Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ακριβως....:D:D:D:D:D

Το θέμα είναι ότι τους επιρρεαζει ψυχολογικα....το βλέπουν σαν να πρέπει να γινει όπως και να έχει και αυτο τους χαλαει...τεσπα θα δω πως θα του την φέρω....χιχιχιχι

Ευτυχως είχαμε κανει την Κυριακη το πρωι αρα σήμερα μετράει η καθε δευτερη μερα που λέμε...;)

συμφωνω...επισης αυτο το θεμα μου ειχε πει η γιατρος να το προσεξω πολυ γιατι οι αντρες αντιδρουν περιεργα κατω απο αυτου του ειδους την ''πιεση''.

Εμενα συνηθως πιανουν τα μεμε..αλλα οποτε δεν πιανουν οι γλυκες κτλ μπαινω κατευθειαν φουλ επιθεση...θες παιδι? απανταει ναι...ε ρε φιλε τοτε καντο!!! Επισης και ολα οσα εχω αναφερει πιο πανω.

Και εμεις κουραζομαστε ψυχολογικα...Δεν ειναι μονο αυτοι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αρα κατι κανει λαθος το κοτοπουλακι...πρεπει να αρχισει τις τατανιες !!!

κοιταξτε και μενα αν ειναι κουρασμενος τσιναει και δεν καθεται ευκολα...ωσπου καποια στιγμη στις γονιμες μου μερες του ειπα το εξης:

εγω ειμαι στις γονιμες, επισης εγω μανα θα γινω ειτε συμμετασχεις εσυ ειτε καποιος αλλος!!! :tongue::tongue::tongue:Εμεινε σεκος και ενεδωσε!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Οποτε μου κανει νουμερα απλα του υπενθιμυζω το παραπανω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Επισης τωρα τελευταια που εχω κουραστει εγω, απλα ενημερωνω ποτε ειναι οι γονιμες...του στυλ: σημερα ειμαι στις γονιμες και εγω τωρα παω για υπνο !!! Σηκωνεται και τσου τσουκου ερχεται (ειναι ερωτευμενος με τον υπολογιστη του και δεν ξεκουναει ευκολα).

εχω πεθανει στο γελιοοοοοοοο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: εμενα με ρωταει μολις τελειωνει η αδιαθεσια...ποτε ειναι οι καυτες μερες???? του λεω απο τοτε μεχρι τοτε....(πανωκατω) και απο τη μερα που του λεω, δε πα να κανω εγω οτι θελω αυτος εκει θαερθει..:tongue::tongue: τον εχω εκπαιδευσει:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Ο δικος μου γιατι είναι αναποδος......

]εγω πιστευω ότι πιεζεται πολυ ψυχολογικα γι αυτο και δεν του λεω καν πότε είναι...

αφου την προηγουμενη φορα που είχα μεινει έγκυος καλα τοτε βεβαια το εβαζα κατω καθε μερα....όταν του ειπα ότι εκανα το τεστ και χαμογέλασε ειπα αμην να τελειωσει...αφου εκανα σεξ και σκεφτομουν θεε μου θα χασω την μέρα...μιλαμε το εχουμε ξεφτυλισει πια...

Τεσπα εκει αντιληφθικα ότι μονο και μονο επειδη το ηξερε απο το αγχος του κλαταρε...

γι αυτο σας λεω.......

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ο δικος μου γιατι είναι αναποδος......

]εγω πιστευω ότι πιεζεται πολυ ψυχολογικα γι αυτο και δεν του λεω καν πότε είναι...

αφου την προηγουμενη φορα που είχα μεινει έγκυος καλα τοτε βεβαια το εβαζα κατω καθε μερα....όταν του ειπα ότι εκανα το τεστ και χαμογέλασε ειπα αμην να τελειωσει...αφου εκανα σεξ και σκεφτομουν θεε μου θα χασω την μέρα...μιλαμε το εχουμε ξεφτυλισει πια...

Τεσπα εκει αντιληφθικα ότι μονο και μονο επειδη το ηξερε απο το αγχος του κλαταρε...

γι αυτο σας λεω.......

ενταξει εσενα ισως πιεζεται πολυ ψυχολογικα γι αυτο....εμας μπορει να ειναι λιγο αναισθητα:tongue::tongue: τι να κανουμε μωρε...γιατι εμας μας αρεσει δηλαδη να το κανουμε σαν στρατιωτες την ταδε μερα την ταδε ωρα....μη τρελαθουμε κιολας.... πρεπει να το δει κι αυτος διαφορετικα το πραγμα

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

84922qlq3x2meyr.gif

Βρηκα τη λύση τι λετε για κατι τετοιο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κοτοπουλακι...το χεις!!!!!

το προτεινω ανεπιφυλακτα....

και που σαι αν δεις να τσιναει θα αρχισεις το αλλο τροπαρι...ακου να σου πω κυριε, παιδι θελεις αρα κατσε και κανε το!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

θα λεγα τωρα κατι αλλα εχε χαρη που ειμαι κιουριαααααα:tongue:

Κοτοπουλακι καταλαβες? Εχει μπριζωσει τον καρπουζο της και αυτη δεν κανει τιποτα...κατα τ αλλα αυτη ειναι κιουριααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

κοτοπουλακι...το χεις!!!!!

το προτεινω ανεπιφυλακτα....

και που σαι αν δεις να τσιναει θα αρχισεις το αλλο τροπαρι...ακου να σου πω κυριε, παιδι θελεις αρα κατσε και κανε το!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατι τετοιο σκεφτομαι..η με γλυκες η με αγριαδα θα τον ριξω αποψε....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

84922qlq3x2meyr.gif

Βρηκα τη λύση τι λετε για κατι τετοιο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εν το μεταξυ οσο το κοιταω δεν μπορω να σταματησω τα γελια...

βρε ποιοσ να μας το λεγε οτι για να γινουμε μανες πρεπει αν κανουμε ολα αυτα... :tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κοτοπουλακι καταλαβες? Εχει μπριζωσει τον καρπουζο της και αυτη δεν κανει τιποτα...κατα τ αλλα αυτη ειναι κιουριααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι μωρε η κιουρια ..κυκλοφορει με το στριγκακι και τις γοβες και μετα ετσι στα καλα καθουμενα τις ρίχνεται ο ανθρωπος..κατάλαβες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κατι τετοιο σκεφτομαι..η με γλυκες η με αγριαδα θα τον ριξω αποψε....

κοιτα ασχολησου λιγο γλυκα και ομορφα...αν δεν ο κοκκορικος, σπρωξτον στον καναπε, κρεβατι, καρεκλα ,πατωμα ,πλυντηριο,παγκος ή οτιδηποτε αλλο βολευει ... παρε τα ηνια και οδηγησε τον στην ηδονιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιηηηηηηηηηηηηηηηηηη :tongue::tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ναι μωρε η κιουρια ..κυκλοφορει με το στριγκακι και τις γοβες και μετα ετσι στα καλα καθουμενα τις ρίχνεται ο ανθρωπος..κατάλαβες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

σας πληροφορω μανταμιτσες και οι δυο......οτι δεν χρεαιζεται να φορεσω στρινγκ κα γοβες για να μου ριχτει ο ανθρωπος....:tongue::tongue: και μονο που τον κοιτω λιωνει και μονο που τον κοιτω.....και μονο που τον κοιτω λιωνει σκεψου να τον αγαπωωωωωω.....(παραφρασμενο λαικο ασμα):tongue:

211442lg20recj1j.gif

κοιτα ασχολησου λιγο γλυκα και ομορφα...αν δεν ο κοκκορικος, σπρωξτον στον καναπε, κρεβατι, καρεκλα ,πατωμα ,πλυντηριο,παγκος ή οτιδηποτε αλλο βολευει ... παρε τα ηνια και οδηγησε τον στην ηδονιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιηηηηηηηηηηηηηηηηηη :tongue::tongue::tongue:

Σκεφτομαι να το ξεκινησω σε στιλ Μονικα ;););) αφου εκοψα το τσιγαρο να ξεκινησω το πουρο...α..μετα δεν υπάρχει γυρισμος:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...