Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Κέικ σοκολατας και μπισκοτακια και ολου του κοσμου τα καλουδια ...

Κοτοπουλακι καλημεραααα.

Καρπουζακι καλημερουδιαααααααααα...

Καπου πηρε το ματι μου και το ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙ....Καλημερααα

Τι γραφει βρε το τικεράκι...έχεις ωορηξία σε 2 μέρες?

Τι σου είπε η γιατρος για λε...για λε....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδιααααα......:D:D μου μυρισε καφες και ηρθα:tongue:

Καρπουζακι μου καλως μας ήρθες:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

κοτοπουλακι, τελικα δεν ειμαι κουνελακι...ειμαι και εγω κοτουλαααααα...

Δευτερη φορα οωρηξια παρακαλω!!!!Την πρωτη την εχασα, αλλα μπαινω και εγω στο αγωνα με τον βενουσακο μπας και αξιοποιησουμε την δευτερη.

Παλι καλα που πηγα στην γιατρο χτες αλλιως μυρωδια δεν θα την επερνα ουτε αυτη την οωρηξια.

κοτοπουλακι, τελικα δεν ειμαι κουνελακι...ειμαι και εγω κοτουλαααααα...

Δευτερη φορα οωρηξια παρακαλω!!!!Την πρωτη την εχασα, αλλα μπαινω και εγω στο αγωνα με τον βενουσακο μπας και αξιοποιησουμε την δευτερη.

Παλι καλα που πηγα στην γιατρο χτες αλλιως μυρωδια δεν θα την επερνα ουτε αυτη την οωρηξια.

ωραια...βαρατε αδιακοπα τότε....πάλι καλα δεν λες που την προλάβαμε....

αντε αντε θελω καλα νέα στο τέλος του μήνα...:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Στο τελος του μηνα θα τα ανακοινωνουμε και οι δυο μας???:D:D:D:D

Το καρπουζακι όμως στα τελη της επομενης θα χει νεα....:-P:razz::-P:razz::-P

Καρπουζακι τεστακι ποτε θα κανεις? Εχεις ηδη αγορασει????

Διαφημίσεις

καθε δυο μερες μου ειπε...οχι καθε μερα...ειναι δωροω αδωρο το καθε μερα διοτι το σπερμα δεν εναπληρωνετε πληρως μεσα στο 24ωρο οποτε μειωνονται δραστικα οι πιθανοτητες επιτυχιας.

Αν και εχω ακουσει απο γιατρους οτι προτεινουν καποιοι και το καθε μερα... δεν ξερω ποιοι εχουν δικιο και ποιοι αδικο.

καταρχας....εδω δε μπορουμε να βρουμε τη μια ωορηξια η αλλη εχει και δυτερη...ελεος:tongue::tongue::tongue::tongue:

το καρπουζακι γενικα μια χαρα ειναι, τεστακι φυσικα και εχει αλλα δεν προκειται να κανει αν δεν υπαρξει καθυστερηση...αυτα:-P

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Αντε ελπιζω να ειναι γουρλίδικος αυτος ο μήνας...

Μιλησα με το γιατρο που είχα κανει τις εξετάσεις θυρωιδή...θα τον πάρω σε 10 λεπτα να μου πει τι λένε....αχ...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αντε ελπιζω να ειναι γουρλίδικος αυτος ο μήνας...

Μιλησα με το γιατρο που είχα κανει τις εξετάσεις θυρωιδή...θα τον πάρω σε 10 λεπτα να μου πει τι λένε....αχ...

τι να λενε καλο μου κοτοπουλο...μια χαρα θα ναι...:D

211442lg20recj1j.gif

Τελικα ειχαν δικιο που μου είπαν να μην μπλεξω με το Ικα....ειχα κανει τις εξετάσεις στο ικα 15/9 και μου ειχαν πει θα στειλουν τα αποτελέσματα σε 15 μέρες στο γιατρο που μου τις έγραψε...εγω ευκαιρο γιατρο ειχα βρει στο Γαλάτσι..τι καλα..

Λοιπον την προηγούμενη βδομάδα εστειλα τον πατερα μου στο Γαλατσι πιστευοντας ότι πλεον θα εχουν βγει να τις πάρει...του ειπε ο γιατρος ότι δεν του τις εστειλαν ακόμα...

Τον πήρα εγω σήμερα και μου ειπε να ψαξει να τις βρει αλλα παλι τιποτα...

μου λεει παρε με την Παρασκευη...λέω και εγω ..δεν παιρνω στο ΙΚΑ που τις έκανα..πέρνω και μου λεν ναι τις έχουμε εδω...ελατε να τις πάρετε την Πεμπτη...

Σωπα βρε επιτελους τις βρήκαμε..'ελεος.....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Τελικα ειχαν δικιο που μου είπαν να μην μπλεξω με το Ικα....ειχα κανει τις εξετάσεις στο ικα 15/9 και μου ειχαν πει θα στειλουν τα αποτελέσματα σε 15 μέρες στο γιατρο που μου τις έγραψε...εγω ευκαιρο γιατρο ειχα βρει στο Γαλάτσι..τι καλα..

Λοιπον την προηγούμενη βδομάδα εστειλα τον πατερα μου στο Γαλατσι πιστευοντας ότι πλεον θα εχουν βγει να τις πάρει...του ειπε ο γιατρος ότι δεν του τις εστειλαν ακόμα...

Τον πήρα εγω σήμερα και μου ειπε να ψαξει να τις βρει αλλα παλι τιποτα...

μου λεει παρε με την Παρασκευη...λέω και εγω ..δεν παιρνω στο ΙΚΑ που τις έκανα..πέρνω και μου λεν ναι τις έχουμε εδω...ελατε να τις πάρετε την Πεμπτη...

Σωπα βρε επιτελους τις βρήκαμε..'ελεος.....

ελα ρε ...κλασσικο αυτο...ποτε στη ζωη μου δεν εχω ασχοληθει με το ικα...μια φορα κανα εξεταση αιματος κι αυτη λαθος μου την κανανε:rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

ελα ρε ...κλασσικο αυτο...ποτε στη ζωη μου δεν εχω ασχοληθει με το ικα...μια φορα κανα εξεταση αιματος κι αυτη λαθος μου την κανανε:rolleyes:

ειναι αυτο που λενε...αν εχεις τυχη διαβενε (σορρυ για τα ορθογραφικα)

Καρπουζακι, θελω να ξερεις οτι σε θαυμαζω τα μαλα...εισαι πολυ ψυχραιμη και αυτο ειναι μεγαλη αρετη!!!!

Κοτοπουλακι τι εξετασεις ειχες κανει για τον θυροειδή?

ναι..για θυροίδη...

Ναι το καρπουζακι το εχει φάει η ψυχραιμία ένα πράμα....

:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καρπουζακι, θελω να ξερεις οτι σε θαυμαζω τα μαλα...εισαι πολυ ψυχραιμη και αυτο ειναι μεγαλη αρετη!!!!

Κοτοπουλακι τι εξετασεις ειχες κανει για τον θυροειδή?

σχολειο καλα μου παιδια ειχα ενα παρατσουκλι....με φωναζανε ΤΕΡΑΣ....(και οχι λογω ομορφιας βεβαιως βεβαιως)....ολοκληρο το παρατσουκλι ηταν ΤΕΡΑΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ. :tongue::tongue::tongue:

πραγματικα ημουν η μοναδικη σ ολο το λυκειο (και μιλαμε για 800 ατομα) η οποια στις εξτασεις ημουν με ενα καφε στο ενα χερι, ενα τσιγαρο στο αλλο και μες την τρελη χαρα.....αφου με βριζαν ολοι οσοι με βλεπαν:tongue:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...