Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο το αγγλικο σου...μ χει πεθανει:tongue::tongue: καλημερα ολη μερα

Εμ...η το έχεις παιδι μου ή δεν το έχεις....:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω ειμαι μια μανταμ και εχω και τρόπους...:D:D

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λεπον..εχω πάλι πονοκέφαλο..ρε τι πράγμα και αυτο...λες να έχω ωορηξία νωρίτερα..πόσο νωρίτερα όμως...γιατι συνηθως οι πονοκεφάλοι με πιανουν ή στην περίοδο ή στις γόνιμες μέρες....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Λεπον..εχω πάλι πονοκέφαλο..ρε τι πράγμα και αυτο...λες να έχω ωορηξία νωρίτερα..πόσο νωρίτερα όμως...γιατι συνηθως οι πονοκεφάλοι με πιανουν ή στην περίοδο ή στις γόνιμες μέρες....

καλα ειναι κι αυτος ο καιρος που ειναι καπως...σε ποια μερα εισαι σημερα?

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καλα ειναι κι αυτος ο καιρος που ειναι καπως...σε ποια μερα εισαι σημερα?

Hellooooo...κοιτα το τικεράκι ..τζάμπα το έχω....χιχιχι

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

θα σε κουφανω τωρα αλλα κατι διαβασα και μπερδευτηκα:rolleyes::rolleyes:

εστω οτι ξεκινας να μετρας τον κυκλο σου απο την πρωτη μερα που βλεπεις αιμα ετσι? λοιπον 1η μερα....και αρχιζεις μετα 2,3,4,κλπκλπ.

εστω οτι ο κυκλος σου ειναι 28 μερες.....περιμενεις να αδιαθετησεις αφου συμπληρωθουν 28 μερες ολοκληρες και εισαι στην 29η η ακριβως στην 28 νταν (πραγμα που σημαινει οτι εχουν περασει ολοκληρωμενες 27 μερες?)

ελπιζω να καταλαβες τι ρωταω τωρα:tongue:

211442lg20recj1j.gif

θα σε κουφανω τωρα αλλα κατι διαβασα και μπερδευτηκα:rolleyes::rolleyes:

εστω οτι ξεκινας να μετρας τον κυκλο σου απο την πρωτη μερα που βλεπεις αιμα ετσι? λοιπον 1η μερα....και αρχιζεις μετα 2,3,4,κλπκλπ.

εστω οτι ο κυκλος σου ειναι 28 μερες.....περιμενεις να αδιαθετησεις αφου συμπληρωθουν 28 μερες ολοκληρες και εισαι στην 29η η ακριβως στην 28 νταν (πραγμα που σημαινει οτι εχουν περασει ολοκληρωμενες 27 μερες?)

ελπιζω να καταλαβες τι ρωταω τωρα:tongue:

ΝΑι τωρα προκοψες αυτο το θεματάκι το έχω και εγω....λέμε 15 μέρες μετα την ωορηξία..μετράμε και την ωορηξία ή την επόμενη....

Προφανως όταν λέμε κυκλος 28 ημερων ενοουμε ότι θα σου έρθει την 28η αλλα και πάλι θα σε γελάσω....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

να εχεις ωορηξια την 9 μερα???? τιποτα δεν ειναι περιεργο...απλα μπορει να ειναι τα προεορτια....την λυση την ξερεις:oops::tongue:

εννοειται ότι την ξερω...αποψε έχει ντοην ντοην..ετσι και αλλιως είπαμε καθε δυο...σημερα ειναι η δευτερη;););)

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

ΝΑι τωρα προκοψες αυτο το θεματάκι το έχω και εγω....λέμε 15 μέρες μετα την ωορηξία..μετράμε και την ωορηξία ή την επόμενη....

Προφανως όταν λέμε κυκλος 28 ημερων ενοουμε ότι θα σου έρθει την 28η αλλα και πάλι θα σε γελάσω....

εχω την εντυπωση οτι μετραει και η μερα της ωορηξιας...τι μπερδεμα κι αυτο ρε γαμωτο...

211442lg20recj1j.gif

εχω την εντυπωση οτι μετραει και η μερα της ωορηξιας...τι μπερδεμα κι αυτο ρε γαμωτο...

Καλα μια μερα πανω μια μερα κατω δεν χαθηκε και ο κοσμος...εγω βαράω αλυπητα για να ειμαι σιγουρη....:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλα μια μερα πανω μια μερα κατω δεν χαθηκε και ο κοσμος...εγω βαράω αλυπητα για να ειμαι σιγουρη....:tongue::tongue::tongue:

το θεμα μου δεν ειναι η ωορηξια οπως καταλαβαινεις γιατι κι εγω ανα 2 μερες οποτε ενταξει το πιανουμε.....απλα εχω αυτη την απορια για το κυκλο κλπ...δηλαδη εγω πρεπει να αδιαθετησω αν ειμαι 28 ημερων στην 21 του μηνος.....αχα θα πεσει γελιο:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

Ρε παιδια τι θα γίνει σήμερα...θα εμφανιστει καμία...τι βραδικίνηση είναι αυτη σήμερα...

Καλα είμαι σιγουρη ότι σας έχω βγάλει τα μάτια με τα ορθογραφικά μου:D:D:D:D...και αντι να καλυτερευω όσο περνάει ο καιρος χειροτερευω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...