Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

ελα μωρε σιγα τωρα...2 μερες πανω 2 κατω.....στο πα για το θυροειδη οτι δε θα χες τιποτα......:tongue:

ναι ρε παιδι μου..απλα ξερεις τι θέλω...θέλω να το δω στο τεστ για να βεβαιωθω ότι έκανα αυτο το μήνα...καταλαβαίνεις μετα απο αυτο που μου είπε ο γιατρος θέλω να βεβαιωθώ ότι έκανα... διαφορετικα δεν υπαρχει λογος αφου βαραμε ...

Λοιπον εσεις στις γόνιμες μέρες κανετε καθε δευτερη ή εκεινες τις μερες καθε μέρα....?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ρε παιδι μου..απλα ξερεις τι θέλω...θέλω να το δω στο τεστ για να βεβαιωθω ότι έκανα αυτο το μήνα...καταλαβαίνεις μετα απο αυτο που μου είπε ο γιατρος θέλω να βεβαιωθώ ότι έκανα... διαφορετικα δεν υπαρχει λογος αφου βαραμε ...

Λοιπον εσεις στις γόνιμες μέρες κανετε καθε δευτερη ή εκεινες τις μερες καθε μέρα....?

καθε μερα δεν καναμε ποτε...απλα εγω παντα ξεκιναω 9η η 10η μερα και παω ανα 2 μεχρι την 20η περιπου....ενταξει οπως καταλαβαινεις δεν πιανουμε τιποτα αλλα μαλλον ειναι τυχαιο....τον αλλο μηνα θα παρω τα τεστ οποτε θα ξερω ακριβως...για να κανω ακριβως τη μερα

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καθε μερα δεν καναμε ποτε...απλα εγω παντα ξεκιναω 9η η 10η μερα και παω ανα 2 μεχρι την 20η περιπου....ενταξει οπως καταλαβαινεις δεν πιανουμε τιποτα αλλα μαλλον ειναι τυχαιο....τον αλλο μηνα θα παρω τα τεστ οποτε θα ξερω ακριβως...για να κανω ακριβως τη μερα

Εγω εκεινες τις μέρες κανα τριαρι κανω καθε μερα....για να ειμαι σιγουρη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Παω τραπεζα ..μην φυγεται ερχομαι σε λιγακι...εντατσει...μην την κανετε....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοτοπουλακι, οτι και να ειναι τα πονακια βαρα εσυ !!!

Εγω την δευτερη δορα που εμεινα εγκυοος ειχαμε δει το αυγουλακι λιγες ωρες πριν πεσει και μου ειχε πει η γιατρος οτι επρεπε να ερθω σε επαφη εκεινο το βραδυ και τα δυο επομενα,δηλ. τρεις μερες συνεχομενα...Επιασα μπεμπε αλλα ημουν και 2 μηνες μετα την αποξεση και ηταν πολυ ευκολα να πιασω.

Αυτη την φορα η γιατρος μου ειπε καθε δυο μερες για να προλαβαινει το σπερμα να ανανεωνεται.

Οσο για το αν ειναι καλη γιατρος που με ρωτησες κοτοπουλακι, ενα εχω να πω...ειναι πολυ ακριβης στις εκτιμησεις της ρε συ...στην δευτερη εγκυμοσυνη ειχε διακρινει οτι δεν παει καλα απο την αρχη ενω οι χοριακες ηταν καλες...οταν ακουσαμε καρδουλα δεν το πιστευε οτι το εμβρυακι αντεξε και μου ειχε πει να προσεχω παρα πολυ κτλ...πεντε μερες μετα παλλινδρομησε το εμβρυακι.

Με προσεχει απρα πολυ, μεχρι και το ιατρειο της ανοιγει μονο για μενα μερες που κανονικα δεν το λειτουργει...Δεν εχω κανενα παραπονο!

Θα περιμενω να δω τι ειναι...παντως μοιαζει με αρχομενη περιοδο αλλα τα υγρα που βγαζω και η πυκνοτητα τους δεν εχουν το χρωμα της αρχομενης περιοδου...Αν φοραγα σερβιετακι σημερα, λίγο λιγότερο από το μισό σερβιετακι θα ειχε αυτο το ανοιχτοχρωμο κοκκινο. Ισως να ειναι πολυ εντονη οωρρηξια....πιο μετα θα μιλησω με την γιατρο και θα δω τι θα μου πει. Ουτως η αλλος αυτος ο κυκλος ηταν πολυ κουλος και αναποδος οποτε ολα μπορει να συμβαινουν!

Καρπουζακι...στο ειπα και στο ξαναλεω...εχω καλο προαισθημα!!!!

Διαφημίσεις

Μην προτρεχεις...ο επομενος μηνας μπορει να αργησει πολυ για σενα!!!!

Μην προτρεχεις...ο επομενος μηνας μπορει να αργησει πολυ για σενα!!!!

μ αρεσει που εχεις και προαισθημα.....μονο εγω δεν εχω ρε γαμωτο:confused::confused: τι γινεται? που ειναι το μητρικο μου ενστικτο??:tongue::tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

Το μητρικο ενστικτοοο...συνηθως ερχεται μετα την εγκυμοσυνη!!!

Δεν θελω να σε ξεμυαλιζω με το προαισθημα μου αλλα θα στο ξαναπω με αλλα λογια...αυτες τις μερες να προσεχεις, να μην κουραζεσαι, να ξεκουραζεσαι και γενικως να εισαι περαααα βρεχειιιιιιι.

χμμμμ....αυτο με τη ξεκουραση....ελεος κοιμαμαι 100 ωρες τη μερα....πιο πολυ ξεκουραση δε γινεται:tongue:

απο ξεκουραση καλα τα πας...να μην κουβαλας βαρια πραγματα,να μην τεντωνεσια πολυ και να αποφευγεις τα αποτομα σκυψιματα....σαν να κρατας 10 αυγα στην αγκαλια σου να κανεις το καθετι...αυτα μεχρι να κανεις το τεστακι...απαξ και ειναι θετικο, συνεχιζεις τα ιδια και ακομη πιο πολλα για το επομενο τριμηνο...

καταλαβατε ή να κανω και κακα????:eek::-o:-o:-o

υ.γ. μολις ειδα τρι σχολιο γραφει το τικερακι μου...χαχαχα,λεει οτι σημερα θα εξαεριζομαι ...αχαχαχα...

Διαφημίσεις

απο ξεκουραση καλα τα πας...να μην κουβαλας βαρια πραγματα,να μην τεντωνεσια πολυ και να αποφευγεις τα αποτομα σκυψιματα....σαν να κρατας 10 αυγα στην αγκαλια σου να κανεις το καθετι...αυτα μεχρι να κανεις το τεστακι...απαξ και ειναι θετικο, συνεχιζεις τα ιδια και ακομη πιο πολλα για το επομενο τριμηνο...

υ.γ. μολις ειδα τρι σχολιο γραφει το τικερακι μου...χαχαχα,λεει οτι σημερα θα εξαεριζομαι ...αχαχαχα...

ασε αυτα τα ξερω κι εγω...τα κανα ανεκαθεν...τελοσπαντων θα δειξει...

μαρηηηηη.....μηπως ξεκινησες απο τωρα???? κατι με μυρισεεεεεε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μαρηηηηη.....μηπως ξεκινησες απο τωρα???? κατι με μυρισεεεεεε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

δεν φταιω εγω...η μητερα φυση φταιει!!!:tongue::tongue::tongue:...ειναι ασυγκρατητες!!!

Παιδια ξαφνικα νομίζω ότι με πνίγει το άγχος...δεν ξέρω τι με έπιασε ξαφνικα...μου έχει σφηξει το στομάχι και το μυαλό μου είναι κολλημένο....

Οχι απλα ανεβασμένη θα είναι η προλακτίνη μου τώρα..θα εχει τετραπλασιαστη του κανονικου....αχ τι μου το είπες αυτο με την προλακτινη βρε κουνελάκι...αγχωνομαι ακομα περοσσοτερο....

Δεν ειμαι καθολου καλα...να το ξερετε....παει εχω τζαζεψει....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...