Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

συγχωρεστε με βρε κοριτσια...ειμαι πολυ αγχωδης και φοβιτσιαρα.

εν το μεταξυ αυτη η γιατρος ειναι το αγχωλητικο... μου μιλαει με τοση σιγουρια για το καθε τι που τις περισσοτερες φορες οταν φευγω απο το ιατρειο της νιωθω σαν να πεταω.

Απλα απο τον Δεκεβρη που περασε τιποτα δεν παει καλα με την κοκκινοσιχαμενη.Εχω αρχισει να φρικαρω!!!

Το ενδομητριο πεφτει με την περιοδο και αν εχω καταλαβει καλα ειναι αυτα τα κομματια που βλεπουμε στην κοκκινοσιχαμενη ...Εγω στις 10 του μηνος ειχα ενδομητριο 12 χιλιοστα (φυσιολογικο θεωρειται απο 7,5-11) ...εγω κοριτσια ειχα κατι ελαχιστα πολυ μικρα κομματια...σαφως και δεν ηταν το ενδομητριο αυτο...Ολα αυτα δεν ειναι φυσιολογικα καθολου. Για ποιο λογο γινονται ???

Βαρεθηκα και εχωπλεον απελπιστει.

ααααα..θα σε μαλώσω..ακου εκει εχεις απελπιστει...είπαμε το κεφάλι ψηλα και τα βλεπουπε όλα θετικα (ειδες εκανα και στιχάκι...)

Τιποτα δεν ειναι αγαπάκι μου μην μου αγχωνεσαι..να δει θα πας στη γιατρο και σου λεω το πολυ πολυ να σου δωσει κανα χαπι....ααααααα

τι εχουμε πει..σε αυτο το καφε δεν πέφτουμε με την καμια....ότσει...αντε απο εκει κουνελάκι.....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααα..θα σε μαλώσω..ακου εκει εχεις απελπιστει...είπαμε το κεφάλι ψηλα και τα βλεπουπε όλα θετικα (ειδες εκανα και στιχάκι...)

Τιποτα δεν ειναι αγαπάκι μου μην μου αγχωνεσαι..να δει θα πας στη γιατρο και σου λεω το πολυ πολυ να σου δωσει κανα χαπι....ααααααα

τι εχουμε πει..σε αυτο το καφε δεν πέφτουμε με την καμια....ότσει...αντε απο εκει κουνελάκι.....

:D:D:D:D

εν το μεταξυ τωρα συνειδητοποιω οτι ο χαρακτηρισμος μου ως κουνελλας ειναι ο πλεον ατοπος χαρακτηρισμος...\

Εχετε φανταζομαι ολες ακουσει το: γενναει σαν κουνελα,ετσι????:-P:razz::-P:razz:

πως θα τα μεγαλωσεις μαρη εχεις σκεφτει???

πωπω καρπουζακι πρεπει να τα ξεπουλησουμε οτι εχουμε και δεν εχουμε για να μεγαλωσει το κοτοπουλακι την φαμιλια.

Ποσο θα το πουλας το ενα το σπορακι σου? Σε πια αγορα θα απευθυνθεις?

Εγω που δεν εχω τιποτα τι να πουλησω????

σιγα μη πουλησω εγω τα σπορια μου για να φανε τα κοτοπουλακια...αυτα ειναι εκατονταδες καλε:tongue::tongue:

και οσο για σενα κουνελακι......θα πουλησεις το κορμι σου:lol::lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

1622496jfbbu9bg65.jpg000205B2.gif

Εγω και τα παιδια μου σου στελνουμε ένα φιλάκι κουνελάκι μου για να μην μου στεναγχωριέσαι..ενταξει....

κοιτα ποσα παιδια εχω και ποσα φιλια θα μαζεψεις:D:D:D:D

sig.asp?img=ad1

Βρε κοτοπουλακι...πολλα δεν ειναι???τοσα θελεις να κανεις?

Μπες εδω και διαβασε και σε παρακαλω...http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=40

:-P:-P:-P:-P

Κοριτσια πειραζει που εβαψα τα μαλια τωρα που εχω ωορηξια γιατι καπου διαβασα κατι κουλα.....

Ειμαι μια κοτουλα...ειμαι μια κοτουλα....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Βρε κοτοπουλακι...πολλα δεν ειναι???τοσα θελεις να κανεις?

Μπες εδω και διαβασε και σε παρακαλω...http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=40

:-P:-P:-P:-P

Κονελάκι τωρα που κοιταζα το τικεράκι μου ..νομίζω ότι ταιριαζει σε εσένα....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

σιγα μη πουλησω εγω τα σπορια μου για να φανε τα κοτοπουλακια...αυτα ειναι εκατονταδες καλε:tongue::tongue:

και οσο για σενα κουνελακι......θα πουλησεις το κορμι σου:lol::lol::lol::lol:

τι λες καλε , που θα γινω εγω στιφαδο για να μεγαλωσει το κοτοπουλακι τα κοτοπουλακια της.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Κοριτσια πειραζει που εβαψα τα μαλια τωρα που εχω ωορηξια γιατι καπου διαβασα κατι κουλα.....

τι αλλο θα ακουσω θεε μου.....πες μου τι.....δε μπαινουμε λεω εγω μεσα σε ενα βαζο και απο κει να βλεπουμε το κοσμο???:tongue::tongue::tongue: ε τι λετε????:lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

ναι ναι...ξερεις πιο ειναι το προβλημα ??? περαν του οτι τα διαβαζεις τα κουλα΄τα λες κιολας....:tongue::tongue::tongue:

Με αυτα και με αυτα , καταλαβα οτι τα εχεις βαψει ξανθα και οχι μονο τα εβαψες αλλα μπηκες και στο πετσι του ρολου :tongue::tongue::tongue::tongue:.

1049918dnia5raalc.png

Κουνελάκι εβαλα τα παιδάκια σου σε καδρο..κοιτα έισαι μια αξια κουνέλα....

εεεεεε...δεν είσαι και κότα...για σκεψου εμενα πόσα βγαίνουν κλουβια:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

τι λες καλε , που θα γινω εγω στιφαδο για να μεγαλωσει το κοτοπουλακι τα κοτοπουλακια της.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χτες εφαγα στιφάδο...πω..πω και εχω σήμερα ενα φουσκωμα αλλο πράμα...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ναι ναι...ξερεις πιο ειναι το προβλημα ??? περαν του οτι τα διαβαζεις τα κουλα΄τα λες κιολας....:tongue::tongue::tongue:

Με αυτα και με αυτα , καταλαβα οτι τα εχεις βαψει ξανθα και οχι μονο τα εβαψες αλλα μπηκες και στο πετσι του ρολου :tongue::tongue::tongue::tongue:.

αυτο το ξανθο θα σας καταστρεψει μια μερα....:lol::lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

τι αλλο θα ακουσω θεε μου.....πες μου τι.....δε μπαινουμε λεω εγω μεσα σε ενα βαζο και απο κει να βλεπουμε το κοσμο???:tongue::tongue::tongue: ε τι λετε????:lol::lol:

ελεος...ελεος...ελος...πλιιιιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ:D:D:D:D:D

δεναντεχω με πονάει η κοιλια μου...και δεν ειναι όπως του καρπουζιού όυτε και όπως όταν με πονάει και ο κ@λ@ς μου....δεν αντεχω αλλο απο τα γελια πια.....παθαινω σας λέω...:D:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

1049918dnia5raalc.png

Κουνελάκι εβαλα τα παιδάκια σου σε καδρο..κοιτα έισαι μια αξια κουνέλα....

εεεεεε...δεν είσαι και κότα...για σκεψου εμενα πόσα βγαίνουν κλουβια:D:D:D

ι εμ λοστ στο μετρημα...πολλα ειναι μαρη :lol::lol::lol::lol:.

σοβαρα τωρα, οταν ημουνα νεαρη και με ρωτουσαν ποσα παιδια ηθελα να κανω ελεγα 4 τουλ...και κοιτα τωρα!!! ουτε ενα!!!! :cry::cry::cry::cry:

ι εμ λοστ στο μετρημα...πολλα ειναι μαρη :lol::lol::lol::lol:.

σοβαρα τωρα, οταν ημουνα νεαρη και με ρωτουσαν ποσα παιδια ηθελα να κανω ελεγα 4 τουλ...και κοιτα τωρα!!! ουτε ενα!!!! :cry::cry::cry::cry:

κοιτα κακομοιρα μου να μας τα εμφανιζεις το ενα μετα το αλλο και τα ξαναλεμε:tongue::tongue::tongue::tongue: ειναι μη παρεις φορα εσυ...αμα παρεις!!:lol:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...