Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ωραια τα λετε μου φτιαξατε το κεφι μου!!!εχω ενα παιδακι και θελω να κανω το δευτερο,ειχα μια παλινδρομη κυηση πριν δυο μηνες τωρα παλι στον αγωναααααααααααααα

Εφακη ψηλα το κεφαλι... εγω μια αποβολη και μια παλλινδρομη...συνεχιζουμε ακαθακτες.

Να σας ευχηθω απο καρδιας καλο βολι :D:D...επισης τωρα ειναι πολυ ευκολο να συλλαβεις!!!Με το καλο σας ευχομαι και συντομα να μας ανακοινωσεις ευχαριστα πραγματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι και θα ακουει και το σπορακι σου ντροπη!!!!

ωωω καλα λες..ντροπη...τι θα πει το μωρο καρπουζάκι θα μας κακοχαρακτηρίσει...:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εφακη ψηλα το κεφαλι... εγω μια αποβολη και μια παλλινδρομη...συνεχιζουμε ακαθακτες.

Να σας ευχηθω απο καρδιας καλο βολι :D:D...επισης τωρα ειναι πολυ ευκολο να συλλαβεις!!!Με το καλο σας ευχομαι και συντομα να μας ανακοινωσεις ευχαριστα πραγματα.

ο χρονοσ θα δειξει!!!!εχουμε πολυ δρομο για αυτο το μηνα,θα παω και στο γιατρο για παρακολουθηση της ωορρηξιας και μετα θα χρησιμοποιησω τα κολπα σας!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον κορασιδες ανασυνταχθειτε........ντροπη μεγαλες κοπελες:tongue::tongue::tongue: το παραχεσαμε το θεμα:tongue::tongue::tongue:

οκ κιουρια..θα ειμαι σοβαρη!!!

Θελετε να μιλησουμε για το κυπριακο? Θελετε μηπως για την οικονομικη κριση?

Αλλη μια απορια που εχω πολυ σοβαρη και με βασανιζει χρονια θα σας την παραθεσω πιο κατω. Νομιζω οτι μπορουμε να βρουμε την απαντηση μιας και ο ειδικος βρισκεται αναμεσα μας και σαφως αναφερομαι το κοτοπουλακι...

Λοιπον κοτοπουλακι...η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο την κοτα??? εεε????

ωωω καλα λες..ντροπη...τι θα πει το μωρο καρπουζάκι θα μας κακοχαρακτηρίσει...:D:D:D

αει μαρη...και συ τεκνον βρουτε???? παιζεται με το καρπουζομωρο μου:tongue::tongue: με μενα μανα εσας θα κακοχαρακτηρισει????

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Αλλη μια απορια που εχω πολυ σοβαρη και με βασανιζει χρονια θα σας την παραθεσω πιο κατω. Νομιζω οτι μπορουμε να βρουμε την απαντηση μιας και ο ειδικος βρισκεται αναμεσα μας και σαφως αναφερομαι το κοτοπουλακι...

θεσ να πουμε για το κυπριακο μια και ειμαι και κυπρια?????

QNUSp3.png

4UmYp3.png

επισης ενα ερωτημα που με απασχολει ειναι τι σημαινει η εξης φραση του γνωστου ασματος: ειναι μελι,,,ειναι μελι ,,,,του κουμπαρου το κουνελι.....

και φυσικα ρωταω εσενα κουνελακι...:tongue:

211442lg20recj1j.gif

ναι και θα ακουει και το σπορακι σου ντροπη!!!!
αν υπαρχει σπορακι εκει μεσα...πιστεψε με αυτα που ακουει ειναι το λιγοτερο:tongue::tongue::tongue:

πολυ φοβουμε οτι σε κανα εννιαμηνο το σπορακι θα τα βλεπει κιολας...ποιος το σωζει το καημενο.

Θα μου πεις βεβαια με τοσα που εχει ακουσει θα ειναι προετοιμασμενο...αλλα οσο να ναι αλλο ειναι να τα ακους και αλλο αν τα βλεπεις!!!

Διαφημίσεις

επισης ενα ερωτημα που με απασχολει ειναι τι σημαινει η εξης φραση του γνωστου ασματος: ειναι μελι,,,ειναι μελι ,,,,του κουμπαρου το κουνελι.....

α καλα θα με βγαλουν τρελλη στην δουλεια γελαω μονη μου!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πολυ φοβουμε οτι σε κανα εννιαμηνο το σπορακι θα τα βλεπει κιολας...ποιος το σωζει το καημενο.

Θα μου πεις βεβαια με τοσα που εχει ακουσει θα ειναι προετοιμασμενο...αλλα οσο να ναι αλλο ειναι να τα ακους και αλλο αν τα βλεπεις!!!

θελεις να μιλησω για το κουνελι σου????:mad::-x ε θελεις????? κυρια εγω παω για υπνο και αν θες παιδι ερχεσαι???:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

για να μελωσε τοσο,σιγουρα του βαλανε πολλα κρεμμυδια οταν τον κανανε στιφαδο ????

πολυ καλο καρπουζακι...δεν το ειχα ξανακουσει!!!:tongue:

αν υπαρχει σπορακι εκει μεσα...πιστεψε με αυτα που ακουει ειναι το λιγοτερο:tongue::tongue::tongue:

Ενα δικιο το εχεις ..τοσα και τοσα βλέπει το δολιο αυτα που ακουει θα το πειράξουν...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοτα ειμαι αγαπη μου οχι ο Αινσταιν....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αποψη μου σαν κοτουλα μπαντα..σε λέω...ο Θεος έκανε την κοτα γιατι φοβήθηκε ότι το αυγο μπορει να ειναι κλουβιο:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...