Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ελπιζω να μην μου κοψει το γελιο η γιατρος σημερα...

αχ και βαχ.

κοριτσακια να ξερετε οτι περναω πολυ ομορφα μαζι σας...τα ξεχναω ολα.[/QUOTE]

αν απομονωσεις αυτη τη φραση και την ακουσει καποιος τι θα σκεφτει για μας??:rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια σας αφηνω παω για διαλειμμα θα επιστρεψω μετα τεσ 3 αν ειστε μεσα θα τα πουμεεεεεεεεεεεεεεε

Καλα ποσες ωρες κανεις διαλειμα....

καλη ξεκουραση γλυκα...μετα δεν θα μας βρεις ..μπες αυριο παλι να γελάσουμε...

φιλακια

και φαντασου μετα ποσο ελευθερο χρονο θα χεις με τον κοκορα σου:tongue::tongue::tongue:

αντε ντε ..αυτο το κουνελακι πως με σκεφτεται....

ελπιζω να μην μου κοψει το γελιο η γιατρος σημερα...

αχ και βαχ.

κοριτσακια να ξερετε οτι περναω πολυ ομορφα μαζι σας...τα ξεχναω ολα.

Και εμεις περναμε ωραια κουνελακι μου γλυκο....

μην μου αγχωνεσαι γι αποψε όλα θα πανε τελεια....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

κοριτσακια σας αφηνω παω για διαλειμμα θα επιστρεψω μετα τεσ 3 αν ειστε μεσα θα τα πουμεεεεεεεεεεεεεεε

εφακη στο καλο...λογικα εδω γυρω θα ειμαστε.

Να ξερεις οτι μπαινουμε κυριως το πρωι...τα απογευματα δεν προλαβαινουμε διοτι ως επι το πλειστον η καρπουζακι βιαζετε απο τον καρπουζο, το κοτοπουλακι βιαζει τον κοκκορακο της και εγω απειλω τον κουνελλο για να κατσει και να με βγαλει ασπροπρωσοπη την κουνελλα.

Να ξερεις οτι μπαινουμε κυριως το πρωι...τα απογευματα δεν προλαβαινουμε διοτι ως επι το πλειστον η καρπουζακι βιαζετε απο τον καρπουζο, το κοτοπουλακι βιαζει τον κοκκορακο της και εγω απειλω τον κουνελλο για να κατσει και να με βγαλει ασπροπρωσοπη την κουνελλα.[/QUOTE]

μας τυφλωσες μανταμ.....:tongue:

211442lg20recj1j.gif

Να ξερεις οτι μπαινουμε κυριως το πρωι...τα απογευματα δεν προλαβαινουμε διοτι ως επι το πλειστον η καρπουζακι βιαζετε απο τον καρπουζο, το κοτοπουλακι βιαζει τον κοκκορακο της και εγω απειλω τον κουνελλο για να κατσει και να με βγαλει ασπροπρωσοπη την κουνελλα.

τελικα θα το πω...εισαι μεγάλος καραγκιοζης παιδια πεθανα...αυτο ήταν...

σιγουρα θα εχω χρονο με τον κοκορα μου απο σημερα και επειτα...:D:D:D

Δεν φτανει που μου μιλαει το αφεντικο και τον γραφω στην κυριολεξια...μου λεει τη να σχεδιασω και εγω γραφω ακαθεκτη και κουναω μονο το κεφαλι...φαντασου μερικες φορες του απανταω αυτα που παω να σας γραψω...δεν φτανει αυτο γελαω και σαν ηλιθιο μονη μου συνεχεια....

βρισκομαι σε μια συχγηση διαβαζω τα μισα απο εσας...ακουω τα μισα απο το αφεντικο τα εχω κανει μπαχαλο σας λεω...:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Να ξερεις οτι μπαινουμε κυριως το πρωι...τα απογευματα δεν προλαβαινουμε διοτι ως επι το πλειστον η καρπουζακι βιαζετε απο τον καρπουζο, το κοτοπουλακι βιαζει τον κοκκορακο της και εγω απειλω τον κουνελλο για να κατσει και να με βγαλει ασπροπρωσοπη την κουνελλα.[/QUOTE]

ρε λυπηθειτε με..δεν αντεχω αλλο ..πραγματικα θα με χάσετε..θα μου απαγορευσει το ιντερνετ....

αχ...ελεος....τα έκανα επανω μου...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

κεκτημενη ταχυτητα καρπουζακιον...φιλολογος εισαι βρε φιλεναδα...απαπαπαπα...

:tongue::tongue:

Δεν φτανει που μου μιλαει το αφεντικο και τον γραφω στην κυριολεξια...μου λεει τη να σχεδιασω και εγω γραφω ακαθεκτη και κουναω μονο το κεφαλι...φαντασου μερικες φορες του απανταω αυτα που παω να σας γραψω...δεν φτανει αυτο γελαω και σαν ηλιθιο μονη μου συνεχεια....

βρισκομαι σε μια συχγηση διαβαζω τα μισα απο εσας...ακουω τα μισα απο το αφεντικο τα εχω κανει μπαχαλο σας λεω...:D:D:D

μια χαρα σε βρισκωωωω.....εγω τον εχω στειλει να μου κανει ολες τις εξωτερικες δουλειες:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

και ομως...οταν με γνωρισετε απο κοντα, θα δειτε οτι ειμαι πολυ σοβαρη κοπελα. (με δυο λαμδα γραφεται ή με ενα...ποιος θα με ξεπλυνει απο το φτυσιμο του καρπουζακιου παλι...οεο???)

ρε λυπηθειτε με..δεν αντεχω αλλο ..πραγματικα θα με χάσετε..θα μου απαγορευσει το ιντερνετ....

αχ...ελεος....τα έκανα επανω μου...

pampers.... να μαθαινεις απο τωρα τα μεγεθη...:tongue::tongue:

κεκτημενη ταχυτητα καρπουζακιον...φιλολογος εισαι βρε φιλεναδα...απαπαπαπα...

:tongue::tongue:

βρε παιδι με εχεις τυφλωσει.....δεν καταλαβαινω τι διαβαζω....αφου το διαβασα πολλακις για να το εμπεδωσω!!:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

και ομως...οταν με γνωρισετε απο κοντα, θα δειτε οτι ειμαι πολυ σοβαρη κοπελα. (με δυο λαμδα γραφεται ή με ενα...ποιος θα με ξεπλυνει απο το φτυσιμο του καρπουζακιου παλι...οεο???)

απο κοντα σοβαρευεις ε???? απο μακρια γινεσαι καραγκιοζακος:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

με ενα..αμαν όλα εγω που ειμαι ορθογραφιμενη θα στα λεω..:tongue::tongue::tongue:

βρε παιδι με εχεις τυφλωσει.....δεν καταλαβαινω τι διαβαζω....αφου το διαβασα πολλακις για να το εμπεδωσω!!:tongue::tongue::tongue:

Δηλαδη υπαρχει και χειροτερη απο μένα....????

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Δηλαδη υπαρχει και χειροτερη απο μένα....????

αστα κοτοπουλακι...και το καρπουζακι χαλια απο ορθογραφια...:tongue::tongue::tongue:

το ορθογραφημενη το γραφει με ι πιο πανω...:tongue::tongue::tongue:

κατα τ αλλα το παιζει και φιλολογος!!! και κιουρια το παιζει :tongue::tongue::tongue:

κοινως το καρπουζακιον ολο παιζει!!!:tongue::tongue::tongue:

αστα κοτοπουλακι...και το καρπουζακι χαλια απο ορθογραφια...:tongue::tongue::tongue:

το ορθογραφημενη το γραφει με ι πιο πανω...:tongue::tongue::tongue:

κατα τ αλλα το παιζει και φιλολογος!!! και κιουρια το παιζει :tongue::tongue::tongue:

κοινως το καρπουζακιον ολο παιζει!!!:tongue::tongue::tongue:

καλα λεει εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας και οχι μονο...

εγω παντως δεν μπορω να βρω που το εγραψε:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...