Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Στον doctor θα πάμε την άλλη εβδομάδα...

Κ ο γιατρός κι ο Βανιλάκος μου απογόρευσαν να κάνω δεύτερη χοριακή για να μην αγχωθώ( στην παλίνδρομη είχαμε τρελό θέμα με τις χοριακές)..

Μέχρι χθες ήμουν σύμφωνη...

όμως βρε girls σήμερα από την ώρα που ξύπνησα σκέφτομαι να πάω σε ένα εργαστήριο να κάνω μια δεύτερη...

Δεν χρειαζεται ακουμε που σου λέω...π'οσο ήταν η πρωτη χοριακη και σε πια μερα του κυκλου την έκανες?

Να ακουσεις το γιατρο και τον βανιλάκο...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κ ο γιατρός κι ο Βανιλάκος μου απογόρευσαν να κάνω δεύτερη χοριακή για να μην αγχωθώ( στην παλίνδρομη είχαμε τρελό θέμα με τις χοριακές)..

όμως βρε girls σήμερα από την ώρα που ξύπνησα σκέφτομαι να πάω σε ένα εργαστήριο να κάνω μια δεύτερη...

δε χρειαζεται......ασε γιατι κι εγω που εκανα τη μια πισω απο την αλλη τι καταλαβα???? τρομερο αγχος.......εσυ θελω να εισαι αισιοδοξη και ολα θα πανε καλα!!:D

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

ακου..και εγω ειχα θεμα με τις χοριακες στην δευτερη εγκυμοσυνη μου...ενω οι χοριακες μου αυξονομειωνονταν οπως ηθελαν και περασαμε απο χιλια κυματα και πολυ κλαμα καταφεραμε και ακουσαμε σουπερ καρδουλα...παλλλινδρομησε λιγες εβδομαδες μετα.

Τωρα μου εχει πει και μενα αν ξαναμεινω εγκυος δεν θα κανουμε χοριακες ξανα ...

Αν εχεις το κουραγιο να αντεξεις βανιλλακι κανε αυτο που σου ειπε ο γιατρος σου...Ασυζητητι!!!

Εγω παλι αν μου τυχει εγκυμοσυνη, επειδη ειμαι αγχωδης θα τρεχω σαν τρελλη να κανω χοριακη.... Αλλα εγω ειμαι ειδικη περιπτωση.

ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΗΡΘΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Καλά λέτε...τι θέλω να αγχωθώ???

Λοιπόν νομίζω ήταν καλούτσικη η χοριακή..

Έχω κύκλο 26-28 ημερών τα τελευταία 20 χρόνια...

Έκανα χοριακή το βράδυ της 28ης μέρας του κύκλου μου κ η τιμή ήταν 170..

Εντάξει δεν ήταν κ στα ύψη αλλά για ουσιαστικά μιας μέρας περίπου καθυστέρηση καλή δεν ήταν:confused::confused:

"cogito,ergo sum"

Δεν χρειαζεται ακουμε που σου λέω...π'οσο ήταν η πρωτη χοριακη και σε πια μερα του κυκλου την έκανες?

Να ακουσεις το γιατρο και τον βανιλάκο...

δε χρειαζεται......ασε γιατι κι εγω που εκανα τη μια πισω απο την αλλη τι καταλαβα???? τρομερο αγχος.......εσυ θελω να εισαι αισιοδοξη και ολα θα πανε καλα!!:D

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ !!!!

Ακομη και μενα πεισατε ...απλα και ομορφα!

Βανιλλακι, αισιοδοξια ....και να κοιτας μπροστα , στα ωραια που ερχονται!!!

Διαφημίσεις

Εντάξει δεν ήταν κ στα ύψη αλλά για ουσιαστικά μιας μέρας περίπου καθυστέρηση καλή δεν ήταν:confused::confused:

Ειναι παρα πολυ καλη ...συγκρινω με την δικη μου που μια μερα πριν την καθυστερηση ηταν 40

Ειναι παρα πολυ καλη ...συγκρινω με την δικη μου που μια μερα πριν την καθυστερηση ηταν 40

τώρα αν σου πω ότι τα έμπηξα???? άλλο κι αυτό....ή θα είμαι για πιπί στην τουαλέτα ή θα κλαίω....

απαπάαααα

έτσι κιόλας την ψιλιάστηκα την εγκυμοσύνη..είχα κάποιες μέρες τόσο κλάμα βρε παιδάκι μου...χωρίς λόγο..και να τρέχει κλάμα κ μύξα ποτάμι....

Άντε σας αφήνω κοριτσάκια μου

Πάω στο φαρμακείο να μου χτυπήσουν την ινοχέπ μου...μόνη μου αποκλείεται να το κάνω..

Φιλάκια

"cogito,ergo sum"

Καλα να μην ακουω βλακείες..μια χαρά χοριακή είναι..όλα θα πάνε τέλεια....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

δε χρειαζεται να ναι στα υψη...μας κανει και το φυσιολογικο:tongue::tongue::tongue:

μια χαρα ειναι μη τρελαινεσαι

211442lg20recj1j.gif

Στο καλο βανιλλακι και να ξεκουραζεσαι...

Βρε κουκλιτσα, η εγκυμοσυνη σου θα ειναι εγκυμοσυνη με τα ολα της!!!

Ολα θα ειναι τελεια...αντε να περασουν οι μερες να πας στον γιατρο να ηρεμησεις!!!

Φιλακια

Διαφημίσεις

τώρα αν σου πω ότι τα έμπηξα???? άλλο κι αυτό....ή θα είμαι για πιπί στην τουαλέτα ή θα κλαίω....

απαπάαααα

έτσι κιόλας την ψιλιάστηκα την εγκυμοσύνη..είχα κάποιες μέρες τόσο κλάμα βρε παιδάκι μου...χωρίς λόγο..και να τρέχει κλάμα κ μύξα ποτάμι....

Άντε σας αφήνω κοριτσάκια μου

Πάω στο φαρμακείο να μου χτυπήσουν την ινοχέπ μου...μόνη μου αποκλείεται να το κάνω..

Φιλάκια

Στο καλο μικρη..θα τα πουμε...καλη ξεκουραση μετα..

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

να σας πω ενα κουλο να γελασουμε????? αν ειμαι τελικα εγκυος θα εχω και 2 ακομα συμπτωματα....

ολες τις προηγουμενες φορες καταλαβαινα οτι κατι γινεται γιατι εκτος των νορμαλ συμπτωματων, επιπλεον εβγαζα σπυρακια στα καλα καθουμενα...

αλλααααα...αυτη τη φορα οχι μονο δεν εχω βγαλει τιποτα αλλα και κατι μικρουλια που εχω εξαφανιστηκαν και επισης πεφτουν τα μαλλια μου...

τραγικο?????:tongue::tongue::tongue::tongue: και γκαστρωμενη και καραφλη????:lol::lol:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...