Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη, έχετε να προτείνετε κάποιο καλό εργαστήριο για εξεταση κυστικης ινωσης 99% και για κατακερματισμο σπέρματος; 

Για κατακερματισμό ή ζεγκινιαδου ή Λυμπέρη. Για κυστική δεν γνωρίζω δυστυχώς έκανα μόνο τη μία μετάλλαξη

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ερθεις πολυ ωραια ειναι εγω μενω στην λεμεσο ειναι και παραθαλασσια!!!εγω σπουδασα θεσσαλονικη εκει επιασα και το γιο μου!!!λετε να κλεισω κανενα εισητηριο προς τα εκει????

δεν ανεβαινετε για κανα διημερο με το συζυγο???? ποτε δε ξερεις:tongue::tongue::tongue: το πολυ πολυ να γλυκαθειτε απο τα τριγωνα πανοραματος:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

να ερθεις πολυ ωραια ειναι εγω μενω στην λεμεσο ειναι και παραθαλασσια!!!εγω σπουδασα θεσσαλονικη εκει επιασα και το γιο μου!!!λετε να κλεισω κανενα εισητηριο προς τα εκει????

και μια φιλη απο εδω μεσα, μετα απο παλλινδρομη στην θεσσαλονικη επιασε την κορη της.Ειχε παει για τριημερο. Τυχαιο? Δεν νομιζωωω!!!!

Κοριτσια τι λετε? Δεν ανηφοριζουμε προς θεσσαλονικη???

δεν ανεβαινετε για κανα διημερο με το συζυγο???? ποτε δε ξερεις:tongue::tongue::tongue: το πολυ πολυ να γλυκαθειτε απο τα τριγωνα πανοραματος:tongue:

ναι δεν ειναι κακια ιδεα!!!αχ αυτα τα τριγωναααααααααααααα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

και μια φιλη απο εδω μεσα, μετα απο παλλινδρομη στην θεσσαλονικη επιασε την κορη της.Ειχε παει για τριημερο. Τυχαιο? Δεν νομιζωωω!!!!

Κοριτσια τι λετε? Δεν ανηφοριζουμε προς θεσσαλονικη???

αντε ολες για θεσσαλονικηηηη,αφησαμε τα μωρακι εκει και μας περιμενουν ντροπη μας!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον καρπουζακι...δες πρωτα το βιντεακι που μου παρεθεσε χτες το κοτοπουλακι...

Μετα διαβασε την απαντηση σου..

Μετα διαβασε το σχολιο του κοτοπουλακιου!!!

Και μετα απαντησε μου σε παρακαλω στην πιο κατω ερωτηση:

Μηπως τελικα το κουνελακι δεν γνωριζει και λεω μηπως,,,μηπως την απαντηση θα μας την δωσει η κοτουλα η αλανιαρααα :tongue::tongue::tongue::tongue:

φτου σου..ατο θα πω..ξανα φτου σου..

ενα πραγμα θα πω......αυτο ειναι σεξουαλικη παρενοχληση.....τελος :tongue:

πες τα:D:D

το εμβλημα της μπαντας του κοτοπουλακιου:

chicken-rock-out-red-1024.jpg&t=1

ε..καλα θα με τρελανεις καλα λεει που τα βρισκεις τα σκασμενα δεν σε πιστευω...

καλα λεει και το καρπουζι εμεις φταιμε που σε μαθαμε...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Παιδα εχω μια ανακατοσουρα και μια υπνηλία αλλο πράγμα...λέτε να ειμαι κατα φαντασίαν εγκυος:tongue::tongue::tongue:

τα συμπτωματα τις ωορεξία εχουν κατι απο τα παραπάνω ή μηπως είναι συμτώματα ιωσης:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αντε ολες για θεσσαλονικηηηη,αφησαμε τα μωρακι εκει και μας περιμενουν ντροπη μας!!!

ναι κοριτσια...και να συνενοηθουμε απο πριν για να μην συμπεσουμε στις ημερομηνιες και στο ιδιο ξενοδοχειο...να παμε σε ξεχωριστα η καθεμια,διοτι υπαρχει μεγαλος κινδυνος το ξενοδοχειο να αλλαξει τον τροπο λειτουργιας...ξερετε αυτα με την ημιαδιαμονη εννοω!!!!:tongue::tongue::tongue:

Παιδα εχω μια ανακατοσουρα και μια υπνηλία αλλο πράγμα...λέτε να ειμαι κατα φαντασίαν εγκυος:tongue::tongue::tongue:

τα συμπτωματα τις ωορεξία εχουν κατι απο τα παραπάνω ή μηπως είναι συμτώματα ιωσης:D:D:D

η ανακατωσουρα ειναι συμπτωμα οωρρηξιας...για την υπνηλια δεν ξερω.

Διαφημίσεις

ναι κοριτσια...και να συνενοηθουμε απο πριν για να μην συμπεσουμε στις ημερομηνιες και στο ιδιο ξενοδοχειο...να παμε σε ξεχωριστα η καθεμια,διοτι υπαρχει μεγαλος κινδυνος το ξενοδοχειο να αλλαξει τον τροπο λειτουργιας...ξερετε αυτα με την ημιαδιαμονη εννοω!!!!:tongue::tongue::tongue:

εισαι πολυ χαμενο...μαρη θα με διωξουν απο τη δουλεια ελεος...

εχεις ρέντα σήμερα....:D:D:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

οχι συμπτωματα ωορηξιας ειναι χαλαρωσε:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

εισαι πολυ χαμενο...μαρη θα με διωξουν απο τη δουλεια ελεος...

εχεις ρέντα σήμερα....:D:D:D:D:D

ελπιζω να μην μου κοψει το γελιο η γιατρος σημερα...

αχ και βαχ.

κοριτσακια να ξερετε οτι περναω πολυ ομορφα μαζι σας...τα ξεχναω ολα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...