Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Δεν εχουμε θεμα...Το κοτοπουλακι φταιει που με ξεσηκωνει :-P...Να με θυμισεις την Δευτερα να μαδησω ενα κοτοπουλακι που ξερω.:-P:razz::-P

Προς ενημερωση: Τεστ δεν πήρα τελικά και ούτε πρόκειται διότι εχω την αίσθηση οτι εντος ημερων θα με επισκεφθει η ρουφ και ειλικρινα ειναι η πρωτη φορα που νιωθω μεγαλη ανακουφιση που θα με επισκεφθει.:-P

Καλημέρα κουνελάκι μου..τι εγινε δεν έκανες το τεστ?

Τι έγινε τζιφος γιατι γραφεις πως θα με μαδησεις?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σου ήρθε? αντε και τουλαχιστον να ξερουμε τι μας γίνεται...

αν δεν σου ήρθε προς τι το μαδημα...:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα πολυλογούδες μου!!!!....Λυσσάξατε πάλι χθες!!!Εν τω μεταξύ μάλλον είστε συννενοημένες και μπαίνετε κι οι τρεις μαζί κι όταν μπω εγώ δεν είναι καμιά και μιλάω μόνη μου!!!!

Σας φιλώ όλες και πάω να ξαπλώσω γιατί έχω φοβερό πονοκέφαλο...:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κοτοπουλακι δεν εκανα γιατι δεν πηρα τελικα τεστ διοτι νιωθω απο χτες το βραδακι εντονα τα συμπτωματα της κοκκινοσιχαμενης. Αποφασισα λοιπον να περιμενω.

Μπιφτεκακι παραπονιαρικο μου, ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα.Τι σε στενοχωρει βρε κουκλιτσα και εισαι ετσι τωρα τελευταια? Μην τα παίρνεις όλα της μετρητοις και μην ξεχνας οτι πανω απο ολους και ολα πρεπει να βαζεις το μπιφτεκακι!!!

υ.γ. κοτπουλακι θα σε μαδησω γιατι με παρασυρεις!!! αλλα μονο 1-2 πουπουλακια θα σου μαδησω απο τα πλουμιστα φτερα σου...δεν θελω το πιο ομορφο κοτοπουλακι που γνωρισα εβερ ουτε να πονεσει ουτε να ασχημηνει!!!!

Καλημέρα όμορφα γλυκά μου αγγελούδια....τι κάνετε κοριτσάκια μου?

Μπιφτεκάκι μου πως είσαι σήμερα? Περασε ο παλιοπονοκέφαλος?

Κουνελάκι κανα νεό απο την κοκκινη κιουρίοα που λεει και το καρπουζάκι?

ααααα...πριν με μαδήσεις μην ξεχνας ότι τα συμπτωματα της κοκκινισκουφίτσας είναι ίδια με αυτα του μπεμπε....

Σε φιλω και την Δευτέρα ευχομαι να μου πεις τι αφορουσαν τα συμπτωματα...οτσει?

Σας ευχομαι σε ολες μια ομορφη Κυριακη...

Μάαααααααααααααααααακιααααααααααα

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αναφερω στο κοτοπουλακι οτι σημερα τα συμπτωματα γιναν πολυ εντονα...αναμενω σε 1-2 μερες να με επισκεφθει η κοκκινοσιχαμενη!!!

Αμην και ποτε διοτι δεν μπορω να χανω ετσι τους μηνες πλεον!!!!

Σι γιου τομοροου κουκλιτσες!!!!

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααααααααααα.....καλή εβδομαδα!!!!!

που εισαστε ????

Ελπιζω να εισαστε καλα!!!!

Καρπουζακι και κοτοπουλακι, τι θα μας φιλεψετε σημερα???

Μπιφτεκακι ελπιζω να εισαι καλυτερα.

Βανιλλα πότε θα συντονιστεις μαζι μας?

Η Μπιπίτσα που εχει εξαφανιστε?

Και τις μανουλες θελω να βλεπω εδω μεσα!

ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

Καλημέρα κουνελάκι μου...τι κάνεις? για πες έιχαμε τιποτα ή εχει δικιο το κοτοπουλάκι τελικα?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοτοπουλακι τι κανεις? Ετελειωσε η κοκκινοσιχαμένη??

Δεν έχει ερθει ακομη η περιοδος...Μιλησα χτες με γιατρο και θα με δει σημερα το απογευμα μου ειπε...Οταν ρωτησα αν υπαρχει κανα χαπι για να κατεβει μου ειπε οτι θα με δει πρωτα και μετα θα μου πει τι θα κανουμε.

Παντως μπεμπε δεν ειναι σιγουρα...κοτοπουλακι κατι δεν παει καλα και δεν ξερω πως θα το στρωσουμε αυτο...Παντως σημερα θα της κανω ξεκαθαρο οτι δεν προκειται να μενω 2 μηνες χωρις περιοδο...Να με ξεκινησει με χαπια.

Η μονη καθυστερηση που θα ανεχτω είναι μόνο εννεα μηνων!!!!:P

Ορμονικα τα εχω παιξει...μεχρι χτες ειχα πονακια και σημερα τιποτα!!!

603977lzxi18vj55.gif

247169c31m3127bh.jpg

Αθηνούλι μου χιλιοχρονη.....σου ευχομαι ότι επιθυμεις..να εισαι παντα γερη και δυνατη και να χαιρεσαι το μπεμπάκο σου :-D:grin::-D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

603977lzxi18vj55.gif

247169c31m3127bh.jpg

ΑΘΗΝΑ ,κλεβω τις εικονες του κοτοπουλακιου γιατι εγω δεν ξερω να βαζω εικονες!!!!

Πολυχρονη, χρονια γεματα χαρες και ευτυχια. Να σαι παντα καλα εσυ και η οικογενεια σου!!!!

Κοτοπουλακι τι κανεις? Ετελειωσε η κοκκινοσιχαμένη??

Δεν έχει ερθει ακομη η περιοδος...Μιλησα χτες με γιατρο και θα με δει σημερα το απογευμα μου ειπε...Οταν ρωτησα αν υπαρχει κανα χαπι για να κατεβει μου ειπε οτι θα με δει πρωτα και μετα θα μου πει τι θα κανουμε.

Παντως μπεμπε δεν ειναι σιγουρα...κοτοπουλακι κατι δεν παει καλα και δεν ξερω πως θα το στρωσουμε αυτο...Παντως σημερα θα της κανω ξεκαθαρο οτι δεν προκειται να μενω 2 μηνες χωρις περιοδο...Να με ξεκινησει με χαπια.

Η μονη καθυστερηση που θα ανεχτω είναι μόνο εννεα μηνων!!!!:P

Ορμονικα τα εχω παιξει...μεχρι χτες ειχα πονακια και σημερα τιποτα!!!

Καλα..καλα...θα με θυμηθεις....οι πονοι περιοδου μοιζουν με αυτους της εγκυου....καλα..καλα....άντε να πας στη γιατρο να ηρεμησεις...

Παω εξω για δουλεια και επιστρεφω σε καμια ωρα....:-D:-D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

στο καλο να πας κοτοπουλακι...και προσεχε εκει στον εξω κοσμο.

εδω γυρω θα ειμαι και θα σας περιμενω ολες.

Μακαρι να ηταν εγκυμοσυνη, υπο αλλες συνθηκες αυτη την στγμη θα πεταγα με την καθυστερηση, αλλά απο τον την δευτερη αποξεση και μετα ο κυκλος μου τα εχει παιξει!!!Κατι δεν παει καλα... Τελος παντων, το απογευμα ειναι κοντα, να δουμε τι θα μου πει!

ΑΧ ηρθα κι εγω τελευταια και καταιδρωμενη....τι κανετε κοριτσακια μου καλα??? πως ειστε???

βενουσακι υπομονη αγαπη μου , οπως λες το απογευμα ειναι κοντα θα μαθεις

κοτοπουλακι που εισαιιιιι???? ακομα εξω?????

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ελατε καλεεεεε

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...