Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σου βρηκα με τι θα ασχολεισαι στον ελευθερο χρονο σου...θα γραφεις στιχους.Δεν θα γραφεις ομως χαρουμενα ερωτικα τραγουδακια,διοτι ο ερως σε παραπεμπει και στα γεννητουρια.

Θα αρχισεις να γραφεις για την ξενιτια, για το κοινωνικο γιγνεσθαι κτλ...

τι λες? εγω διακρινω οτι εισαι ταλενταρα :P

ναι για την ξενιτια, για την δυστυχια,,,εγω και ο Ξανθοπουλος μονο...:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

τελως ..θα σου νοικιασω ελικοπτερο να σε πηγαινοφερνει!!!απο ταρατσα σε ταρατσα θα κινησε!!!δεν θα ξαναπερασεις απο δρομακια...τελοςςς.

τι ειναι το ΕΠΑΣ????καθηγητρια εισαι?

Ειμαι μηχανολογος..το πρωι δουλευω στην εταιρεια και το απογευμα καθηγήτρια:tongue::tongue::tongue:

:oops::oops::oops::oops:πολλα ορθογραφικα

μια απο τα ιδια...

ναι για την ξενιτια, για την δυστυχια,,,εγω και ο Ξανθοπουλος μονο...:rolleyes:

Καλα γαματα αυτα που βαζεις απο κατω αλλα δεν βαριεσαι να αλλαζεις συνεχεια τηνυπογραφη....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αν δηλαδη κανω download αυτο που λεει free smileys for your email μπλα μπλαsig.asp?img=ad1

θα μπορω να βαζω και εγω αυτα τα χαριτωμενα που βαζετε και εσεις?

οχι αυτα θα πας στη υπογραφη μου το τικερακι που εχω το τετραγωνο μπου γραφει me without you και βγαζει διαφορα εικονακια και θα πατησεις επανω και θα δεις που θα σε βγάλει

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Λοιπον παιδια ειπια ενα παναντολ στις 8 και ενα τωρα ..λετε να με πειράξει?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ααααααα...πολυ καλο...σε πιο σημειο καριβως τα βρισκετε βρε κοριτσακια? μπηκα στο σαητ και χαθηκα

πως το καταφερνεις και χανεσαι δε το καταλαβαινω....επιλεγεις απο μια κατηγορια οτι θελεις κανεις κλικ πανω του και εκει που σου γραφει αυτο:

To post on Glitter-Graphics.com and forums, use this BB code:

το κανεις copy και μετα paste εδω που γραφεις...εντατσει?????:tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

πως το καταφερνεις και χανεσαι δε το καταλαβαινω....επιλεγεις απο μια κατηγορια οτι θελεις κανεις κλικ πανω του και εκει που σου γραφει αυτο:

To post on Glitter-Graphics.com and forums, use this BB code:

το κανεις copy και μετα paste εδω που γραφεις...εντατσει?????:tongue:

1006014md59pu2ka2.gif

λοιπον, εγω που εχω ψωνιο με την διακοσμηση αλλα λεφτα δεν εχω ακουστε...

αν γεννησω μουργο το δωματιακι του θα ειναι σε παλ γαλαζιο οι τοιχοι με ουρανιο τοξο ή δελφινακια ή κοχυλακια και ασπρα επιπλακια.

αν γεννησω τατανιτσα θα ειναι σε παλ ροζ οι τοιχοι με ασπρα επιπλακια και φουξια διακοσμηση και οι τοιχοι ενδομενως θα εχουν λελουδα ή πεταλουδες !!!

κοτοπουλακι,οπως βλεπεις και εγω που εχω επιλεξει την διακοσμηση γαι να ξεφυγω κοιτα που κατεληξα σε χρονο ντε τε....δεν την γλυτωνω την εξεταση προλακτινης οημεεεε...

945485l0cyai0biu.gif

λοιπον, εγω που εχω ψωνιο με την διακοσμηση αλλα λεφτα δεν εχω ακουστε...

αν γεννησω μουργο το δωματιακι του θα ειναι σε παλ γαλαζιο οι τοιχοι με ουρανιο τοξο ή δελφινακια ή κοχυλακια και ασπρα επιπλακια.

αν γεννησω τατανιτσα θα ειναι σε παλ ροζ οι τοιχοι με ασπρα επιπλακια και φουξια διακοσμηση και οι τοιχοι ενδομενως θα εχουν λελουδα ή πεταλουδες !!!

κοτοπουλακι,οπως βλεπεις και εγω που εχω επιλεξει την διακοσμηση γαι να ξεφυγω κοιτα που κατεληξα σε χρονο ντε τε....δεν την γλυτωνω την εξεταση προλακτινης οημεεεε...

945485l0cyai0biu.gif

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μετα σε πειραξα εγω που κοιταζω τα μπεμπε...εσυ μη σου πω έχεις ψωνισει κιόλας.....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...