Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Καλημερα..

Η κιρσοκηλη δεν χρειαζεται να εχει συμπτωματα απαραιτητα.. ο σύζυγος μου ειχε 3ου βαθμου και το ανακαλυψε απο υπερηχο που εκανε μετα απο απατυχημενες προσπαθειες και χαμηλό σπερμα.. μπορει να το ειχε χρόνια.. το αφαιρεσε λογω του νεαρου της ηλικιας και η αληθεια οτι τον βοηθησε στο αποτέλεσμα.. επίσης δεν εκανε βαρη οπως λετε που να την  προκαλεσαν  αυτα .

Τα ιδια και ο δικος μου σύζυγος στη 2η αποτυχια φαντασου.. επεσε σε καταθλιψη και μου είπε οτι δεν μπορεί να το διαχειριστει και δεν καταλαβαινει γιατι συμβαινει..  βεβαια εγω ημουν πολυ πιο ψυχραιμη και ισως για αυτο αφησε τον εαυτο του να πεσει. Βεβαια τον αφησα αλλα μετα απο λιγες μερες του εκανα μια κουβεντα οτι δεν γινεται να πεφτουμε τοσο πολυ για αυτα..  οτι αποτυχία μπορει να ερθει και 3η και 4η και πολλες.. αναλογως ποσο αντεχουμε εμεις να προσπαθουμε.. αν λυγίζουμε απο τη 2η κλαφτα χαραλαμπε.. επισης του εξηγησα οτι αλλοι ανθρωποι αντιμετωπίζουν ανίατες αρρώστιες και ξυπνανε καθε μερα  και αντιμετωπιζουν την καθημερινότητα τους .. το ξερω οτι ακούγεται σπαστικο αλλα ετσι ειναι καλως ή κακως!! 

Κουραγιο κοριτσι μου και στέλνω νοερη αγκαλια!!!! Μολις αδιαθετησεις θα επανελθουν και οι ορμονες.. δεν εχω κατι αλλο να σου πω.. μονο οτι σε νιωθω.. και οτι θα τα καταφερουμε και εμεις καποια στιγμη. που θα παει!!!

Expand  

Σε ευχαριστώ πολυ γλυκουλα μ! Ενταξει ειναι καλα απο χθες σε γενικες γραμμες..απλα μου εκανε εντυπωση η αντιδραση του γτ ειναι η 5η μας προσπαθεια (αρα οκ ειμαστε καπως πιο προτεοιμασμενοι για ολα τα σεναρια) και εξ αρχης πηγαινε ασχημα..εκπληξη θα ηταν να πηγαινε καλα στην περιπτωση μας με τοσο χαλια χοριακες..εγω ειχα προετοιμαστει οταν πηρα την πρωτη χοριακη...εχουμε 2 παλινδρομες κ πλεον με αυτη 2 βιοχημικες και μια κουλουρα..

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααα...και μην ξανακουσω τον πιω...εμεις θα πινουμε μονο για να ευχηθουμε απο εδω και πέρα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

malme είπε:
τσσσσσσ...τι εκφρασεις ειναι αυτες μελλουσα μανα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

η σωστη εκφραση ειναι αν αυριο παρω τον @%$#:% μη το παρετε σαν κακο σημαδι...

και μην ανησυχεις εμεις παρ ολα αυτα θα συνεχισουμε να τον παιρνουμε:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.....το σωστο δρομο:D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D αψογο το σχολιο σου :-D:-D:-D:-D:-D:-D

georgia.g είπε:
αααα...και μην ξανακουσω τον πιω...εμεις θα πινουμε μονο για να ευχηθουμε απο εδω και πέρα...

συγνωμη κιουρια κοτοπουλακι....πλεον θα εκφραζομαι σαν κιουρια και εγω!!!!

georgia.g είπε:
Παιδια τι λετε φτιαχνουμε κανα τικεράκι για γουρι?

αντε ρε κοπελια για ξεκινα εσυ που την κατεχεις την τεχνολογια:D

Venus75 είπε:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D αψογο το σχολιο σου :-D:-D:-D:-D:-D:-D

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:εγω λεω παντα αληθειες

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

προσπαθω αλλα τα εχω ξεχασει όλα κατσε να δω γιατι μου βαινουν λαθος στο μετρημα....πάω να ψαξω

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Venus75 είπε:
Τι τικερακια θα φτιαξετε????

και εγω ηξερα καποτε αλλα πλεον εχω ξεχασει παντελως!!!!

εγω εφτιαξα..αντε σειρά σας...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τελικα εχω αδυναμια στα κουνελακια αν και κοτοπουλακι:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ωραια ειναι...αλλα εγω δεν μπορω να φτιαξω διοτι δεν γνωριζωωωωωω....

μπορω να πω ομως οτι ως κουνελακι καλυφθηκα εν μερει με το τικερακι του κοτοπουλακιου... Κοντα στον βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα!!!!

Διαφημίσεις

malme είπε:
για να δω τι εγινε αν εγινε

ενταξει το πετυχα επιτελους....

ωραίο....:D:D:D

Venus75 είπε:
ωραια ειναι...αλλα εγω δεν μπορω να φτιαξω διοτι δεν γνωριζωωωωωω....

μπορω να πω ομως οτι ως κουνελακι καλυφθηκα εν μερει με το τικερακι του κοτοπουλακιου... Κοντα στον βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα!!!!

Ασε εσυ θα φτιαξεις αυριο απο το αλλο ...για το ποτε θα γεννησεις:D:D:D:D

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

κοτοπουλακι με ξεμυαλιζεις....ευτυχως που δεν εχω σπιτι τεστ για θα το εκανα απο σημερα το απογευμα...ευτυχως θα μου το φερουν αργα το βραδυ ή αυριο το μεσημερακι (οποτε τοτε το τεστακι θα μεταφερθει για κυριακη εφοσον βεβαιως βεβαιως δεν με προλαβει η περιοδος).

georgia.g είπε:
ωραίο....:D:D:D

Ασε εσυ θα φτιαξεις αυριο απο το αλλο ...για το ποτε θα γεννησεις:D:D:D:D

μα ουτως η αλλως ετσι δε γινονται τα μωρα??:rolleyes::rolleyes::rolleyes: εχω καταλαβει λαθος???:mrgreen:

συμφωνω για αλλη μια φοραααα:D:D:D:D

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

malme είπε:
μα ουτως η αλλως ετσι δε γινονται τα μωρα??:rolleyes::rolleyes::rolleyes: εχω καταλαβει λαθος???:mrgreen:

συμφωνω για αλλη μια φοραααα:D:D:D:D

αααα...ετσι το περιμένεις εσυ....καταλαβα.....

κοριτσακι καθως το περιμένεις ανοιγε λιγακι και τα ποδαρακια για να μπει το μωρο όχι τιποτις αλλο....

Venus75 είπε:
και συ βρουτε καρπουζακιιιιιιι ??????????:-D:-D:-D:-D

αυριο θα σας ενημερωσω...μιας και θα ειστε σπιτια σας μπειτε να με στηριξετε ψυχολογικα.

Θα περιμενουμε να μας πεις....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...