Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

τι εννοεις οτι ειμαστε στρεσογονος δυναμη καλε???? εμεις σε αγχωνουμε??:confused:

καλημερα βενουσακι....μια χαρα ειμαι...αν εξαιρεσεις οτι το στηθος μου με ποναει απιστευτα ολα καλα:tongue:

Λαθος δικο μου ..απο τη βιασυνη μου γραφω αλλα νταλον μερικες φορες...

ηθελα να γραψω είμαι....:oops::oops::oops:

Καλα αυτο με το στηθος είναι νομίζω καλο σημαδι;)

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λαθος δικο μου ..απο τη βιασυνη μου γραφω αλλα νταλον μερικες φορες...

ηθελα να γραψω είμαι....:oops::oops::oops:

Καλα αυτο με το στηθος είναι νομίζω καλο σημαδι;)

ειπα κι εγω....εδω προσπαθουμε να τη χαλαρωσουμε κι αυτη αγχωνεται:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλα πλεον οτι συμπτωμα να εχω δεν το λαμβανω υποψιν γιατι πολλες φορες την εχω πατησει

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Αμαν ολο με πετάει εξω και πρεπει να δινω κωδικο...

Λοιπον κουνελακι μου σε αντιλαμβάνομαι...αλλα εγω εχω διαβάσει ότι αυτα που λεν ότι πρεπει να έχει και η γυναικα οργασμο είναι φήμες...και στο κατω κατω αυτες που τις βιαζουν και μένουν το έχουν απολαυσει?:rolleyes::rolleyes:

Τώρα όσο για ροζκοκκινο που βλέπει δεν ξερω ρε κοριτσάκι μου...κένε υπομονη να δεις αν είναι περιοδος θα έχεις κανονικη ρόη ..αν και δεν πιστευω....εσυ τωρα εχεις ροη ή σταγονίτσες?

Κοτοπουλακι, μπορεις να μου διευκρινησεις τι εννοεις με τις σταγονιτσες????

τι εννοεις οτι ειμαστε στρεσογονος δυναμη καλε???? εμεις σε αγχωνουμε??:confused:

:tongue:

Καρπουζακι τα κανα μανταρ αμε το μουλτι κουοτ...

Το οτι εχεις πρισμενο στηθος ειναι πολυ θετικοοοο....Παντα απο τοσο νωρις σου πριζεται?

Κοτοπουλακι, μπορεις να μου διευκρινησεις τι εννοεις με τις σταγονιτσες????

Καρπουζακι τα κανα μανταρ αμε το μουλτι κουοτ...

Το οτι εχεις πρισμενο στηθος ειναι πολυ θετικοοοο....Παντα απο τοσο νωρις σου πριζεται?

Εννοω αν εχεις κανονικη ροή ή λιγο κοκκινο απλα...για κανε μου μια περιγραφη...φορας σερβιετα ή σερβιετάκι...και πότε ξεκινησαςν? τα έχεις και τώρα?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..πωπω σε ζαλισα τωρα ε?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

συνηθως λιγες μερες πριν αδιαθετησω αλλα δε με ποναει ποτε τοσο πολυ...αρα 3 πραγματα συμβαινουν....α) θα αδιαθετησω νωριτερα του αναμενομενου...β)με δουλευει παλι το ιδιο μου το σωμα...και γ) ειμαι εγκυος:rolleyes:

Εννοω αν εχεις κανονικη ροή ή λιγο κοκκινο απλα...για κανε μου μια περιγραφη...φορας σερβιετα ή σερβιετάκι...και πότε ξεκινησαςν? τα έχεις και τώρα?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..πωπω σε ζαλισα τωρα ε?

τιποτα αλλο μανταμ??:confused::confused: εχω την εντυπωση οτι αυτες οι σταγονες ειναι απο την ωορηξια και οχι απο περιοδο

211442lg20recj1j.gif

συνηθως λιγες μερες πριν αδιαθετησω αλλα δε με ποναει ποτε τοσο πολυ...αρα 3 πραγματα συμβαινουν....α) θα αδιαθετησω νωριτερα του αναμενομενου...β)με δουλευει παλι το ιδιο μου το σωμα...και γ) ειμαι εγκυος:rolleyes:

τιποτα αλλο μανταμ??:confused::confused: εχω την εντυπωση οτι αυτες οι σταγονες ειναι απο την ωορηξια και οχι απο περιοδο

Τι έγινε τωρα απανταμε και για τις αλλες ..κουβεντα να γινετε:D:D:D:D

Λοιπον εγω διαλεγω την τριτη περιπτωση μπορω:tongue::tongue::tongue::tongue:

τι κερδίζω?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λοιπον σερβιετακι δεν φοραω ποτε διοτι με ερεθιζουν και βγαζω πολλα υγρα οποτε τα φοραω.

Αναγκαστικά λοιπον φοραω σερβιετα απο το πρωι 7 και εχει λερωθει το 1/4 αυτης. Τα βλεπω στο σκουπισμα σαν κοκκινα ανοιχτοχρωμα υγρα (με λιγη βλεννα ισως ) αλλα τα βλεπω και στην λεκανη της τουαλετας καθως και μερικες φορες διακρίνω και κατακάθι στην λεκάνη (με αντιλαμβανεσαι ? ? ?)

Καρπουζακι, σε 5 μερουλες θα ξερεις...δεν ξερω γιατι αλλα νομιζω οτι εχω ενα καλο προαισθημα για την κατασταση σου!!!!

Τεστ στο σπιτι εχεις?

Λοιπον σερβιετακι δεν φοραω ποτε διοτι με ερεθιζουν και βγαζω πολλα υγρα οποτε τα φοραω.

Αναγκαστικά λοιπον φοραω σερβιετα απο το πρωι 7 και εχει λερωθει το 1/4 αυτης. Τα βλεπω στο σκουπισμα σαν κοκκινα ανοιχτοχρωμα υγρα (με λιγη βλεννα ισως ) αλλα τα βλεπω και στην λεκανη της τουαλετας καθως και μερικες φορες διακρίνω και κατακάθι στην λεκάνη (με αντιλαμβανεσαι ? ? ?)

Πολυ σαφες....:D:D:D:D:D

Βρε δεν ξέρω ετσι όπως μου τα λες μου φαινονται αρκετα....

Με τη γιατρο μίλησες?

Βρε ειναι καλη αυτη..σιγουρα είδε αυγο?

Ρε θα τρελαθουμε τωρα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι να σου πω ρε κουνελακι μου..εμενα δεν μου έχει συμβει να εχω κοκκινο στην ωορηξία και δεν ξερω αν αυτο που μου λες ειναι υπερβολη για ωορηξία ή οχι....

Καρπουζακι, σε 5 μερουλες θα ξερεις...δεν ξερω γιατι αλλα νομιζω οτι εχω ενα καλο προαισθημα για την κατασταση σου!!!!

Τεστ στο σπιτι εχεις?

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Και εγω το ιδιο εχω....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Λοιπον παιδια απο χτες εχω κατι πονακια στην κοιλια...τα πονακια σημαινουν ότι κοντευει η ωορηξία ή οτι εχεις...εμενα απο ότι εχω παρατηρησει και απο αλλες φορες βεβαια δεν εχω παντα πονακια δεν διαρκει μόνο μία μερα αλλα κανα τριαρι με τεσσερις...

Να δειτε που θα κανω νωριτερα ωορηξια μου φαινεται και θα πανε χαμενα τα τεστ...

αφου τρωγομαι να τα ξεκινησω νωρίτερα..

Βεβαια αποψε βαράμε αρα..πιστευω όποτε και να γινει να την τσακωσω...χιχιχι

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τι έγινε τωρα απανταμε και για τις αλλες ..κουβεντα να γινετε:D:D:D:D

Λοιπον εγω διαλεγω την τριτη περιπτωση μπορω:tongue::tongue::tongue::tongue:

τι κερδίζω?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κερδιζεις 87434c3wor9yztz.gif

εμενα αυτο μου κανει για προεορτια περιοδου βρε παιδι μου...ειναι πολυ το αιμα

Τεστ στο σπιτι εχεις?

εννοειται βρεεεεεεεεε

:tongue::tongue::tongue::tongue:

Και εγω το ιδιο εχω....

μ αρεσει που συμφωνειτε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

Λοιπον παιδια απο χτες εχω κατι πονακια στην κοιλια...τα πονακια σημαινουν ότι κοντευει η ωορηξία ή οτι εχεις...εμενα απο ότι εχω παρατηρησει και απο αλλες φορες βεβαια δεν εχω παντα πονακια δεν διαρκει μόνο μία μερα αλλα κανα τριαρι με τεσσερις...

Να δειτε που θα κανω νωριτερα ωορηξια μου φαινεται και θα πανε χαμενα τα τεστ...

αφου τρωγομαι να τα ξεκινησω νωρίτερα..

Βεβαια αποψε βαράμε αρα..πιστευω όποτε και να γινει να την τσακωσω...χιχιχι

κοιτα να δεις αυτα τα πονακια πραγματι κρατανε 3-4 μερες και ειναι συνηθως πριν την ωορηξια....αφου βαρατε σημερα μην αγχωνεσαι ουτως η αλλως θα καλυψετε παν ενδεχομενο:tongue::tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

κοιτα να δεις αυτα τα πονακια πραγματι κρατανε 3-4 μερες και ειναι συνηθως πριν την ωορηξια....αφου βαρατε σημερα μην αγχωνεσαι ουτως η αλλως θα καλυψετε παν ενδεχομενο:tongue::tongue::tongue:

Κοιτα να δει που το τικερακι μου θα βγει αληθινο ..θα κανω ωορηξία στις 19 και οχι στις 21 που βγαινει απο τους υπολογισμους...

Το Σαββατο πάω για υπερηχο μαστου και παω να βαψω και λιγο τη ριζα που μου έχει φτάσει στα γόνατα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πηρα και τις εξετάσεις θυροϊδη όλα κομπλε...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοιτα να δει που το τικερακι μου θα βγει αληθινο ..θα κανω ωορηξία στις 19 και οχι στις 21 που βγαινει απο τους υπολογισμους...

Το Σαββατο πάω για υπερηχο μαστου και παω να βαψω και λιγο τη ριζα που μου έχει φτάσει στα γόνατα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πηρα και τις εξετάσεις θυροϊδη όλα κομπλε...

ελα μωρε σιγα τωρα...2 μερες πανω 2 κατω.....στο πα για το θυροειδη οτι δε θα χες τιποτα......:tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...