Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

λοιπον ακουτε τι παρατηρησα...

σας ειπα βεβαιως βεβαιως οτι αυτο το μηνα δεν εχω καταλαβει αν εχω ωορηξια η οχι εκτος απο κατι πονακια κλπ...λοιπον παρατηρησα οτι την πεμπτη το βραδι που εβαλα θερμομετρο ειχα μολις 35,8....συμπερασμα απο αυτα που διαβασα για τη μεθοδο της θερμομετρησης...πρεπει να εκανα ωορηξια εκεινη τη μερα...αρα????? πιασαμε ολη τη βδομαδα...αν δε μου κατσει:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον ακουτε τι παρατηρησα...

σας ειπα βεβαιως βεβαιως οτι αυτο το μηνα δεν εχω καταλαβει αν εχω ωορηξια η οχι εκτος απο κατι πονακια κλπ...λοιπον παρατηρησα οτι την πεμπτη το βραδι που εβαλα θερμομετρο ειχα μολις 35,8....συμπερασμα απο αυτα που διαβασα για τη μεθοδο της θερμομετρησης...πρεπει να εκανα ωορηξια εκεινη τη μερα...αρα????? πιασαμε ολη τη βδομαδα...αν δε μου κατσει:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ααα..ωραια τοτε αναμένουμε.....εγω αυτο με το θερμομετρο δεν το εχω καταλάβει....

:roll::roll::roll:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ααα..ωραια τοτε αναμένουμε.....εγω αυτο με το θερμομετρο δεν το εχω καταλάβει....

:roll::roll::roll:

ειναι λιγο ταλαιπωρια να το εφαρμοσεις αλλα συνηθως πιανει.....πρεπει απο την 1μερα αδιαθεσιας και πριν σηκωθεις απο το κρεβατι σου να βαλεις το θερμομετρο..(το ηλεκτρονικο που δειχνει και τα δεκατα)καθε μερα την ιδια ωρα....συνηθως ξερω γω αν εχεις 36 και κατι...την ημερα προ της ωορηξιας θα βαλεις θερμομετρο και θα δεις οτι θα χει πεσει αρκετα.....συνηθως απο 2-3 δεκατα και πανω....τοτε κανεις σεξ (και οχι μονο τοτε βεβαια) απο την ερπομενη μερα η θερμοκρασια ανεβαινει παλι και καθε μερα ανεβαινει λιγο λιγο....μια μερα πριν αδιαθετησεις αν μετρηθεις παλι η θερμοκρασια σου θα ειναι πεσμενη αρκετα...αν δεν πεσει θερμοκρασια και δεν αδιαθετησεις κιολας....εεεεε μανταμ εισαι εγκυος:mrgreen:

την πρωτη φορα που το εκανα πετυχε παντως

211442lg20recj1j.gif

ειναι λιγο ταλαιπωρια να το εφαρμοσεις αλλα συνηθως πιανει.....πρεπει απο την 1μερα αδιαθεσιας και πριν σηκωθεις απο το κρεβατι σου να βαλεις το θερμομετρο..(το ηλεκτρονικο που δειχνει και τα δεκατα)καθε μερα την ιδια ωρα....συνηθως ξερω γω αν εχεις 36 και κατι...την ημερα προ της ωορηξιας θα βαλεις θερμομετρο και θα δεις οτι θα χει πεσει αρκετα.....συνηθως απο 2-3 δεκατα και πανω....τοτε κανεις σεξ (και οχι μονο τοτε βεβαια) απο την ερπομενη μερα η θερμοκρασια ανεβαινει παλι και καθε μερα ανεβαινει λιγο λιγο....μια μερα πριν αδιαθετησεις αν μετρηθεις παλι η θερμοκρασια σου θα ειναι πεσμενη αρκετα...αν δεν πεσει θερμοκρασια και δεν αδιαθετησεις κιολας....εεεεε μανταμ εισαι εγκυος:mrgreen:

την πρωτη φορα που το εκανα πετυχε παντως

Λες....βαριεμαι να μετριεμαι...τωρα παει δεν μου χρειαζεται αφου..θα μεινω αυτο το μήνα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγω αν το κανω αυτο με την θερμομετρηση θα αγχωθω...άρα η περιοδος θα κανει κανα τετραμηνο να εμφανιστει!!!!

εσυ εισαι εγκυος...στο λεω...ποτε θα με πιστεψεις δεν ξέρω...τεσπα..κοντος ψαλμος αλληλουια..

κοιτα το βραδυ να ψαχνεις να με βρεις για να μου ανακοινωσεις την εγκυμοσήνη σου..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Ρε λετε να εχουν ληξει τα τεστ γιατι πλαλα πλακα κοντευει ενας χρονος απο τοτε που τα ειχα παρει ..Αφου τελευταια φορα ειχα μεινει περσυ το Νοεμβριο...

Πωπω ρε πως περασε τοσος καιρος.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..παει περασε ενας χρονος τωρα που το συνηδητοποιω θα με πιασει κατάθλιψη....:(:(:(

Βρε δεν παιζει πρεπει να μεινω αμεσως...δεν πάει αλλο ..το μητρικο μου ενστικο θα εκραγει.....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ρε λετε να εχουν ληξει τα τεστ γιατι πλαλα πλακα κοντευει ενας χρονος απο τοτε που τα ειχα παρει ..Αφου τελευταια φορα ειχα μεινει περσυ το Νοεμβριο...

Πωπω ρε πως περασε τοσος καιρος.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:..παει περασε ενας χρονος τωρα που το συνηδητοποιω θα με πιασει κατάθλιψη....:(:(:(

Βρε δεν παιζει πρεπει να μεινω αμεσως...δεν πάει αλλο ..το μητρικο μου ενστικο θα εκραγει.....

να υποθεσω δεν εχεις κρατησει τη συσκευασια ε?? να δεις ποτε ληγουν..συνηθως εχουν 2 χρονια πρειθωριο..

μην ακουω βλακειες σε παρακαλω πολυ.....αν αρχισουμε να σκεφτομαστε ετσι ζητω που καηκαμε:rolleyes::rolleyes:

ειπαμε ολα θα γινουν:D:D

211442lg20recj1j.gif

να υποθεσω δεν εχεις κρατησει τη συσκευασια ε?? να δεις ποτε ληγουν..συνηθως εχουν 2 χρονια πρειθωριο..

μην ακουω βλακειες σε παρακαλω πολυ.....αν αρχισουμε να σκεφτομαστε ετσι ζητω που καηκαμε:rolleyes::rolleyes:

ειπαμε ολα θα γινουν:D:D

την εχω ..να θυμηθω να το κοιτάξω....:roll:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ναι βρε κουκλιτσες, να σκεφτομαστε οσο πιο θετικα μπορουμε...και χωρις αγχος !!! Σας τα λεω για να τα βλεπω και εγω.

Εμενα το αγχος ειδατε τι μου εχει κανει με την περιοδο??? Να σκεφτεστε θετικα...το ιδιο θα προσπαθησω και εγω.

κοριτσακια μου φευγω...με επιασε το κεφαλι μου ρε γαμωτο:cry:

καλη συνεχεια...και ειπαμε ψηλα το κεφαλι, τιναγμα το μαλλι πισω....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ολα θα γινουν:tongue::tongue:

γειααααα....

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου φευγω...με επιασε το κεφαλι μου ρε γαμωτο:cry:

καλη συνεχεια...και ειπαμε ψηλα το κεφαλι, τιναγμα το μαλλι πισω....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ολα θα γινουν:tongue::tongue:

γειααααα....

Περαστικα καρπουζακι.

εγω κορες εχω πηξει στην δουλεια...σορρυ που δεν συμμετεχω στην κουβεντα σημερα.

φιλια.

1141787bl4kujfkml.gif

2270333rdgw56rfxt.gif

321887f1g0r1isc0.jpg

2897698oic0bd0co6.gif

934268v2gqyw2sll.gif606149rqu0zxyoe3.jpg608542ggycqnrhkw.gif

Καλημέρα αγαπάκια μου..για ελάτε για ελατε...σας έχω special πρωινο....

να μαζευομαστε:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κέικ σοκολατας και μπισκοτακια και ολου του κοσμου τα καλουδια ...

Κοτοπουλακι καλημεραααα.

Καρπουζακι καλημερουδιαααααααααα...

Καπου πηρε το ματι μου και το ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙ....Καλημερααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...