Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Μπηκα με είδες????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αντε θα μαζευτουμε και ενα βραδάκι να μας πει και τα νέα το Βανιλάκι ...

Καρπουζο μπες....

ειχα παρει θεση για το τοπ σεφ βρε κοτοπουλακι και τωρα τελειωσε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν έτσι ξαφνικά λίγους μήνες μετά την παλίνδρομη....ένα τεστ θετικό...μια χοριακή καλούτσικη...χωρίς αίμα...χωρίς αποκόλληση...

Πριν λίγες μέρες το "ανακαλύψαμε"...δεν θα κάνω δεύτερη χοριακή..θα παίρνω τα ηπαρινο-κορτιζονούχα μου...και σε δέκα μέρες ο πρώτος υπέρηχος...

Η αλήθεια είναι ότι τρέμω...

594486bz7c0hq683.jpg

Συγχαρητηριααααααααααα.......Σου ευχομαι να εχεις την τελειοτερη εγκυμοσυνη.

Ζησε το με ολο σου το ειναι...μην μενεις στο παρελθον.Ζησε αυτο που εχεις τωρα και ζησε γι αυτο που ερχεται σε 8 μηνες!!!

Ολα θα πανε τελεια...Ετσι να σκεφτεσαι γιατι ετσι θα γινουν!!!

Βρε κοριτσια, ειχα μια καταπληκτικη ιδεα λιγο πριν τα μεσανυχτα...

Τι θα λεγατε να δινουμε ονλαην ραντεβουδακι για τα απογευματα...Ολο και καποιες θα μαζευομαστε, να τα λεμε και τα βραδυα...οπως τον παλιο καλο καιρο!!!

Εγω ας πουμε μετα τις 7:00 λογικα θα μπορω την επομενη εβδομαδα...

Ε ε ε εεεε ???Ειναι πολυ χαζη η ιδεα μου????

ΥΓ...αν το κανονισουμε ετσι να ειδοποιησουμε και τις ηδη μανουλες γιατι κοντοζυγωνει ο καιρος της ξαναματαγονιμοποιησης και γι αυτες τις τσουπρες!!!!

τι κανεις.ολα οκ.αδιαθετησες?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....τωρα σε ειδα...Μαλλον αδιαθετησα, αλλα απο οτι φαινεται μονο για δυο μερες....χαλια ροη και ελαχιστη....

Εσεις τι κανετε?

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....τωρα σε ειδα...Μαλλον αδιαθετησα, αλλα απο οτι φαινεται μονο για δυο μερες....χαλια ροη και ελαχιστη....

Εσεις τι κανετε?

μια χαρα.ελα στο διπλανο καφε.κερναω!!!!!!!!!!!!1

Ειμαι στις επαλξεις και σας περιμενω...αντε ....κοντευω να γεμισω την σελιδα μοναχουλα μου...Μηπως αυτα ειναι σημαδια μοναξιας?

Βανιλλααααα....σε περιπενω.

Καρπουζακι, για εμπα να μας πεις τα συμπτωματα.

Ερμιναααααααααααα, ου ου ου....

Μπιφτεκακι, οση δουλεια και να χεις να ερθεις να μας πει ενα για.

Η Μπιμπιτσα αραγε τι κανει???

Λαστ μπατ νοτ λιστ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ που εισαι??? Τα κοτοπουλακια ξυπνανε με το πρωτο χαραμα...εσυ γιατι αργεις? Μεταλλαγμενο εισαι ???

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγάπη...

καλα...δεν παιζεσε πρωι πρωι...

ήταν να μην μάθεις να βάζεις εικόνες..τωρα ποιος σε πιάνει...

Μιλάμε κλάιω απο τα γέλια..

μπραβο αγαπακη μου:D:D:D

Να εχουμε μια καλη εβδομαδα γεμάτη όμορφα νέα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...