Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Μέχρι τώρα δίνω σε κάθε κύκλο και καμία φορά με τον τροποποιημένο μπορεί να δώσω και 2. Βέβαια ποτέ δεν έχουν προχωρήσει και τα δύο, συνήθως κάποιο δεν είναι καλό και δεν γονιμοποιείται καν. Εχει τύχει να δει και 3 ωοθηλακια στον υπέρηχο (προφανώς με φάρμακα) και όταν έρθει η ώρα της ωοληψιας να είναι κενό μέσα. Ολα παίζουν.  Δε ξέρω μέχρι πότε βέβαια.
      Σίγουρα είναι καλό να αποδεχόμαστε το πως νιώθουμε, άλλωστε δεν είναι με κακή πρόθεση. Απλά είναι σχεδόν τραγελαφική η χρονική στιγμή που σκάνε όλες αυτές οι ανακοινώσεις στη ζωή μου αυτές τις μέρες ενώ προσπαθώ ακόμα να επεξεργαστώ ποσους μηνες ακόμα θα συνεχιστούν οι ωοληψιες . Όλοι προσπάθησαν τύπου 2-3 μήνες και όλα μια χαρά, τα κατάφεραν.Το χειρότερο που άκουσα είναι πως στενοχωριέμαι επειδή δε μπορώ να πίνω αλκοόλ τις γιορτές 🤣

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Σχετικα με την χοριακη, διαβασα πριν καμια 10αρια μερες στο αλλου φορουμ οπου πηγε κοπελια στην πρωτη μερα καθυστερησης της να κανει χοριακη και η χοριακη της ηταν αρνητικη...4 μερες μετα ξαναπηγε να κανει χοριακη γιατι ειχε προαισθημα και η χοριακη ηταν καραανεβασμενη!!!! το κοριτσακι ειναι καραεγκυος...

γι αυτο ποτε δεν ξερεις...και μην προδικαζεις!!!

τελοσπαντων καλα θα περιμενω...μη σας ζαλιζω και σας με βλακειες....εσυ κουνελακι θα πας σημερα στη γιατρο??

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελοσπαντων καλα θα περιμενω...μη σας ζαλιζω και σας με βλακειες....εσυ κουνελακι θα πας σημερα στη γιατρο??

Καλα γι αυτο δεν το φτιαξαμε το καφε..για να ζαλιζόμαστε μεταξύ μας:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τωρα για το τεστάκι ..απλα λέω όχι γιατι μπορει να μην δείξει ακόμα και να απογοητευτεις...αν πάλι νομιζεις ότι μπορεις να το αντεξεις πάρε και κανε ..μαζι σου...το πολυ πολυ να χαρούμε δυο μέρες νωρίτερα:D:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλα γι αυτο δεν το φτιαξαμε το καφε..για να ζαλιζόμαστε μεταξύ μας:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τωρα για το τεστάκι ..απλα λέω όχι γιατι μπορει να μην δείξει ακόμα και να απογοητευτεις...αν πάλι νομιζεις ότι μπορεις να το αντεξεις πάρε και κανε ..μαζι σου...το πολυ πολυ να χαρούμε δυο μέρες νωρίτερα:D:D:D:D

τι λε ρε...και να ναι οριακο, να το κανω οχι με τα πρωινα ουρα και να μου βγει αρνητικο να παθω κοκομπλοκο????? ασε καλυτερα,,,,, αναμονη.....:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

Θα παω το απογευμα ,να με δει παλι...τι να πω, θα δειξει.

Χαρα στην υπομονη σου αναφορικα με τα τεστακια...μπραβο.Εγω στανταρ θα ειχα αρχισει τα τεστακια απο σημερα, σαν την τρελλη. Μπραβο σου ομως που αντεχεις.Σε θαυμαζω. Και εσενα και το κοτοπουλακι.

Αποκτησατε και φαν κλαμπ :tongue::tongue::tongue:

και δεν μας ζαλιζεις...δεν ειναι ετσι το ζαλισμα....

το τι εστι ζαλισμα θα το νιωσετε οταν θα πλησιαζουν οι δικες μου μερες να κανω τεστακι!!! Τοτε θα το ζησετε σε ολο του το μεγαλειο. :tongue::tongue::tongue:

Αυτο το μηνα το γλυτωσατε,αλλα τον επομενο 10 μερες πριν την υποτιθεμενη περιοδο μου θα περασετε καλααααααααα.

Διαφημίσεις

και δεν μας ζαλιζεις...δεν ειναι ετσι το ζαλισμα....

το τι εστι ζαλισμα θα το νιωσετε οταν θα πλησιαζουν οι δικες μου μερες να κανω τεστακι!!! Τοτε θα το ζησετε σε ολο του το μεγαλειο. :tongue::tongue::tongue:

Αυτο το μηνα το γλυτωσατε,αλλα τον επομενο 10 μερες πριν την υποτιθεμενη περιοδο μου θα περασετε καλααααααααα.

αμαααααν...10 μερες πριν???:tongue::tongue::tongue::tongue: αχ τι θα παθουμε.....:tongue:

211442lg20recj1j.gif

τι λε ρε...και να ναι οριακο, να το κανω οχι με τα πρωινα ουρα και να μου βγει αρνητικο να παθω κοκομπλοκο????? ασε καλυτερα,,,,, αναμονη.....:rolleyes:

εμ..να το ακους το κοτοπουλακι σου....αφου σε ξερει σαν καλπικη δεκαρα...ακους???

Θα παω το απογευμα ,να με δει παλι...τι να πω, θα δειξει.

Χαρα στην υπομονη σου αναφορικα με τα τεστακια...μπραβο.Εγω στανταρ θα ειχα αρχισει τα τεστακια απο σημερα, σαν την τρελλη. Μπραβο σου ομως που αντεχεις.Σε θαυμαζω. Και εσενα και το κοτοπουλακι.

Αποκτησατε και φαν κλαμπ :tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D

Ευχαριστουμε....

Παιδια εχω απιστευτη υπνηλία....ασε που ειμαι τσαντισμενη γιατι δεν μου καθισε ο αντρας χτες...μου εχει σπασει τα νευρα.....

εχει καταλαβει τους σκοπους μου και τσαντιζεται που παω με αυτο το σκοπο.....ευτυχως ειχα κανει το τεστακι και δεν χαμογέλασε...βέβαια εχω χάσει τις οδηγίες και δεν ξερω αν το κανω σωστα...και δεν ξερω αν αυτο δειχνει σωστα λογο πολυκαιριας...τεσπα..αποψε θελει δεν θελει θα τον βιασω....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εμ..να το ακους το κοτοπουλακι σου....αφου σε ξερει σαν καλπικη δεκαρα...ακους???

:D:D:D:D

Ευχαριστουμε....

Παιδια εχω απιστευτη υπνηλία....ασε που ειμαι τσαντισμενη γιατι δεν μου καθισε ο αντρας χτες...μου εχει σπασει τα νευρα.....

εχει καταλαβει τους σκοπους μου και τσαντιζεται που παω με αυτο το σκοπο.....ευτυχως ειχα κανει το τεστακι και δεν χαμογέλασε...βέβαια εχω χάσει τις οδηγίες και δεν ξερω αν το κανω σωστα...και δεν ξερω αν αυτο δειχνει σωστα λογο πολυκαιριας...τεσπα..αποψε θελει δεν θελει θα τον βιασω....

αμαν μωρε κι αυτος πως κανει ετσι???? του κακοπεφτει δηλαδη???:tongue: εμεις εχουμε φτασει στα αντιθετα επιπεδα...να με βιαζει αυτος:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Κοτοπουλακι, ακου πως θα εμφανιστεις αποψε μπροστα του...

Θα φορας μονο εσωρουχα με ζαρτιερες και γοβα ψιλοτακουνη...Με αυτα θα κανεις δουλειες...θα περνας απο μπροστα του αδιαφορη και αν δεν ερθει να στο κανει νεροχυτατο την ωρα που θα πλενεις τα πιατα εμενα να μην με λενε κουνελακι!!!!

υ.γ. προσεχε μην αρπαξεις καμια πουντα !!!

αμαν μωρε κι αυτος πως κανει ετσι???? του κακοπεφτει δηλαδη???:tongue: εμεις εχουμε φτασει στα αντιθετα επιπεδα...να με βιαζει αυτος:tongue::tongue:

Αντε ντε ..πολυ τσαντιζομαι και στεναγχωριεμαι...μου ανεβαινει το αιμα στο κεφάλι...αντεξει δεν λέω και εγω...δεν του λεω ελα τωρα...

το γυροφερνω του κανω ναζια βαζω τα νυχτικάκια μου...δεν παω ετσι ξερα....:(:(:(:(:(:(:(

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Κοτοπουλακι, ακου πως θα εμφανιστεις αποψε μπροστα του...

Θα φορας μονο εσωρουχα με ζαρτιερες και γοβα ψιλοτακουνη...Με αυτα θα κανεις δουλειες...θα περνας απο μπροστα του αδιαφορη και αν δεν ερθει να στο κανει νεροχυτατο την ωρα που θα πλενεις τα πιατα εμενα να μην με λενε κουνελακι!!!!

υ.γ. προσεχε μην αρπαξεις καμια πουντα !!!

καλα παλιαααααα.......οταν ξερουν οτι γινεται για καποιο λογο και γυμνη εντελως να εισαι τρια πουλακια καθονταν...:tongue::tongue::tongue: αλλωστε και χθες δε νομιζω να πηγε να τον αποπλανησει με ζιβαγκο και παλτο.....σωστηηηη?????:tongue:

211442lg20recj1j.gif

τι να πω!!! εγω λιγο μεμε να δειξω ξεχναει ενδοιασμους και σχολια του στυλ με θελεις μονο για τα στρατιωτακια μου κτλ....

η αληθεια ειναι παιδια οτι γι αυτους ειναι πιο δυσκολο...πρεπει να ειναι ξεκουραστοι και να νιωθουν την εξαρση...δεν παιρνουν ετσι ξερα τα ''πανω τους'' ...ενω για μας ειναι παιχνιδακι του στυλ ''ανοιξαμε και σας περιμενουμε''

τι να πω!!! εγω λιγο μεμε να δειξω ξεχναει ενδοιασμους και σχολια του στυλ με θελεις μονο για τα στρατιωτακια μου κτλ....

η αληθεια ειναι παιδια οτι γι αυτους ειναι πιο δυσκολο...πρεπει να ειναι ξεκουραστοι και να νιωθουν την εξαρση...δεν παιρνουν ετσι ξερα τα ''πανω τους'' ...ενω για μας ειναι παιχνιδακι του στυλ ''ανοιξαμε και σας περιμενουμε''

κοιτα να δεις δοξα το θεο και εγω παραπονο δεν εχω....οπως προειπα εχουμε φτασει στο ναμε κυνηγαει αυτος αντι εγω αυτον......αλλα παρ ολα αυτα στην προκειμενη περιπτωση του κοτοπουλακιου....τι να κανουμε τωρα??? αν θελει παιδι θα περπει να κανει μια μικρη παραχωρηση......και μη φανταστεις οτι τους ειναι δυσκολο οσο φανταζεσαι:tongue::tongue: μη ξεχνας οτι οι αντρες ειναι πολυ οπτικοι τυποι και ευκολα τους εξιταρεις...

211442lg20recj1j.gif

καλα παλιαααααα.......οταν ξερουν οτι γινεται για καποιο λογο και γυμνη εντελως να εισαι τρια πουλακια καθονταν...:tongue::tongue::tongue: αλλωστε και χθες δε νομιζω να πηγε να τον αποπλανησει με ζιβαγκο και παλτο.....σωστηηηη?????:tongue:

ακριβως....:D:D:D:D:D

κοιτα να δεις δοξα το θεο και εγω παραπονο δεν εχω....οπως προειπα εχουμε φτασει στο ναμε κυνηγαει αυτος αντι εγω αυτον......αλλα παρ ολα αυτα στην προκειμενη περιπτωση του κοτοπουλακιου....τι να κανουμε τωρα??? αν θελει παιδι θα περπει να κανει μια μικρη παραχωρηση......και μη φανταστεις οτι τους ειναι δυσκολο οσο φανταζεσαι:tongue::tongue: μη ξεχνας οτι οι αντρες ειναι πολυ οπτικοι τυποι και ευκολα τους εξιταρεις...

Το θέμα είναι ότι τους επιρρεαζει ψυχολογικα....το βλέπουν σαν να πρέπει να γινει όπως και να έχει και αυτο τους χαλαει...τεσπα θα δω πως θα του την φέρω....χιχιχιχι

Ευτυχως είχαμε κανει την Κυριακη το πρωι αρα σήμερα μετράει η καθε δευτερη μερα που λέμε...;)

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αρα κατι κανει λαθος το κοτοπουλακι...πρεπει να αρχισει τις τατανιες !!!

κοιταξτε και μενα αν ειναι κουρασμενος τσιναει και δεν καθεται ευκολα...ωσπου καποια στιγμη στις γονιμες μου μερες του ειπα το εξης:

εγω ειμαι στις γονιμες, επισης εγω μανα θα γινω ειτε συμμετασχεις εσυ ειτε καποιος αλλος!!! :tongue::tongue::tongue:Εμεινε σεκος και ενεδωσε!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Οποτε μου κανει νουμερα απλα του υπενθιμυζω το παραπανω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Επισης τωρα τελευταια που εχω κουραστει εγω, απλα ενημερωνω ποτε ειναι οι γονιμες...του στυλ: σημερα ειμαι στις γονιμες και εγω τωρα παω για υπνο !!! Σηκωνεται και τσου τσουκου ερχεται (ειναι ερωτευμενος με τον υπολογιστη του και δεν ξεκουναει ευκολα).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...