Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

:D:D:D:D:D:D:D

εγω τι να κανω ..μου την πεφτουν διαφοροι...χιχιχιχι

Λοιπον αγαπάκι την κάνω ..εχω και σχολη το απογευμα...μου ανεβάσατε την διαθεση στο τοπ....θα τα πουμε πάλι αυτιο...

Γαμωτο να δω ποτε θα προλαβω να σεξουαλιστω ....εχει και το νησι το βράδυ....

με το που θα γυρισω απο την σχολη θα τον βάλω κατω...αλλιως δν βγαίνει το πρόγραμμα.....:D:D:D

Μάκια..και το κεφάλι ψηλα....

...και τα ποδια ψηλααααα...

στο καλο και καλο βολι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Αθηνούλι μου...τι κάνετε?

Ξυπνήσατε?...τι κάνεις ο αγορίνας σου?

γκρινιαζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!:mad::mad::mad::mad:

Αθηνουλα θα σου απαντησω εγω στην θεση του καρπουζακιου...

ε να μωρε ειχε μονο 2 σταγονες ροζακι... η κοκκινοσιχαμενη δεν θα φανει την Πεμπτη!!!!

Πεστα της βρε Αθηνουλα γιατι θα λαλισω ενω αλλο ειναι το κοτοπουλακι εδω μεσα !!!!

κοιτα ολες εχουμε δικιο δεν λεω και εγω το ιδιο εκανα οταν ειδα τα ροζ-καφετια!!!εαν δεν ητανε η Συμπεθερα μου και το Χαπακι αλλα και ο αντρας μου με ενα τεστακι πανω απο το κεφαλι μου δεν θα εκανα τιποτα γιατι ελεγα να οριστε ηρθε η ατιμη νωριτερα 5 μερες!!!;);)

αμ δε ο πελαργος ητανε ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

καλημερα αθηνααααααα.....ολα καλα???? γιατι γκρινιαζει ο παιδαρος???? δεν τον πηγες μεγαρο????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ναι αυτο ειναι δεν πηγαμε μεγαρο σημερα!!

δεν σκανε τα δοντια γμτ!!!:mad::mad::mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ειδες τι βλαμμενο ειμαι ????:tongue::tongue::tongue:

δεν ξερω τι στα κομματια με εχει πιασει...τι κυκλοθυμικοτητα ειναι αυτη....αντε να περασουν οι μερες καρπουζακι, να ερθει η Πεμπτη, να χαρουμε με την ψυχη μας.

Η φρεσκοεγκυουλα βανιλλα που ειναι καλε κοριτσια?

:shock::shock::shock::shock::shock: τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι η Βνιλλιτσα ειναι εγκυος????:D:D:D

καλε ποτε το ειπε και εγω δεν το ξερωωωωωωωωωωωωωωω!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερα , καλημερα.

Κοτοπουλακι απο οτι βλεπω σημερα εχεις τρελλη παραγωγη σε αυγα...ευγε κοτουλα!!!

Ποιος σε πειραξε και δεν ξυπνησες καλα?

υ.γ. και εγω αναποδα ξυπνησα, παρα πολυ αναποδα αλλα αυτο για μενα ειναι συνηθες...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια....εγω να δειτε ποσο στραβα ξυπνησα.....δε το βλεπω να εχουμε καλα νεα τσουπρες.....τα συμπτωματα υποχωρησαν...το βλεπω να αδιαθετω κανονικα μεθαυριο:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καλημερα κοριτσακια....εγω να δειτε ποσο στραβα ξυπνησα.....δε το βλεπω να εχουμε καλα νεα τσουπρες.....τα συμπτωματα υποχωρησαν...το βλεπω να αδιαθετω κανονικα μεθαυριο:rolleyes:

Καλημερα καρπουζακι...

Εμενα τα συμπτωματα υποχωρουν παντα μετα την περιοδο και οχι πριν...δηλ. αρχιζουν τα μεμε μου να ξεπριζονται μετα την πρωτη μερα περιοδου, το ιδιο και η κοιλια μου.

Εγω αυτα τα κουλα, πριζομουν ξεπριζομουν και ξαναπριζομουν στην εγκυμοσυνη μου.

Δεν θελω να σε ξεμυαλιζω ,απλα θεωρω οτι δεν πρεπει να απογοητευεσαι.

Εσυ γιατι το δενεις κομπο και σκοινι οτι δεν εισαι?Σου εχει ξανασυμβει να υποχωρουν τα συμπρωματα πριν την περιοδο?

Καλα σου λέει το κουνέλι...μην τρελένεσαι..κατσε και θα δουμε...δεν σημαινει και κατι..μην κολλας στα συμπτωματα....

και ξανα λεω καλα λεει το κουνελει όταν αδιαθετεις τα μεμε σου δεν πρειζονται?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερα καρπουζακι...

Εμενα τα συμπτωματα υποχωρουν παντα μετα την περιοδο και οχι πριν...δηλ. αρχιζουν τα μεμε μου να ξεπριζονται μετα την πρωτη μερα περιοδου, το ιδιο και η κοιλια μου.

Εγω αυτα τα κουλα, πριζομουν ξεπριζομουν και ξαναπριζομουν στην εγκυμοσυνη μου.

Δεν θελω να σε ξεμυαλιζω ,απλα θεωρω οτι δεν πρεπει να απογοητευεσαι.

Εσυ γιατι το δενεις κομπο και σκοινι οτι δεν εισαι?Σου εχει ξανασυμβει να υποχωρουν τα συμπρωματα πριν την περιοδο?

αισθανομαι περιεργα ρε γαμωτο.....το στηθος δεν εχει ξεπρηστει αλλα δε με ποναει οσο τις προηγουμενες μερες και γενικα εχω μια περιεργη αισθηση.....εκανα και τη μαλακια να μετρησω και τη θερμοκρασια μου το πρωι και δεν ειναι και στα καλυτερα της....αρα....δε το βλεπω το θεμα...

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Για κανε πιο λιανα αυτο που λες οτι αισθανεσαι περιεργα...

Κανε αυριο το πρωι ενα τεστακι...

δεν αισθανομαι εγκυος:mrgreen::mrgreen::mrgreen: οχι δεν κανω πλακα....τις προηγουμενες φορες καταλαβαινα οτι κατι γινεται απο την υπνηλια απο την κουραση απο το στηθος απο πολλα ρε παιδι μου...τωρα δεν εχω τιποτα απολυτως......το μονο που εχω ειναι κατι πονους χαμηλα οπως οταν αδιαθετουμε, εχω πρησμενο στηθος αλλα δε ποναει ιδιαιτερα και με ποναει λιγο η μεση....συμπτωματα δηλαδη που ειναι αδιαθεσιας...τιποτα περιεργο...και εχω κι αυτη τη κωλοθερμοκρασια......υποτιθεται οτι πρεπει να ναι πανω απο 37 οταν εισαι εγκυος....αν οντως ηταν εμφυτευση αυτο το σαββατο δε θα πρεπε να εχει ανεβει η χοριακη????? εκτος κι αν ακομα ειναι στα ταρταρα τι να πω:confused:

211442lg20recj1j.gif

αισθανομαι περιεργα ρε γαμωτο.....το στηθος δεν εχει ξεπρηστει αλλα δε με ποναει οσο τις προηγουμενες μερες και γενικα εχω μια περιεργη αισθηση.....εκανα και τη μαλακια να μετρησω και τη θερμοκρασια μου το πρωι και δεν ειναι και στα καλυτερα της....αρα....δε το βλεπω το θεμα...

Καλα παιδακι μου μην εισαι χαζο...ακουμε που σου λέω είσαι....

μην μετρας ουτε θερμοκρασιες ουτε τιποτα...κανε δυο μερες υπομονη και θα δουμε την Πεμπτη...πολλα εχω διαβάσει εδω μεσα γι αυτο και βλέπω ότι ποτε δεν πρεπει να απελπιζόμαστε...

δεν συμαινει ότι καθε μερα το συμπτωματα θα ειναι στο φουλ ..αλλες μερες είναι πιο έντονα και αλλες υποχωρουν...σε εμενα ετσι τουλαχιστον συνεβαινε και στις 3 εγκυμοσύνες...

Για κανε πιο λιανα αυτο που λες οτι αισθανεσαι περιεργα...

Κανε αυριο το πρωι ενα τεστακι...

αλιμονο...τι θα ελεγες εσυ κυρία μου:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Την πρωτη φορα που εμεινα εγκυος το καταλαβα απο προαισθημα...δεν ειχα κανενα συμπτωμα...

Την δευτερη φορα που εμεινα εγκυος, που ειχα συγκεκριμενα επαφες κατα την οωρηξια, εξεπλαγην αφανταστα οταν ειδα το θετικο τεστ...Παλι δεν το περιμενα.

Οσον αφορα στην θερμοκρασια δεν γνωριζω τι παιζει.

Επισης οσον αφορα στην χοριακη, εγω ειχα κανει το τεστ μια (ή δυο μερες) πριν την περιοδο και ειχε δειξει θετικο.

Μην προδικαζεις τα πραγματα...το ροζακι του Σαββατου, εμενα μου αφηνει πολλα περιθωρια αισιοδοξιας

ενταξει τι να πω....θα βρασω στο ζουμι μου μεχρι την πεμπτη:tongue::tongue::tongue::tongue: και πως πεθαινω να κανω ενα τεστακι:tongue::tongue::tongue: αλλα επειδη ξερω οτι θα με βρισει το κοτοπουλακι δεν κανω τιποτα.......ποιος την ακουει μετα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

Σχετικα με την χοριακη, διαβασα πριν καμια 10αρια μερες στο αλλου φορουμ οπου πηγε κοπελια στην πρωτη μερα καθυστερησης της να κανει χοριακη και η χοριακη της ηταν αρνητικη...4 μερες μετα ξαναπηγε να κανει χοριακη γιατι ειχε προαισθημα και η χοριακη ηταν καραανεβασμενη!!!! το κοριτσακι ειναι καραεγκυος...

γι αυτο ποτε δεν ξερεις...και μην προδικαζεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...