Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Παιδια ξαφνικα νομίζω ότι με πνίγει το άγχος...δεν ξέρω τι με έπιασε ξαφνικα...μου έχει σφηξει το στομάχι και το μυαλό μου είναι κολλημένο....

Οχι απλα ανεβασμένη θα είναι η προλακτίνη μου τώρα..θα εχει τετραπλασιαστη του κανονικου....αχ τι μου το είπες αυτο με την προλακτινη βρε κουνελάκι...αγχωνομαι ακομα περοσσοτερο....

Δεν ειμαι καθολου καλα...να το ξετετε....παει εχω τζαζεψει....

εισαι καλα παιδακι μου??? τι σε επιασε καλε ξαφνικα??? μια χαρα δεν ειμαστε εδω μιλαμε λεμε μ@%#%κιες......χαλαρωσε λιγο

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εισαι καλα παιδακι μου??? τι σε επιασε καλε ξαφνικα??? μια χαρα δεν ειμαστε εδω μιλαμε λεμε μ@%#%κιες......χαλαρωσε λιγο

βαθιες ανασες....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Παιδια ξαφνικα νομίζω ότι με πνίγει το άγχος...δεν ξέρω τι με έπιασε ξαφνικα...μου έχει σφηξει το στομάχι και το μυαλό μου είναι κολλημένο....

Οχι απλα ανεβασμένη θα είναι η προλακτίνη μου τώρα..θα εχει τετραπλασιαστη του κανονικου....αχ τι μου το είπες αυτο με την προλακτινη βρε κουνελάκι...αγχωνομαι ακομα περοσσοτερο....

Δεν ειμαι καθολου καλα...να το ξερετε....παει εχω τζαζεψει....

Βρε χαλαρωσε!!! για πιο λογο αγχωθηκες? Ελπιζω τουλ να εισαι αγχωμενη για καποιο λογο και να μην εισαι αγχωμενη χωρις λογο γιατι θα σε δαγκασωωωω οπως δαγκωνω τα καροτακια.

Το οτι το αγχος ανεβαζει την προλακτινη στο ειπα για να λειτουργει σαν κατασταλτικο του αγχους οποτε σε πιανει και οχι για να στο ανεβασει!!! Θα σε ξαναδαγκασω κοτοπουλακι!!!

Διαφημίσεις

ααααααα.....για αυτο εισαι αδυνατουλι.....πες το ρε κοπελια και λεγαμε οτι δε τρως:rolleyes::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μιλησα με την γιατρο.

Λοιπον μπορει να ειναι και περιοδος...θα περιμενουμε μεχρι ακι την Δευτερα να δουμε πως θα παει. Η περιοδος χωριζεται σε 2 φασεις ( τις μερες πριν την οωρηξια και η δευτερη φαση ειναι οι μερες μετα την οωρηξια). Καμια φορα συμβαινει να κατεβαινει η περιοδος πριν μπουμε στην δευετρη φαση. Δεν ειναι κατι ανησυχητικο απλα το παρακολουθουμε για να δουμε τι γινεται.

Μπορει ομως να ειναι και ωορηξια..

Καπως ηρεμησα τωρα!!!

Μιλησα με την γιατρο.

Λοιπον μπορει να ειναι και περιοδος...θα περιμενουμε μεχρι ακι την Δευτερα να δουμε πως θα παει. Η περιοδος χωριζεται σε 2 φασεις ( τις μερες πριν την οωρηξια και η δευτερη φαση ειναι οι μερες μετα την οωρηξια). Καμια φορα συμβαινει να κατεβαινει η περιοδος πριν μπουμε στην δευετρη φαση. Δεν ειναι κατι ανησυχητικο απλα το παρακολουθουμε για να δουμε τι γινεται.

Μπορει ομως να ειναι και ωορηξια..

Καπως ηρεμησα τωρα!!!

Εγω πάλι καπως μπερδευτηκα τωρα....

Πως μπορεις να κανεις και ωορηξία και να εχεις και παριοδο μαζι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

δεν κανεις την οωορηξια απο οτι καταλαβα...αν κανεις οωρηξια η περιοδος ερχεται 14 μερες μετα...αν δεν κανεις μπορει αν ερθει οποτε της καπνισει απο τοι καταλαβα...μην ξεχνας οτι υπαρχουν και ανοωρρηκτικοι κυκλοι.

Εμενα ουτως η αλλως αυτος ο κυκλος ηταν αστα να πανε...και περιοδος να ειναι δηλαδη, ειλικρινα χαιρομαι παραααα πολυ που επιτελους ηρθε.

Πολλες φορες επισης ενω τα αυγουλακια ειναι ετοιμα να πεσουν δεν πεφτουν και ετσι δημιουργουνται κυστες η οποιες ειτε απορροφουνται σιγα σιγα απο τον οργανισμο ή μπορει αν ειναι πολυ μεγαλες να χρειαζοντε χειρουργιο (οπως ετυχε στην κολλητη μου η οποια το εκανε ενω ηταν 4 μηνων εγκυος,παρακαλω) κοκ.

Αυτα τα ολιγα ξερω τα οποια ισως να τα μεταφερω και λαθος , λογω του οτι δεν ειμαι γιατρος.Τα μεταφερω απλα οπως τα εχω καταλαβει.

Διαφημίσεις

δεν κανεις την οωορηξια απο οτι καταλαβα...αν κανεις οωρηξια η περιοδος ερχεται 14 μερες μετα...αν δεν κανεις μπορει αν ερθει οποτε της καπνισει απο τοι καταλαβα...μην ξεχνας οτι υπαρχουν και ανοωρρηκτικοι κυκλοι.

Εμενα ουτως η αλλως αυτος ο κυκλος ηταν αστα να πανε...και περιοδος να ειναι δηλαδη, ειλικρινα χαιρομαι παραααα πολυ που επιτελους ηρθε.

Πολλες φορες επισης ενω τα αυγουλακια ειναι ετοιμα να πεσουν δεν πεφτουν και ετσι δημιουργουνται κυστες η οποιες ειτε απορροφουνται σιγα σιγα απο τον οργανισμο ή μπορει αν ειναι πολυ μεγαλες να χρειαζοντε χειρουργιο (οπως ετυχε στην κολλητη μου η οποια το εκανε ενω ηταν 4 μηνων εγκυος,παρακαλω) κοκ.

Αυτα τα ολιγα ξερω τα οποια ισως να τα μεταφερω και λαθος , λογω του οτι δεν ειμαι γιατρος.Τα μεταφερω απλα οπως τα εχω καταλαβει.

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...κατανοητη μανταμ:D:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

βρηκα ενα πολυ καλο αρθρο...θα λυσει πολλες αποριες μας....ειδικα γαι την οωωρηξια.

http://health.in.gr/print.asp?lngArticleID=48668

Κουνελάκι μου πολυ καλο...ελυσες και την απορία που είχε και το καρπουζάκι για τον κύκλο.....

αντε τωρα που τα μάθαμε ας φουσκώσουμε κιόλας....:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ποια είναι τα συμπτώματα της ωορρηξίας;

Τα σημάδια της ωορρηξίας μπορεί να είναι οποιοδήποτε από τα ακόλουθα, αν και πολλές γυναίκες μπορούν να παρατηρήσουν ένα ή δύο από αυτά:

• Αλλαγή της σύστασης του υγρού του τραχήλου της μήτρας[τραχηλική βλέννη]

• Μεταβολή του τραχήλου της μήτρας

• Σύντομος δυνατός πόνος ή ελαφρύς πόνος που γίνεται αισθητός στη μία πλευρά της κοιλιακής χώρας δεξιά η αριστερά

• Ροζ αιματηρές κηλίδες

• Αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας και διέγερσης

• αυξημένα επίπεδα της ωχρινοτρόπου ορμόνης που μπορεί να ανιχνευθεί σε μια εξέταση αίματος

• γράφημα της θερμοκρασίας του σώματος που δείχνει μια σταθερή αλλαγή

• Ευαισθησία η πόνος Μαστών

• Κοιλιακές κράμπες ή φούσκωμα

• αλλαγές της οσμής ή της γεύσης

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κουνελάκι μου πολυ καλο...ελυσες και την απορία που είχε και το καρπουζάκι για τον κύκλο.....

αντε τωρα που τα μάθαμε ας φουσκώσουμε κιόλας....:D:D:D

Να ενημρωσεις αμεσως το καρπουζακι γιατι δεν το βλεπω ονλαην!!! Αμεσως κοτοπουλακι το ακους ???:tongue::tongue::tongue:

Το κουνελακι, αφου σας ενημερωσε επιτυχως παει να κανει ενα τσιγαρακι και θα επιστρεψει δριμυτερο :tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...