Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια τρεχτε...λοιπον..πηγα στο μπάνιο και όταν σκουπιστικα είχα αυτες τις παχες ασπρες βλένες...

αρα έχω ωορηξία αυτες τις μέρες...πότε αρχιζουν αυτες οι βλένες? πολλες μέρες πριν?

νομιζω λεει στο αρθρο που σου εδωσα πριν...οπως και αν χει...βαρατε αβερταααααα....και ολοψυχα σας ευχομαι αυτος να ειναι αυτος ο δικος σας μηνας....το καλοκαιρι προβλεπω πολλα γεννητουριααααα..

νομιζω λεει στο αρθρο που σου εδωσα πριν...οπως και αν χει...βαρατε αβερταααααα....και ολοψυχα σας ευχομαι αυτος να ειναι αυτος ο δικος σας μηνας....το καλοκαιρι προβλεπω πολλα γεννητουριααααα..

μακαρι να ειναι γουρλιδικο το καφε μας το καινουργιο....:D:D:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

μακαρι να ειναι γουρλιδικο το καφε μας το καινουργιο....:D:D:D:D

ΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....

Λοιπον γκαστρωθειτε εσεις και μην παραληψετε να μου ριξετε και μενα λιγη απο την γκαστροσκονη/μπεμπεδοσκονη...βιαζομαι και γω να γκαστρωθω.

αντε να στρωσει ο ρημαδοκυκλος μου, και θα σας ρωταω πραματα γιαι εσεις θα εισαστε σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη ...εγω θα ειμαι παλι ο νουμπας ,αλλα σας εμπιστευομαι...με εχετε μαθει πολλα πραγματα!!!

1336657d29dx2nrj7.gif

Διαφημίσεις

Σας χαιρετω...αν δεν σας ξαναπετυχω καλο ΣΚ...

με τρελλα και κορδελλα εσυ κοτοπουλακι,επιδωσου και δωσου ολοκληρωτικα.

μπιφτεκακι ομοιως με το κοτοπουλακι.

καρπουζακι μετα το ΣΚ μπαινεις στην τελικη ευθεια....ε ε ε ρχεται.

Βανιλλα που θα παει...καπου θα συντονιστουμε...

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε???

Λοιπον λεμε να συναντηθουμε τελικα Τριτη 18:00 στο Συνταγμα στην πλατεια στο ΜΕΤΡΟ τι λετε???

Η Ελπιδα εινια μεσα τοι διο και εγω εαν θελετε αλλη ωρα πειτε να ξερουμε φιλακια!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αντε βρε ζουζουνες μου και μειναμε χωρις εγκυουλες!!

να ειναι γουρλιδικο το καφε και να εχετε συνεχεια ανακοινωσεις με θετικα τεστακια και τεραστιες χοριακες!!!φιλακια:D:D:D

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

γεια σας κοριτσια!!!τι κανετε?εχουμε να μιλησουμε ουουουουουου ουτε που θυμαμαι

απο ποτε.και εγω μαζι σας κοριτσια ακομα στην προσπαθεια , μοικανα και εγω, κλεισαμε 2 χρονια αυτο το μηνα αλλα δεν το βαζουμε κατω!!!!!

ελπιζω να σας πετυχω μια μερα μεσα για να μαθω νεα σας αναλυτικα!

σας καληνυχτω και σας φιλω!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!τι κανετε?εχουμε να μιλησουμε ουουουουουου ουτε που θυμαμαι

απο ποτε.και εγω μαζι σας κοριτσια ακομα στην προσπαθεια , μοικανα και εγω, κλεισαμε 2 χρονια αυτο το μηνα αλλα δεν το βαζουμε κατω!!!!!

ελπιζω να σας πετυχω μια μερα μεσα για να μαθω νεα σας αναλυτικα!

σας καληνυχτω και σας φιλω!

Erminiki πόσο χαίρομαι που σε "βλέπω":D:D:D

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...