Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

και ξαναρωτω....μηπως εισαι ματιασμενη μικρο μου????

επισης εχω κι αλλη απορια....το μπιφτεκι ειναι καλα???? εχω να το δω ουουουυυυυ...καιρο

Λες να ξεματιαστω:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλα είναι το μπιφτεκάκι....

γιατι δεν πας στο σπιτι σου να κανεις ενα χαλαρωτικο ντουζακι,να ξαπλωσεις λιγο.

Τωρα θα πάρω αδεια απο τη σημαία και θα φύγω....:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι η σημαια η δικη σου δε σου δινει αδεια???? α κακως....να ερθει απο δω να της κανει μαθημα η δικη μου:tongue:

Ο δικος μου θες να πεις.....

αυτο δεν κανει ρουπι χωρις εμένα....

απλα τωρα έχουμε κατι σχεδιακια που κανουμε για να τα στειλουμε στον πελάτη και δεν μπορω να τον αφήσω...κανω υπομονη 2 ώρες εμειναν...

ρε να δεις που θα με κολλησε με ποναν τα κόκκαλα στο προσωπο...

αν ειναι δυνατον ..θα πεθάνω πριν την ωορεξία μου:cry::cry::cry:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ρε σε ποιο σημειο τα βρηκες αυτα που ειναι στην υπογραφη σου...σε ποιο μπηκες...?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

2501026xgvlgvpltf.gif

Μας αγαπάς ε...ωραία υπογραφη....::::

βαλτω ομως κατω απο το αλλο τικερακι σου να δειχνει καλυτερα...απλα συρτω...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

οχουυυ...δεν μπορω να το φτιαξω!!!:oops::oops::oops::oops:

Βρε συρτω να πάει απο κατω..αλλιω βάλε τον κερσορα μπροστα απο αυτο τωρα και πάτα έντερ..κοιτα μην το χασεις όμως...χιχιχι:D:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Με ψάχνανε τα τσουπράκια μου καλέεεεεεεε???:D:D:D

Καλά είμαι, πήζω στη δουλειά τα πρωινά και δεν μπορώ να μπω, μπαίνω τα απογεύματα και διαβάζω όσα γράφετε, μόνη μου!!!....Δεν μπαίνει καμιά σας πια απογεύματα!!!....

Σας χαιρετώ, πάω να μαγειρέψω γιατί έχουμε και γόνιμες μέρες και θέλω το βράδυ να είμαι free :oops::oops::oops:!!!Φιλάκια όμορφες!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

μπηκα εγω ναντιμορακι αλλα δεν εισαι εδω!!!!!!!!λοιπον μελλοντικες γκαστρωμενες και μελλοντικα μπολικα θετικα τεστακια και γρηγορες τεραστιες χοριακες δεν ξερω αν το ειδατε (γιατι το καφεδακι μας το παλιο δεν το βλεπετε πια:mad:)φτου σας!!!!!!!!!!! αλλα ειναι αθηνα το χαπακι.δευτερα η τριτη θα παιξει ραντεβου στο κεντρο.μακαρι να μαζευτουμε ολες.

ΓΚΟΥΝΤ ΜΟΡΝΙΓΚ ΓΚΕΡΛΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!

2044075wbcysm9b73.gif

1041743f7ymtghsuv.gif

Αυτα ειναι...ευτυχως που σε μαθαμε να βαζεις τα εικονίδια και θα φάμε και κανα πρωινό.......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα γλυκο μου...τι κάνεις?

Εγω ακομα πονοκεφαλο...χτες γυρισα σπιτι και ήμουν χάλια...με πόναγε και το στομάχι μου....

Σημερα σηκωθηκα πάλι με πονικέφαλο...έλεος...δεν αντεχω...

Σημερα θα πάρω και τις εξετασεις θυροϊδη αν δεϊσει τι ΙΚΑ:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...