Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καλημερα Κοτοπουλακι,

ισως το κεφαλι να σε ποναει για τους εξης 2 λογους:

1. ειτε απο την αφρικανικη σκονη που μας εχει πνιξει τις τελευταιες 3 ημερες

2.ειτε εισαι ματιασμενη

υποφερεις συχνα απο πονοκεφαλους?

το ντοην ντοην δεν σε βοηθαει να συνελθεις καθολου?

Καλα αποτελεσματα να εχεις με τις εξετασεις σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με ψάχνανε τα τσουπράκια μου καλέεεεεεεε???:D:D:D

Καλά είμαι, πήζω στη δουλειά τα πρωινά και δεν μπορώ να μπω, μπαίνω τα απογεύματα και διαβάζω όσα γράφετε, μόνη μου!!!....Δεν μπαίνει καμιά σας πια απογεύματα!!!....

Σας χαιρετώ, πάω να μαγειρέψω γιατί έχουμε και γόνιμες μέρες και θέλω το βράδυ να είμαι free :oops::oops::oops:!!!Φιλάκια όμορφες!!!

Μπιφτεκακι μου γλυκο,μακαρι αυτος να ειναι ο μηνας σου!!!!

Καλημερα Κοτοπουλακι,

ισως το κεφαλι να σε ποναει για τους εξης 2 λογους:

1. ειτε απο την αφρικανικη σκονη που μας εχει πνιξει τις τελευταιες 3 ημερες

2.ειτε εισαι ματιασμενη

υποφερεις συχνα απο πονοκεφαλους?

το ντοην ντοην δεν σε βοηθαει να συνελθεις καθολου?

Καλα αποτελεσματα να εχεις με τις εξετασεις σου.

Ναι η αληθεια είναι ότι υποφέρω απο ημικρανίες...υπάρχουν φορές που εχω συνεχόμενα για τρεις μέρες πονοκέφαλο χωρις να με πιάνει κανενα φαρμακο και πολλες φορες με χτυπάει στο στομαχι και μου δημιουργει τασεις για ε@@το...Μερικες φορες δεν μπορω κανα να σηκωθω να περπατησω....εχει τυχει να πάω και στο νοσοκομείο μια φορα γιατι ήμουν πολυ χαλια...μου εβαλαν ορο και μου έκαναν παυσιπονη. Τοτε έκανα και αξονικη να δουμε ότι δεν ήταν τιποτα...

Ο γιατρος τοτε μου ειχε πει ότι πρεπει να μαθω να ζω με αυτους και ότι δεν περναν..θα κάνουν τον κύκλο του και θα φευγουν.....

Εχω παρατηρήσει ότι έχω παντα ή όταν περιμενω περίοδο ή οταν πλησιαζει ή ωορηξία ..μπορει να μου συμβει δύο φορές στο μήνα ή και καμία...απλα έχω δει ότι όταν είμαι αγχωμενη γενικά και με ότιδοίποτε είναι εντονότεροι....

τεσπα....

Παραυτα χτες παρολο τον πόνο το καθήκον το έκανα για σιγουρια:):):):)

Εσυ πότε χτυπάς????:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καρπουζακι καλημερα...Εισαι καλα ?

Κοτοπουλακι,δεν εχω ημικρανιες σπανια με πιανει το κεφαλι μου αλλα βρε κουκλα η κατασταση ειναι ανυποφορη. Το ιδιο θεμα με εσενα εχει και μια κολλητη μου η οποια λυποθυμαει συνηθως οταν την πιανει η ημικρανια...Εχει μαθει να ζει με αυτο ομως.

Οσο μπορεις βρε κουκλα να μην αγχωνεσαι...αυτο θα τους μειωσει πολυ,Την κολλητη μου την πιανει συνηθως οποτε ειναι αγχωμενη ή στενοχωρημενη.

Εγω που λες χτυπαω την επομενη μερα απο οτι χτυπατε οι υπολοιπες.τουντεη ιζ δε ντεη.

Ολοι καλοι μαζι και ο ψωριαρης μονος του!!!:tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου καλα και πονεμενα....ελπιζω να εχουμε μια υπεροχη μερα!!

125419oj4wb3q90x.gif

Καλημέρα Καρπουζάκι μου τι κάνεις?

Εγω.μια απο τα ίδια..

Λοιπον σας ερωτω....

Βάση των διαφορων Site για τον υπολογισμό των γόνιμων βγαινει ότι έχω ωορηξία στις 21 και λογικα αν απο 5/11 που περιμένω μετρησω 15 μέρες πίσω βγαίνει αυτο.....

το τικεράκι μου όμως απο κάτω γράφει ότι είμαι στην 10 μερα απο τον κύκλο των 30 ημερων...δηλαδη σε πέντε μέρες θα είμαι στις 15 και θα μου μένου άλλες 15 για την περίοδο...αν προσθέσω στην σημερινη ημερομινία 5 μέρες βγαινει 19 αρα δειχνει ότι θα κάνω ωορηξία στις 19...

Τι δεν καταλαβαίνω τελικα.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοτοπουλακι,δεν εχω ημικρανιες σπανια με πιανει το κεφαλι μου αλλα βρε κουκλα η κατασταση ειναι ανυποφορη. Το ιδιο θεμα με εσενα εχει και μια κολλητη μου η οποια λυποθυμαει συνηθως οταν την πιανει η ημικρανια...Εχει μαθει να ζει με αυτο ομως.

Οσο μπορεις βρε κουκλα να μην αγχωνεσαι...αυτο θα τους μειωσει πολυ,Την κολλητη μου την πιανει συνηθως οποτε ειναι αγχωμενη ή στενοχωρημενη.

Εγω που λες χτυπαω την επομενη μερα απο οτι χτυπατε οι υπολοιπες.τουντεη ιζ δε ντεη.

ωραία τα τικεράκια απο κατω...χιχιχι

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοτοπουλακι εγω με το θεμα της ωορηξιας δεν τα παω καθολου καλα.

Το μονο που ξερω ειναι οτι η περιοδος ερχεται 14 μερες μετα την οωρηξια. Αρα, 22/10 εως και 4/10 ειναι 14 ημερες ακριβως. Αρα 21/10 η ωορηξια και 5/11 θα εχεις θετικο τεστ!!!!

Εσυ ομως βαρας απο νωριτερα για να εχετε πληθωρα στρατευματων που θα πολιορκουν το αυγουλακι σου, όποτε και αν αυτο αποφασισει να πεσει αμαχητι στα στρατευματα.

Παραυτα χτες παρολο τον πόνο το καθήκον το έκανα για σιγουρια:):):):)

Εσυ πότε χτυπάς????:tongue::tongue::tongue:

μες το πονο σου το καθηκον καθηκον.....α ρε πολεμιστρια!!

μια χαρα ειμαι εγω...και εσυ εκει στον αγωνα μονη με παρεα δεν εχει σημασια.....το αποτελεσμα μετραει:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Κοτοπουλακι εγω με το θεμα της ωορηξιας δεν τα παω καθολου καλα.

Το μονο που ξερω ειναι οτι η περιοδος ερχεται 14 μερες μετα την οωρηξια. Αρα, 22/10 εως και 4/10 ειναι 14 ημερες ακριβως. Αρα 21/10 η ωορηξια και 5/11 θα εχεις θετικο τεστ!!!!

Εσυ ομως βαρας απο νωριτερα για να εχετε πληθωρα στρατευματων που θα πολιορκουν το αυγουλακι σου, όποτε και αν αυτο αποφασισει να πεσει αμαχητι στα στρατευματα.

συμφωνω απολυτως

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

μες το πονο σου το καθηκον καθηκον.....α ρε πολεμιστρια!!

Ετσι ειναι θα πέσω τελευταία στη μάχη...:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοριτσια ασχετο αλλα εχω μια απορια.

Υπαρχει τζακι στο σαλονι που ειναι ενιαιο με την κουζινα. Ο χωρος ειναι περι τα 45 τετραγωνικα και εχει τζακι το οποιο ουδεποτε εχω αναψει.

Σκεφτομαι φετος να παρω ξυλα και αν το αναβουμε τα απογευματα που θα ειμαστε σπιτι μιας και ο χωρος που κινουμαστε και περναμετα απογευματα μας ειναι αυτος.

Τι ξυλα να παρω και ποσο κανουν π.χ. ο τονος???

Υπαρχει τζακι στο σαλονι που ειναι ενιαιο με την κουζινα. Ο χωρος ειναι περι τα 45 τετραγωνικα και εχει τζακι το οποιο ουδεποτε εχω αναψει.

Σκεφτομαι φετος να παρω ξυλα και αν το αναβουμε τα απογευματα που θα ειμαστε σπιτι μιας και ο χωρος που κινουμαστε και περναμετα απογευματα μας ειναι αυτος.

Λοιπον νομίζω πως για αρχή καλο θα ήταν να πάρει μισό τόνο..εμεις δυο σπίτια καιμε σχεδον 1 τόνο αλλα βέβαια δεν το αναβουμε και καθε μέρα αλλα το ΣΚ το κέμε όλη μέρα καθως και μερικα απογευματα στη βδομάδα...

Εμεις πέρσυ νομίζω είχαμε δόσει γυρω στα 150 ευρω ..αλλα νομιζω είχαμε πάρει μισο τόνο..δεν θυμάμαι και καλα ...αλλα πανω κατω εκει είναι

Το τζακι ειναι πολυ ωραίο να το αναβεις...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

λοιπον φετινες τιμες....ελια 120 ευρω, οξια 180 ευρω...κατι αλλο που δε θυμαμαι 160 ευρω...ο τονος βεβαιως.

211442lg20recj1j.gif

Τι ξυλα ειχατε παρει θυμασαι? π.χ. ελια, οξια,δρυ ???

Μισο τονο και βγαλατε ολο το χειμωνα ε? Δηλαδη εγω σιγουρα θα χρειαστω ενα τονο! Αρχικα θα κανω αυτο που λες κοτοπουλακι θα παρω μισο τονο και οτι βγει. Μου φαινονται παρα πολλα 300 ευρω για 1 τονο ξυλα...δηλαδη αυτο που λενε οτι το ξυλο ειναι πιο οικονομικο απο τον πετρελαιο ,δεν ισχυει στην πραξη?

Δεν μυριζε ο χωρος απο το τζακι???..εννοω εντονα αν μυριζε.

Καρπουζακι και Κοτοπουλακι, αν εχετε στοιχεια απο αυτον που παραγγελνετε τα ξυλα μπορετε σας παρακαλω να μου τα στειλετε με πμ??? Ειμαι τελειως ασχετη και φοβαμαι οτι θα μας πιασουν τον λωκο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...