ. Εγώ πήγα με δωρεά τελικά, αλλά λόγω ηλικίας, χαμηλής ΑΜΗ κτλ..

Καλημέρα ! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φαντάζομαι πως είχες χαμηλή ΑΜΗ από μικρή ηλικία για να υποθέσει ο γιατρός πως μάλλον είναι γενετικό; Θυμάσαι μήπως πόσες μέρες είχε κάνει να βγει;

Cafe Οκτώβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι μωρε αφου σκεφτομαι να γεννησω στα χωραφια..οπως τα παλια καλα χρονια..:D:D

σημερα Παρασκευη ναι...αλλες 3 ωρες δουλεια την Δευτερα και μετα φτου ελευθερια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και εχω δουλειεςςςςςςςςς στο σπιτι ουυυυυυυυυυυυ

ο μικρος κοιμαται σημερα εχουμε μαθημα αλλα το μεσημερι..οποτε τον εβαλα νωρις για να μην γκρινιαζει μετα...και εγω απλα συμμαζευω..ακομα...ναι ΑΚΟΜΑ...

μιλησε κανεις??????????

το απογευμα το προγραμμα εχει κουμπαρους..οποτε τα λεμε αυριο!!!!

φιλια στα μουτρα σας!!!!!!!!!!!!!

Χαμένη! εγώ προσπαθώ να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα κι εσύ με κοροιδεύεις! :?

Ακόμη συμμαζεύεις? Μήπως έχεις κάνει 3.257 διαλειμματάκια στο μεταξύ?:mrgreen:

Δε μας λές ρε κοπελιά.....Τους κουμπάρους θα τους κοιμίσεις εκεί και δεν μπορείς να μας μιλήσεις το βράδυ? ε? :P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 641
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mom

mom 273 δημοσιεύσεις

• Katsarida

Katsarida 160 δημοσιεύσεις

• saxpa

saxpa 66 δημοσιεύσεις

• Theni

Theni 57 δημοσιεύσεις

Δε μας λές ρε κοπελιά.....Τους κουμπάρους θα τους κοιμίσεις εκεί και δεν μπορείς να μας μιλήσεις το βράδυ? ε? :P:p:p

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ...απλα νομιζα πως ειναι αγενεια το να παω σπιτι τους και να παρω τηλεφωνο ολες τις φιλες μου να δω τι κανουνε και να τα πουμε λιγο...ΟΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ..

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ...απλα νομιζα πως ειναι αγενεια το να παω σπιτι τους και να παρω τηλεφωνο ολες τις φιλες μου να δω τι κανουνε και να τα πουμε λιγο...ΟΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ..

Καλημέρα!!! Μη τυχόν υποθέσει καμία ότι κοιμάμαι......7.20 σήμερα!! Ευτυχώς βέβαια, που δεν ξύπνησε 6.30...:confused:

Στο μεταξύ, είχα κλείσει όλα τα παντζούρια του σπιτιού για να δημιουργήσω συσκότιση και να τον μπερδέψω, αλλά ο γλυκός μου αντρούλης :evil: άφησε ΠΑΛΙ την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή τη νύχτα και όλο το φως απο το μπάνιο, πέφτει στο παιδικό!! :confused:

Και δεν έφτανε αυτό, τον πήρα στο κρεβάτι μας και ήταν ήσυχος. ΊΣΩΣ και να ξανακοιμόταν. Αλλά ο Νίκος, στριφογύριζε συνέχεια στο κρεβάτι και τον ξύπνησε εντελώς.

Τώρα φυσικά ο Νίκος κοιμάται, ενώ εγώ έχω σηκωθεί απο εκείνη την ώρα!!!

Μόλις ήρθε δίπλα μου και ένας ασβός (που λέει κι η φιλενάδα)....πάω να τον αλλάξω γιατί θα αρωματίσει όλο το σπίτι!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!

Εμείς 8:30 σήμερα....

Ευτυχως κοιμήθηκε καλά το βράδι.... αλλά το πρωί μέχρι να καθαρίσουμε μύτη έγινε χαμός!!!!!!!!!

Saxpatsoulitsa μου που είσαι;;; Πήρες το γιατρό για τα χάπια;;;;

Κουμπαρούλα... 7:30 ε;;; άσε με αυτή την πόρτα του μπάνιου..... να δεις την Κατερίνα να γυρνάει με το πιγκάλ στο χέρι...... :shock::shock::shock:

Φανούλα.. πως είσαι σήμερα;;;

Κουμπάρα της κουμπάρας;;;;; Τι θα γίνει με εκείνο το τραπέζι;;;; :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σας γράφω για να μην ουρλιάξω......

Εκεί που μιλούσαμε με την Μαίρη στο τηλέφωνο, βλέπω μια πατημασιά στο πάτωμα με υγρά "τι είναι αυτά τα νερά?" σκέφτομαι. Και γυρίζω και βλέπω στο πάτωμα μπροστά απο το ψυγείο και στις δύο πλευρές έχει μια λίμνη απο γάλα, η οποία έχει εξαπλωθεί και κάτω απο το ψυγείο και κάτω απο το ντουλάπι που είναι δίπλα και κάτω απο τους σωλήνες του πλυντηρίου πιάτων. Ανοίγω και βλέπω το μπουκάλι το γάλα που είναι στο 3ο ράφι απο κάτω να στάζει πολύ. Δεν είχε κλείσει καλά. Και έχουν γεμίσει γάλατα, τα πράγματα που είναι στο απο κάτω ράφι, ελιές, βούτυρο, ψωμί του τοστ και έχει περάσει (γιατί είναι σχάρα αυτό το ράφι) στο απο κάτω που είναι με τζάμι και έχει πέσει επάνω στις μπύρες και έχει λιμνάσει και στο τζάμι φυσικά και έχει περάσει και μέσα στο συρταράκι με τα φρούτα και κάτω απο το συρταράκι και τρέχει και μέσα απο την πόρτα του καταψύκτη -πώς γίνεται μη με ρωτήσετε- έως κάτω. Και έχει γάλατα, ακόμη και στα δύο ραφάκια της πόρτας του ψυγείου και στα ράφια εξωτερικά αλλά και στα πράγματα που είναι μέσα!!!:confused::evil::?:confused::?:twisted::mad::shock::mad::cry::cry::cry:

Ελα μωρε ουτε συ αλλως δνε μου λεγες οτι εχεις καιρο να καθαρισεις το ψυγειο σου??????ε ευκαιρια λοιπον...αρπαξε την και θα δεις αυριο θα νοιωσεις καλυτερα ανοιγοντας την πορτα του ψυγειο σου και θα το δεις τακτοποιημενο καθαρο χωρις γαλατα πουθενα και χωρις γαλα μεσα να δωσεις τα παιδια...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σας γράφω για να μην ουρλιάξω......

Εκεί που μιλούσαμε με την Μαίρη στο τηλέφωνο, βλέπω μια πατημασιά στο πάτωμα με υγρά "τι είναι αυτά τα νερά?" σκέφτομαι. Και γυρίζω και βλέπω στο πάτωμα μπροστά απο το ψυγείο και στις δύο πλευρές έχει μια λίμνη απο γάλα, η οποία έχει εξαπλωθεί και κάτω απο το ψυγείο και κάτω απο το ντουλάπι που είναι δίπλα και κάτω απο τους σωλήνες του πλυντηρίου πιάτων. Ανοίγω και βλέπω το μπουκάλι το γάλα που είναι στο 3ο ράφι απο κάτω να στάζει πολύ. Δεν είχε κλείσει καλά. Και έχουν γεμίσει γάλατα, τα πράγματα που είναι στο απο κάτω ράφι, ελιές, βούτυρο, ψωμί του τοστ και έχει περάσει (γιατί είναι σχάρα αυτό το ράφι) στο απο κάτω που είναι με τζάμι και έχει πέσει επάνω στις μπύρες και έχει λιμνάσει και στο τζάμι φυσικά και έχει περάσει και μέσα στο συρταράκι με τα φρούτα και κάτω απο το συρταράκι και τρέχει και μέσα απο την πόρτα του καταψύκτη -πώς γίνεται μη με ρωτήσετε- έως κάτω. Και έχει γάλατα, ακόμη και στα δύο ραφάκια της πόρτας του ψυγείου και στα ράφια εξωτερικά αλλά και στα πράγματα που είναι μέσα!!!:confused::evil::?:confused::?:twisted::mad::shock::mad::cry::cry::cry:

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ελα μωρε ουτε συ αλλως δνε μου λεγες οτι εχεις καιρο να καθαρισεις το ψυγειο σου??????ε ευκαιρια λοιπον...αρπαξε την και θα δεις αυριο θα νοιωσεις καλυτερα ανοιγοντας την πορτα του ψυγειο σου και θα το δεις τακτοποιημενο καθαρο χωρις γαλατα πουθενα και χωρις γαλα μεσα να δωσεις τα παιδια...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

ειναι το υψηλο IQ του επιπεδου μου..δεν φταιω εγω ...φταινε οι αλλοι που με εριξαν μέσα στη χύτρα με το μαγικό ζωμό..

:lol::lol::lol::lol::lol:

Το κορίτσι μας ή ακόμη καθαρίζει ή έπεσε ξερή για ύπνο.....

μαλλον την καθαρισε θες να πεις ...:lol::lol:..

αυριο θα παω για επιθεωρηση να δω τι εκανε...8)8):cool:

παω να ξεραθω...νομιζω πως εχω λιγες δυναμεις μεχρι να συρθω στο κρεβατι...θα τα πουμε αυριο χαλαρα κατα τις 7 το πρωι για το καφεδακι μας..:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

εμοτικον που στελνει φιλια και καρδουλες...:-D

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑ

Καλημέρα φιλενάδες!!! 7.33 σήμερα ξυπνήσαμε....πάλι :( Παρόλο που άργησα να τον βάλω για ύπνο το βράδυ...

Anyway, καθόλου δεν ευχαριστήθηκα το καθάρισμα στις 11.30 το βράδυ φιλενάδα με το υψηλό IQ και άμα είναι να 'ρθεις, αντί για επιθεώρηση, πάρε και κανένα ξεσκονόπανο μαζί για να κάνεις καμιά δουλειά....Άντε γιατί γίνεται χαμός...:P:p:p

Κουμπαρούλα, την έκανες την μετακόμιση τελικά....είδα τις φωτό. Μια χαρά φαίνεται. Πολύ διαφορετικό.

Φιλενάδα, που είσαι καλό μου? Πάρε τηλέφωνο να μου πεις τι έγινε στη δουλειά.

Κουμπαρούλα, μάλλον ΣΚ δεν μπαίνεις ε? θα τα πούμε την Δευτέρα να υποθέσω....

Πάω να φτιάξω καφεδάκι....

Λοιπόν, κουμπάρα, για την μετακόμιση, συμφωνώ με saxpatsoulitsa!! Πάρε την βιτρίνα απο εκεί και βάλτην στον τοίχο που έχεις βάλει το έπιπλο TV απο αριστερά (στη γωνία δίπλα στην μπαλκονόπορτα) Εκεί που είναι τώρα, χάνεται. Θα είναι πιο ωραία.

Το ερώτημα που προκύπτει βέβαια είναι......μπορείς να το κάνεις μόνη σου?? :mrgreen:

Επίσης, 12.00 έχουμε μπάσκετ. Σχολάμε στη 13.00. Πάμε μετά στις κούνιες? έχει ωραίο καιρό σήμερα!!

Αν συμφωνείς, φρόντισε να κάνεις φαγητό τώρα το πρωί όπως κι εγώ, γιατί θα γυρίσουμε την ώρα του φαγητού και τα παιδιά θα θέλουν να φάνε και να κοιμηθούνε. ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...