Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

:shock::shock::shock: Ε όχι!!! Τι λες τώρα? Φαντάζομαι ότι δεν την εγκαταστήσατε ε?

Στην εγκατάσταση διαπιστώσαμε το λάθος!! Αλλά ευτυχώς την άλλαξε σήμερα ο Αλεξης .. Όταν τακτοποιηθούμε με το καλό (μάλλον μετά το Πάσχα:(:(:() θα σας κάνω τραπέζι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 641
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mom

mom 273 δημοσιεύσεις

• Katsarida

Katsarida 160 δημοσιεύσεις

• saxpa

saxpa 66 δημοσιεύσεις

• Theni

Theni 57 δημοσιεύσεις

Καλημερα σας!!!

καταρχην καλως ορισες κουμπαρα της Εφουλας!!! εχεις κι εσυ Κατερινακι?? να το χαιρεσαι!!! τωρα εχουμε κι ενα κοριτσακι παραπανω!!:D

γραφω εδω παλι για να τα δειτε ολες... ειναι οπως το ειπε η Εφουλα ...βρισκομαι καπου λιποθυμη απο την κουραση ... και νιωθω και πληρως απογοητευμενη... ολα ειναι ενα δραμα... και βαρεθηκα....

αυτα... θα κανω αυτα που πρεπει και θα φευγω... δυστυχως πρεπει να σταματησω να αγαπω αυτο που κανω γιατι η αγαπη εχει κι απογοητευσεις πολλες και δεν μπορω να μπαινω σ αυτην την διαδικασια για την δουλεια...

σας φιλω ειμαι πολυ πεσμενη...

θα τα πουμε μαλλον αυριο γιατι σημερα ειμαι βραδυ και δεν νομιζω να γυρισω πριν τις 12...

Nice to meet you too.....

Oσον αφορά την δουλειά σε καταλαβαίνω απόλυτα.. ο ιδιωτικός τομέας αυτά έχει δυστυχώς.. Εχω περάσει και εγω παρόμοιες καταστάσεις όταν επέστρεψα στην δουλειά μετά την άδεια. Υπομονή! Μην τους αφήσεις να σε "πατήσουν"..

Στην εγκατάσταση διαπιστώσαμε το λάθος!! Αλλά ευτυχώς την άλλαξε σήμερα ο Αλεξης .. Όταν τακτοποιηθούμε με το καλό (μάλλον μετά το Πάσχα:(:(:() θα σας κάνω τραπέζι!!

Ωωωωω!!! ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕΕΕ?:mrgreen: Πες, να ξέρω να μην φάω............ την προηγούμενη βδομάδα!!!!:tongue::tongue: :lol::lol::lol:

436227peh2tec0ns.gif

Επεξεργάστηκαν by mom

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!!

Αφου μπήκε στον κόπο και τα άπλωσε ..μη μη μιλάς !!!!!! Αστον αρχη είναι θα μάθει στα επόμενα ..χαχαχαχα.. Πω πω δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο κουμπάρος μου άπλωσε ρούχα.. Παρακαλώ να σημειωθεί η μέρα και η ώρα...

Ε ποτέ!!!!!! Καλέ!!!!! αυτά τα λένε νωρίτερα!!!!! Πως το χάσαμε αυτό το θέαμα;;;;

:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλώς σας βρήκα κορίτσια.. χάρηκα πολύ για την γνωριμία..

Ναι και η δικιά μου μπουμπού είναι Κατερίνα!!

Άντε δύο Κατερινάκια!!!!!

Φανούλα μου καλό κουράγιο κοριτσάκι!!! Υπομονή είναι δύσκολα αλλά τι να κάνεις... Α κάνε ένα παιδάκι ακόμη να κάτσεις ξανά.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τώρα που το ξαναδιάβασα πιο προσεκτικά, μάλλον δεν έχει σχέση η προσαρμογή. Κάτι έγινε! Τι έγινε φιλενάδα μου? Πες μου ποιός σε στενοχώρησε? Ποιός σε πείραξε? να...........στείλω τον Νίκο να τον πλακώσει!!:mrgreen:

Έλα, μη μου στενοχωριέσαι....

Έχεις "βγει" φυσικά και μιλάω μόνη μου. Πάρε με όταν μπορέσεις.

Σιγά κοπελιά το καλσόν ..... Και έτρεξε ο Νίκος!!!!

Αχ μπράβο βρε κορίτσι να μας το κάνεις το τραπέζι... γιατί εσύ μπορεί να κάλεσες την Έφη αλλά όλες εδώ πάμε πακέτο... (πρόσεχε τι γράφεις και που).... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ωωωωω!!! ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕΕΕ?:mrgreen: Πες, να ξέρω να μην φάω............ την προηγούμενη βδομάδα!!!!:tongue::tongue: :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Ε ποτέ!!!!!! Καλέ!!!!! αυτά τα λένε νωρίτερα!!!!! Πως το χάσαμε αυτό το θέαμα;;;;

:lol::lol::lol::lol::lol:

Κουμπάρα, εσύ δεν ξέρεις τίποτα!! και κυρίως μην το πεις στον κουμπάρο!! Θα τον δουλεύει μέχρι ο Θάνος να πάει φαντάρος!!:tongue::tongue::tongue:

Σιγά κοπελιά το καλσόν ..... Και έτρεξε ο Νίκος!!!!

.......μα για τον αδερφό μου μιλούσα....:mrgreen::P:p:p

Αχ μπράβο βρε κορίτσι να μας το κάνεις το τραπέζι... γιατί εσύ μπορεί να κάλεσες την Έφη αλλά όλες εδώ πάμε πακέτο... (πρόσεχε τι γράφεις και που).... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Την βλέπω όπως ήρθε να φεύγει αμέσως με "ελαφρά" την κουμπάρα μου......:tongue::tongue::tongue:

Ο Ηλίας κοιμήθηκε τελικά. Μπάνιο αύριο. Μήπως.....λέω ....μήπως, να πήγαινα να την πέσω και εγώ που κλείνουν τα ματάκια μου? :rolleyes:

Για το μόνο που στεναχωριέμαι όταν κοιμάμαι νωρίς, είναι που δεν βλέπω Ράδιο Αρβύλα...:( Ευτυχώς υπάρχει και το youtube και τα βλέπω την επόμενη μέρα και ξεπατώνομαι στο γέλιο. Είδατε το χθεσινό ανέκδοτο του Σερβετά?

Επεξεργάστηκαν by mom

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω... ίσως και να του το πω... αλλά μπορεί και όχι....

Πόσα δίνεις;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

με ένα Σουφλέ σοκολάτας, πετυχημένο αυτή τη φορά, είμαστε εντάξει?

ή να προσθέσω και κανένα special φαγητό? :mrgreen:

Θα ξαναμπώ αργότερα. Απλά σας λέω ότι ο μικρός ξύπνησε σήμερα στις 6.30!!!!! :confused:

Μα τσάμπα πήγε το λάδι.. να μην μου μοιάξει καθόλου... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Να μου τον δώσεις το ΣΚ για να τον εκπαιδεύσω...α... οχι αυτό το επόμενο γιατι θα φρικάρει το μωρό!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Σήμερα έχει ωραίο ήλιο έξω, αλλά στο γραφείο που δεν το βλέπει ο ήλιος, εξακολουθώ να κρυώνωωωω.......

Άρχισαν τα τηλέφωνα απο το πρωί και προς το παρόν είμαι μόνη μου.

Μα τσάμπα πήγε το λάδι.. να μην μου μοιάξει καθόλου... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Να μου τον δώσεις το ΣΚ για να τον εκπαιδεύσω...α... οχι αυτό το επόμενο γιατι θα φρικάρει το μωρό!!

έλα ντε? δεν τον πασάλειψες καλά φαίνεται κουμπάρα. Μα καθόλου να μη σου μοιάσει, να κοιμηθώ λίγο η μάνα? :tongue::tongue:

ξέχασα το δεύτερο κομμάτι......ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!! :mrgreen:

Επεξεργάστηκαν by mom

Κανενα πρόβλημα...... Πόσες είπαμε ότι είμαστε στο πακέτο??? :roll::roll::roll:

:lol::lol::lol:

έλα ντε? δεν τον πασάλειψες καλά φαίνεται κουμπάρα.
Αμαν βρε παιδι μου να το ξανακάνουμε τότε μπου χαχαχα

Μα καθόλου να μη σου μοιάσει, να κοιμηθώ λίγο η μάνα? :tongue::tongue:

ξέχασα το δεύτερο κομμάτι......ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!! :mrgreen:

Αντε να μου τον φέρεις να χαρώ λιγάκι η νονά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...