Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

110370wvzh18jjfe.gif

Καλημερα αγαπάκια μου γλυκά ...τι κάνετε?

Εγω δεν θα το πιστεψετε αλλα έχω για τριτη συνεχόμενη μέρα πονοκέφαλο....

Μηπως να αρχισω να το χτυπάω στον τοιχο?

Κουνελάκι τι κάνεις....ειχαμε βεγγαλικα χτες:D:D:D:D:D

Λοιπον για τα τεστ που λες τα είδα αλλα δεν ξερω...εγω μία φορα έχω παρει τεστ ορεξίας πριν απο κανα χρόνο..εκ του οποιου μου μειναν τα 4 που λεω να χρησιμοποιησω αυτο το μήνα...αυτα τα ειχα παρει απο το φαρμακειο...

Παντως ειναι φτηνα .....ελπιζω να ειναι και καλα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ρε κουνελάκι...εχτες δεν ήταν η ωορηξία σου?

Το τικεράκι σου γιατι λέει 12 μέρες μέχρι το τεστ...δεν θα επρεπε να λεει 14...ρε πως με μπερδευουν τελικα αυτα τα τικερακια....

Μολις ηρεμισω θα κατσω να σκεφτω τι κανουμε λάθος...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοτοπουλακι καλημερα... τα παυσιπονα δεν κανουν απολυτως τιποτα?

Ευχομαι να σε αφησει γρηγορα, γιατι ο πονοκεφαλος δεν παλευεται.

Γιατι δεν καθεσαι σπιτι σου βρε κουκλα να χαλαρωσεις...μην ταλαιπωρεις αλλο τον εαυτο σου. Αφου βλεπεις οτι ο πονοκεφαλος επιμενει τραβα σπιτακι σου βρε.

Οσο για τα βεγγαλικα αναψαν μονο για τον βενουσακο μου χτες και οχι για μενα...εγω ημουν φιλικη συμμετοχη και δεν το απηλαυσα ως επρεπε (με αντιλαμβανεσαι θαρρω) διοτι ημουν πτωμα απο την κουραση... Απ,οτι εχω ακουσει η απολαυση της γυναικας παιζει σημαντικο ρολο στην συλληψη διοτι η βλεννη που εκκρινει βοηθαει τα στρατευματα να φτασουν στον καστρο πιο γρηγορα...Τζιφος αυτο το μηνα!!!

Ακου σε παρακαλω και πεσμου: Χτες κατεβασα κοκκινες-ροζ βλεννες...αυτο ειναι και σημαδι ωορρηξιας καποιες φορες!!!Το ειχα παλιοτερα (οταν ημουν πιο νεα) και συνηθως μονο τοτε καταλαβαινα οτι εχω οωρρηξια μονο που τοτε νομιζω οτι το χρωμα ηταν καφεκοκκινο. Σημερα εχω βαλει σερβιετα...το κοκκινο ροζ υγρο ειναι πιο πολυ αλλά δεν ειναι σαν το αιμα της περιοδου!!!. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.

Βαρεθηκα...ειναι τελικα οωρρηξια ή περιοδος?

Την Δευτερα που πηγα στην γιατρο ειχα 12 χιλιοστα ενδομητριο και ενα αυγο 16,5 χιλιοστα ολοστρογγυλο... Τι στα κομματια γινεται ? Εχω κουραστει.

καλημερα καλα μου κοριτσακιαααα......τι κανετε? κοτοπουλακι εχω την εντυπωση οτι στρεσαρεσαι πολυ γι αυτο και εχεις πονοκεφαλο τοσες μερες δεν εξηγειται αλλιως...

βενουσακι το ειδα το μηνυμα που μου στειλες και ομολογω δεν το εχω καθολου υποψιν μου....μια φορα που ειχα παραγγειλει τεστ ωορηξιας ηταν απο αγγλια και ηταν ψηφιακα οποτε δεν εχω ιδεα!

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Κοτοπουλακι καλημερα... τα παυσιπονα δεν κανουν απολυτως τιποτα?

Ευχομαι να σε αφησει γρηγορα, γιατι ο πονοκεφαλος δεν παλευεται.

Γιατι δεν καθεσαι σπιτι σου βρε κουκλα να χαλαρωσεις...μην ταλαιπωρεις αλλο τον εαυτο σου. Αφου βλεπεις οτι ο πονοκεφαλος επιμενει τραβα σπιτακι σου βρε.

Οσο για τα βεγγαλικα αναψαν μονο για τον βενουσακο μου χτες και οχι για μενα...εγω ημουν φιλικη συμμετοχη και δεν το απηλαυσα ως επρεπε (με αντιλαμβανεσαι θαρρω) διοτι ημουν πτωμα απο την κουραση... Απ,οτι εχω ακουσει η απολαυση της γυναικας παιζει σημαντικο ρολο στην συλληψη διοτι η βλεννη που εκκρινει βοηθαει τα στρατευματα να φτασουν στον καστρο πιο γρηγορα...Τζιφος αυτο το μηνα!!!

Ακου σε παρακαλω και πεσμου: Χτες κατεβασα κοκκινες-ροζ βλεννες...αυτο ειναι και σημαδι ωορρηξιας καποιες φορες!!!Το ειχα παλιοτερα (οταν ημουν πιο νεα) και συνηθως μονο τοτε καταλαβαινα οτι εχω οωρρηξια μονο που τοτε νομιζω οτι το χρωμα ηταν καφεκοκκινο. Σημερα εχω βαλει σερβιετα...το κοκκινο ροζ υγρο ειναι πιο πολυ αλλά δεν ειναι σαν το αιμα της περιοδου!!!. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.

Βαρεθηκα...ειναι τελικα οωρρηξια ή περιοδος?

Την Δευτερα που πηγα στην γιατρο ειχα 12 χιλιοστα ενδομητριο και ενα αυγο 16,5 χιλιοστα ολοστρογγυλο... Τι στα κομματια γινεται ? Εχω κουραστει.

Αμαν ολο με πετάει εξω και πρεπει να δινω κωδικο...

Λοιπον κουνελακι μου σε αντιλαμβάνομαι...αλλα εγω εχω διαβάσει ότι αυτα που λεν ότι πρεπει να έχει και η γυναικα οργασμο είναι φήμες...και στο κατω κατω αυτες που τις βιαζουν και μένουν το έχουν απολαυσει?:rolleyes::rolleyes:

Τώρα όσο για ροζκοκκινο που βλέπει δεν ξερω ρε κοριτσάκι μου...κένε υπομονη να δεις αν είναι περιοδος θα έχεις κανονικη ρόη ..αν και δεν πιστευω....εσυ τωρα εχεις ροη ή σταγονίτσες?

καλημερα καλα μου κοριτσακιαααα......τι κανετε? κοτοπουλακι εχω την εντυπωση οτι στρεσαρεσαι πολυ γι αυτο και εχεις πονοκεφαλο τοσες μερες δεν εξηγειται αλλιως...

βενουσακι το ειδα το μηνυμα που μου στειλες και ομολογω δεν το εχω καθολου υποψιν μου....μια φορα που ειχα παραγγειλει τεστ ωορηξιας ηταν απο αγγλια και ηταν ψηφιακα οποτε δεν εχω ιδεα!

Καλημέρα καρπουζάκι μου...τι κάνεις?

Η αληθεια είναι ότι είστε στρεσογόνος δυναμη...αν και πολλες φορες δεν το καταλαβαίνω έχω πολυ άγχος αν και δεν ξέρω απο που προκυπτει...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα καρπουζάκι μου...τι κάνεις?

Η αληθεια είναι ότι είστε στρεσογόνος δυναμη...αν και πολλες φορες δεν το καταλαβαίνω έχω πολυ άγχος αν και δεν ξέρω απο που προκυπτει...

τι εννοεις οτι ειμαστε στρεσογονος δυναμη καλε???? εμεις σε αγχωνουμε??:confused:

Καρπουζακι καλημερααα...Εισαι καλα?

καλημερα βενουσακι....μια χαρα ειμαι...αν εξαιρεσεις οτι το στηθος μου με ποναει απιστευτα ολα καλα:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...