Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

Cafe Οκτώβριος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μόνη μου μιλάω σήμερα....χμ...

Anyway, τα γράφω εδώ για να τα δείτε όλες.

Ο προηγούμενος εργοδότης μου, ξέρετε όλες νομίζω για ποιόν μιλάω και για τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες διεκόπη η συνεργασία μας) θέλει λέει, πρώτα να με δει να συζητήσουμε κάποια πράγματα και μετά να μου δώσει την συστατική επιστολή που του ζήτησα.

Έλα να πέφτουν τα στοιχήματα....

Τι με θέλει?

(σημειωτέον ότι μου ζήτησε προσχέδιο επιστολής και του έστειλα μια. Του είπα αν δεν συμφωνεί με κάτι, να το αλλάξει κατ επιλογή του, αλλά αυτός επιμένει να με δει και να συζητήσουμε πριν υπογράψει την συστατική)

Τι να θέλει? Θα σκάσω.....:confused:

Επεξεργάστηκαν by mom

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 641
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mom

mom 273 δημοσιεύσεις

• Katsarida

Katsarida 160 δημοσιεύσεις

• saxpa

saxpa 66 δημοσιεύσεις

• Theni

Theni 57 δημοσιεύσεις

Τι κάνεις καλό μου? Εγώ στο γραφείο και έχω δουλειά σήμερα. (ευτυχώς!)

Αλλά που και που βρίσκω λίγο χρόνο για ίντερνετ. χιχι!!!

Ο κουμπάρος μου τι κάνει? Η Κατερίνα? δεν μου είπες, όλα καλά στον παιδικό ? είναι και είστε ευχαριστημένη/οι?

Oντως μπερδευτηκαμε καλό μου!! ΄

Δεν το ήξερα ότι σε ζήτησε ο πρωην εργοδότης σου. . Εαν σου κάνει πρόταση σκέφτηκες τι να του απαντήσεις??

Το Κατερινάκι είναι καλά προς το παρων... Το σπιτι ειναι μια έκθεση ηλετκρικων ειδων . εχουμε 2 ψυγεια και 2 κουζινες στο σαλόνι!!!!!!!!!Μπορείς να φανταστείς κουμπαρούλα μου με το ωραίο σου δωράκι σε τι κατάσταση φρίκης βρίσκομαι? Εχθες γύρισα από τον δουλειά στις 7.00 και ο μαραγκος έφυγε στις 23,30 και φυσικά δεν τελειωσε...

...:confused: κι έλεγα γιατί κρυώνω......

Πριν απο λίγο με επισκέφτηκε το μπεμπέκι και έπαιξε λίγο με το τηλεχειριστήριο του κλιματιστικού....το είχε γυρίσει στο κρύο!!!:shock:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μόνη μου μιλάω σήμερα....χμ...

Anyway, τα γράφω εδώ για να τα δείτε όλες.

Ο προηγούμενος εργοδότης μου, (βλ. ιδιόρυθμος καθηγητής - ξέρετε όλες νομίζω για ποιόν μιλάω και για τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες διεκόπη η συνεργασία μας) θέλει λέει, πρώτα να με δει να συζητήσουμε κάποια πράγματα και μετά να μου δώσει την συστατική επιστολή που του ζήτησα.

Έλα να πέφτουν τα στοιχήματα....

Τι με θέλει?

(σημειωτέον ότι μου ζήτησε προσχέδιο επιστολής και του έστειλα μια. Του είπα αν δεν συμφωνεί με κάτι, να το αλλάξει κατ επιλογή του, αλλά αυτός επιμένει να με δει και να συζητήσουμε πριν υπογράψει την συστατική)

Τι να θέλει? Θα σκάσω.....:confused:

Καλέ.... μήπως βρήκες δουλειά και δεν το ξέρεις;;;;;:tongue::tongue::tongue:

Oντως μπερδευτηκαμε καλό μου!! ΄

Δεν το ήξερα ότι σε ζήτησε ο πρωην εργοδότης σου. . Εαν σου κάνει πρόταση σκέφτηκες τι να του απαντήσεις??

Το Κατερινάκι είναι καλά προς το παρων... Το σπιτι ειναι μια έκθεση ηλετκρικων ειδων . εχουμε 2 ψυγεια και 2 κουζινες στο σαλόνι!!!!!!!!!Μπορείς να φανταστείς κουμπαρούλα μου με το ωραίο σου δωράκι σε τι κατάσταση φρίκης βρίσκομαι? Εχθες γύρισα από τον δουλειά στις 7.00 και ο μαραγκος έφυγε στις 23,30 και φυσικά δεν τελειωσε...

Ε κοπελιά!! Εγώ δεν φταίω που με το δωράκι μου κάνατε γιαπί το σπίτι!!!! Εσύ φταις!!! Θα μπορούσες να είχες πάρει ένα στερεοφωνικό όπως ήθελε ο αντρούλης σου και όλα μέλι γάλα!1:tongue::tongue::tongue:

Πωπωωω, πακέτο!!! Και απόψε θα τον έχεις τον μαραγκό φιλοξενούμενο?:tongue:

Διαφημίσεις

Καλέ.... μήπως βρήκες δουλειά και δεν το ξέρεις;;;;;:tongue::tongue::tongue:

Λέτε κουμπαρούλες μου? :mrgreen: Όλοι αυτό μου λένε, αλλά επειδή τον ξέρω κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Απο την άλλη σκέφτομαι, θα σπαταλούσε τον πολύτιμο χρόνο του, μόνο και μόνο για να μου πει ότι δεν του άρεσε η επιστολή ή ότι δεν θέλει να μου δώσει?:confused:

και αν τελικά μου κάνει πρόταση......θα το σκεφτώ......μερικά δευτερόλεπτα.....και μετά θα δεχτώ!!! χαχαχαχαχαχα!!!!!!

Το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά, ο αντρούλης μου επέμενε να βάλω πλυντήριο με σκούρα γιατί δεν είχε φόρμες καθαρές για το γυμναστήριο..:confused: Τεσπά το έβαλα και του είπα να το απλώσει για να μην τσαλακώνονται τα ρούχα μέχρι να γυρίσω.

Πήγα πριν λίγο και είδα τα ρούχα. Οι μπλούζες είναι ανάποδα κρεμασμένες και πατσαβούρια. (δεν μπήκε στον κόπο να τις τινάξει όπως του είχα πει) Τα δε παντελόνια είναι πιασμένα με 5 μανταλάκια το καθένα!!! :lol::lol::lol: Βέβαια, δεν του είπα τίποτα. Μόνο ότι την λεκάνη δεν την αφήνουμε έξω να σκονίζεται γιατί εκεί θα βάλουμε τα φρεσκοπλυμένα ρούχα μετά. (φυσικά εννοείται ότι είχε αφήσει έξω και τα μανταλάκια...)

Μα είναι φοβερό....δεν ξέρω για τους δικούς σας.....αλλά ο δικός μου, σε τέτοια θέματα λες και δεν το δουλεύει καθόλου το μυαλουδάκι του βρε παιδί μου....:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά, ο αντρούλης μου επέμενε να βάλω πλυντήριο με σκούρα γιατί δεν είχε φόρμες καθαρές για το γυμναστήριο..:confused: Τεσπά το έβαλα και του είπα να το απλώσει για να μην τσαλακώνονται τα ρούχα μέχρι να γυρίσω.

Πήγα πριν λίγο και είδα τα ρούχα. Οι μπλούζες είναι ανάποδα κρεμασμένες και πατσαβούρια. (δεν μπήκε στον κόπο να τις τινάξει όπως του είχα πει) Τα δε παντελόνια είναι πιασμένα με 5 μανταλάκια το καθένα!!! :lol::lol::lol: Βέβαια, δεν του είπα τίποτα. Μόνο ότι την λεκάνη δεν την αφήνουμε έξω να σκονίζεται γιατί εκεί θα βάλουμε τα φρεσκοπλυμένα ρούχα μετά. (φυσικά εννοείται ότι είχε αφήσει έξω και τα μανταλάκια...)

Μα είναι φοβερό....δεν ξέρω για τους δικούς σας.....αλλά ο δικός μου, σε τέτοια θέματα λες και δεν το δουλεύει καθόλου το μυαλουδάκι του βρε παιδί μου....:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!!

Αφου μπήκε στον κόπο και τα άπλωσε ..μη μη μιλάς !!!!!! Αστον αρχη είναι θα μάθει στα επόμενα ..χαχαχαχα.. Πω πω δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο κουμπάρος μου άπλωσε ρούχα.. Παρακαλώ να σημειωθεί η μέρα και η ώρα...

Λέτε κουμπαρούλες μου? :mrgreen: Όλοι αυτό μου λένε, αλλά επειδή τον ξέρω κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Απο την άλλη σκέφτομαι, θα σπαταλούσε τον πολύτιμο χρόνο του, μόνο και μόνο για να μου πει ότι δεν του άρεσε η επιστολή ή ότι δεν θέλει να μου δώσει?:confused:

και αν τελικά μου κάνει πρόταση......θα το σκεφτώ......μερικά δευτερόλεπτα.....και μετά θα δεχτώ!!! χαχαχαχαχαχα!!!!!!

Να το διαπραγματευτείς όσο καλύτερα γίνεται!! Να ζητήσεις περισσότερα χρήματα ..σε έχει μάλλον ανάγκη.. :mrgreen::mrgreen:

Κι΄άλλη κουμπάρα;;;; Κι'άλλη Κατερίνα;;;;;;

Γειά σου νονά του Θάνου... Καλώς μας ήρθες....

Καλώς σας βρήκα κορίτσια.. χάρηκα πολύ για την γνωριμία..

Ναι και η δικιά μου μπουμπού είναι Κατερίνα!!

Διαφημίσεις

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!!

Αφου μπήκε στον κόπο και τα άπλωσε ..μη μη μιλάς !!!!!! Αστον αρχη είναι θα μάθει στα επόμενα ..χαχαχαχα.. Πω πω δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο κουμπάρος μου άπλωσε ρούχα.. Παρακαλώ να σημειωθεί η μέρα και η ώρα...

Καλά λες! θα το σημειώσω! 17/3/2010 περίπου στις 10.00 πμ.!!! χαχαχα!!!

Να το διαπραγματευτείς όσο καλύτερα γίνεται!! Να ζητήσεις περισσότερα χρήματα ..σε έχει μάλλον ανάγκη.. :mrgreen::mrgreen:

Άσε, δεν ξέρω τι να ζητήσω...είναι στη μέση και το ΤΕΒΕ που θα πρέπει να πληρώνω....πάλι...:confused:

Πού είστε οι άλλλες καλέ?

Η saxpatsoulitsa που είναι? δεν μιλήσαμε χθες καθόλου.

Η Φανούλα? κάπου θα λιποθύμησε απο την κούραση η φιλενάδα μου....

Κατσαριδοκουμπαρούλα? έχεις δουλειά?

Καλημερα σας!!!

καταρχην καλως ορισες κουμπαρα της Εφουλας!!! εχεις κι εσυ Κατερινακι?? να το χαιρεσαι!!! τωρα εχουμε κι ενα κοριτσακι παραπανω!!:D

γραφω εδω παλι για να τα δειτε ολες... ειναι οπως το ειπε η Εφουλα ...βρισκομαι καπου λιποθυμη απο την κουραση ... και νιωθω και πληρως απογοητευμενη... ολα ειναι ενα δραμα... και βαρεθηκα....

αυτα... θα κανω αυτα που πρεπει και θα φευγω... δυστυχως πρεπει να σταματησω να αγαπω αυτο που κανω γιατι η αγαπη εχει κι απογοητευσεις πολλες και δεν μπορω να μπαινω σ αυτην την διαδικασια για την δουλεια...

σας φιλω ειμαι πολυ πεσμενη...

θα τα πουμε μαλλον αυριο γιατι σημερα ειμαι βραδυ και δεν νομιζω να γυρισω πριν τις 12...

an1cCAfVM2J0010Mzc3bGR8NDc2MTYwM2RhfEggRWxlbmEgVGhla2xhIGVpbmFp.gif

6Lbvp3.png

γραφω εδω παλι για να τα δειτε ολες... ειναι οπως το ειπε η Εφουλα ...βρισκομαι καπου λιποθυμη απο την κουραση ... και νιωθω και πληρως απογοητευμενη... ολα ειναι ενα δραμα... και βαρεθηκα....

αυτα... θα κανω αυτα που πρεπει και θα φευγω... δυστυχως πρεπει να σταματησω να αγαπω αυτο που κανω γιατι η αγαπη εχει κι απογοητευσεις πολλες και δεν μπορω να μπαινω σ αυτην την διαδικασια για την δουλεια...

σας φιλω ειμαι πολυ πεσμενη...

θα τα πουμε μαλλον αυριο γιατι σημερα ειμαι βραδυ και δεν νομιζω να γυρισω πριν τις 12...

Τι έγινε φιλενάδα? Τι έπαθες? γιατί νιώθεις έτσι?

Μήπως είναι η προσαρμογή όπως την 1η φορά που πήγες μετά την άδεια?

edit

Τώρα που το ξαναδιάβασα πιο προσεκτικά, μάλλον δεν έχει σχέση η προσαρμογή. Κάτι έγινε! Τι έγινε φιλενάδα μου? Πες μου ποιός σε στενοχώρησε? Ποιός σε πείραξε? να...........στείλω τον Νίκο να τον πλακώσει!!:mrgreen:

Έλα, μη μου στενοχωριέσαι....

Έχεις "βγει" φυσικά και μιλάω μόνη μου. Πάρε με όταν μπορέσεις.

Επεξεργάστηκαν by mom

Ε κοπελιά!! Εγώ δεν φταίω που με το δωράκι μου κάνατε γιαπί το σπίτι!!!! Εσύ φταις!!! Θα μπορούσες να είχες πάρει ένα στερεοφωνικό όπως ήθελε ο αντρούλης σου και όλα μέλι γάλα!1:tongue::tongue::tongue:

Πωπωωω, πακέτο!!! Και απόψε θα τον έχεις τον μαραγκό φιλοξενούμενο?:tongue:

Δεν σου ειπα το καλυτερο!! Εχθες συνειδητοποιήσαμε στις 23,00 οτι μας πουλησε λάθος εστια ο πωλητης.. Οπως καταλαβαινεις ειμαι έτοιμη για το εγκεφαλικο!!

Δεν σου ειπα το καλυτερο!! Εχθες συνειδητοποιήσαμε στις 23,00 οτι μας πουλησε λάθος εστια ο πωλητης.. Οπως καταλαβαινεις ειμαι έτοιμη για το εγκεφαλικο!!

:shock::shock::shock: Ε όχι!!! Τι λες τώρα? Φαντάζομαι ότι δεν την εγκαταστήσατε ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...