Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Λοιπον εγω ξέρω απο την στιγμη που κανεις ωορηξία μετρας 15 μέρες νταν και τοτε πρεπει να αδιαθετησεις..αλλιως εισαι εγκυούλα...

Λοιπον εγω ειχα οωρηξια και μαλιστα απο την δεξια οωθηκη οπως μου ειπε η γιατρος...Η ωορηξια λογικα ηταν 18/9,19/9 και 20/9 αν κρινω απο τα πολυ εντονα υγρα που ειχα. Σημερα ο μηνας εχει 8/10 δηλ. βρισκομαστε 18 μερες μετα...Εγκυος δεν ειμαι, περίοδος δεν ηρθε....Τι στο διατανο γινεται βρε κοριτσια με μενα? Αγχωνομαι και δεν μπορω να το ελεγξω πια. Προσπαθω να μην το δειχνω αλλα δεν την παλευω αλλο,θα εκραγω!!!:cry:

υ.γ. προχτες βρε κοριτσια ειχα παλι απιστευτα υγρα...καποια στιγμη λεω θα ερθει δεν μπορει, ειναι τα προερτια. Το μονο συμπτωμα που εχω ειναι οτι εδω και 10 μερες πριζεται το στηθος μου με εξαιρετικα αργους ρυθμους ομως.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιδια μια ειναι η λυση....

sex και παλι sex....

χαλαρα......χωρις αγχη....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αστο αυτο παλιωσε πια...:rolleyes::rolleyes: καλο το σεξ αλλα κακα τα ψεματα σε κουραζει...κι αν ειναι να βαρας στο γαμο του καραγκιοζη:mrgreen::mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Ήρθα πάλι.....αυτή τη φορά θα μείνω γιατί το αφεντικό πετάχτηκε μέχρι τα Οινόφυτα για μια δουλειά :mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!.....Μπορείτε να κάνετε χαρούλες τώρα:D:D:D...Βέβαια, το άλλο αφεντικό είναι εδώ αλλά no problem!!!

Καλημέρα Τζορτζίνα και καρπουζάκι μου!!!!

Όσο για τη δίαιτα που λέω, απλά θέλω να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να φτιάξω λίγο τη διατροφή μου και να ΠΕΡΙΟΡΙΣΩ τα γλυκά γιατί το έχω ξεφτιλίσει. Να χάσω 2-3 κιλά και λίγους πόντους απ'τη μέση. Σκέφτομαι να ξεκινήσω το περπάτημα, μισή με μια ωρίτσα κάθε απόγευμα (ελπίζω να μη μείνω στη σκέψη...:mrgreen::mrgreen:).

Αυτά τα πρωινά νέα μου.....Εσείς?

Καρπουζάκι ρίξτο στο ντόην ντόην εσύ, δεις δε δεις υγρά!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

αστο αυτο παλιωσε πια...:rolleyes::rolleyes: καλο το σεξ αλλα κακα τα ψεματα σε κουραζει...κι αν ειναι να βαρας στο γαμο του καραγκιοζη:mrgreen::mrgreen:

χαχαχα...συμφωνω απολυτα!!! ετσι βαραγα εγω τον τελευταιο διμηνο. Επειδη ειχε ψιλοστρωσει τον Ιουνιο, Ιουλιο και Αυγουστο (3-4 μερες διαφορα ) ειχα δεσει κομπο και και σκηνι οτι βαρια μεχρι 20 /9 θα ερθει....Αρχισα λοιπον την γυμναστικη από 26/8 για να καλυψουμε ολα τα ενδεχομενα και σταματησαμε κατα τις 11/9...Ο βενουσακος πλεον ειχε καταθεσει τα οπλα και εγω βρε κοριτσια ενιωθα πολυ ασχημα που ΕΠΡΕΠΕ να το κανω!!!

Διαφημίσεις

Λοιπον εγω ειχα οωρηξια και μαλιστα απο την δεξια οωθηκη οπως μου ειπε η γιατρος...Η ωορηξια λογικα ηταν 18/9,19/9 και 20/9 αν κρινω απο τα πολυ εντονα υγρα που ειχα. Σημερα ο μηνας εχει 8/10 δηλ. βρισκομαστε 18 μερες μετα...Εγκυος δεν ειμαι, περίοδος δεν ηρθε....Τι στο διατανο γινεται βρε κοριτσια με μενα? Αγχωνομαι και δεν μπορω να το ελεγξω πια. Προσπαθω να μην το δειχνω αλλα δεν την παλευω αλλο,θα εκραγω!!!:cry:

υ.γ. προχτες βρε κοριτσια ειχα παλι απιστευτα υγρα...καποια στιγμη λεω θα ερθει δεν μπορει, ειναι τα προερτια. Το μονο συμπτωμα που εχω ειναι οτι εδω και 10 μερες πριζεται το στηθος μου με εξαιρετικα αργους ρυθμους ομως.

Ερώτηση κρίσεως....3 μέρες κρατάει η ωορηξία??????.....εγώ νόμιζα μια μέρα.Τι διάολο 2 χρόνια δεν έτυχε να πετύχουμε μια απ'αυτές τις μέρες???:mad::mad::mad::mad:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλως την λυσσαρα το μπιφτεκακι...Διαβασε για ντοην ντοην και ηρθε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

Τωρα ρε συ μπιφτεκακι τι να σου πω για την διαιτα!!! Λοιπον αν θες κατι σε γλυκακι πολυ διαιτιτικο εβγαλε η κελογκς κατι μπαρες με λευκη σοκολατα η οποιες εχουν 90 θερμιδες η μπαρα,ειναι γλυκες αρα σε καλυπτουν και κατα το προσωπικό μου γευστικο γουστο ειναι πεντανοστημες...Ασε που βοηθαει και στην λειτουργια του εντερου !!!!

Ερώτηση κρίσεως....3 μέρες κρατάει η ωορηξία??????.....εγώ νόμιζα μια μέρα.Τι διάολο 2 χρόνια δεν έτυχε να πετύχουμε μια απ'αυτές τις μέρες???:mad::mad::mad::mad:

ξερω οτι κραταει απο 24-48 ωρες... Αυτο που εχω εχω εγω στο μυαλο μου ομως ειναι οτι μια μερα πριν την οωρηξια τα υγρα συνηθως γινονται πιο εντονα εως μια μερα μετα την οωρηξια.

Επισης βρε κουκλα το τοι την πτυχαμε την πετυχαμε ...το θεμα ειναι οτι εχουμε μονο 20% πιθανοτητες να πετυχουμε την γονιμοποιηση...Αυτο ειναι που μας ταλαιπωρει.

Ρε δεν ξερω τι γίνεται με τις κοπέλες με τις πολυκυστηκες ωοθήκες...

αλλα γιατι το αποκλειει το ενδεχομενο να εισαι έγκυος δεν το καταλαβαίνω..

Σημερα δηλαδη ουσιαστικα εχεις 3 μερες καθυστέρηση απο τη υποτιθεμενη αδιαθεσία....

Προχτες που ήταν μηδεν ήταν πριν την αναμενόμενη...ξεκόλλα ...εγω πάντως θα έκανα ξανα ένα τεστάκι...λέω εγω τώρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πάρε τεστ τοτε ρε κοπελια αφου σα είπα...ειναι πολυ ξεκουραστα όυτε καθε μερα ουτε στη τυχη...ξέρεις πέρνεις φόρα και βαρας...τι αλλο να σας πω πια ..θα με γκαστρώσετε εσεις στο τέλος:tongue::tongue::tongue::tongue:

Οχι μία μερα είναι η ωορηξία ...οι γόνιμε είναι περισσότερες γιατι απλα το σπερματοζωάριο ζει σχεδον 72 ωρες άρα μπορεί να κάνετε σεξ την Τριτη πχ εσυ να κανει ωορηξία την Πέμτη και να μείνεις έγκυος ...το ωοάριο επιζει μόνο 24 ΄΄ωρες...

Έχει γίνει κάτι που με έχει στεναχωρήσει πολύ και ξύπνησα το πρωί με πόνο στο στήθος και δεν μπορώ να ανασάνω καλά...:cry:

Μήπως πρέπει να με δει γιατρός?

Ελα κοριτσάκι μου μην μας πάθεις τιποτα...δεν πιστευω να ειναι κατι σοβαρό αυτο που έγινε?:(:(:(

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Έχει γίνει κάτι που με έχει στεναχωρήσει πολύ και ξύπνησα το πρωί με πόνο στο στήθος και δεν μπορώ να ανασάνω καλά...:cry:

Μήπως πρέπει να με δει γιατρός?

ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!

ξερω οτι κραταει απο 24-48 ωρες... Αυτο που εχω εχω εγω στο μυαλο μου ομως ειναι οτι μια μερα πριν την οωρηξια τα υγρα συνηθως γινονται πιο εντονα εως μια μερα μετα την οωρηξια.

Επισης βρε κουκλα το τοι την πτυχαμε την πετυχαμε ...το θεμα ειναι οτι εχουμε μονο 20% πιθανοτητες να πετυχουμε την γονιμοποιηση...Αυτο ειναι που μας ταλαιπωρει.

Σωστό κι αυτό.......Κι αν έχεις και ψιλοχοντροπροβληματάκια άστα βράστα!!!...Σιγά μη την πετύχεις τη γονιμοποίηση!:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ήρθα πάλι.....αυτή τη φορά θα μείνω γιατί το αφεντικό πετάχτηκε μέχρι τα Οινόφυτα για μια δουλειά :mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!.....Μπορείτε να κάνετε χαρούλες τώρα:D:D:D...Βέβαια, το άλλο αφεντικό είναι εδώ αλλά no problem!!!

Καλημέρα Τζορτζίνα και καρπουζάκι μου!!!!

Όσο για τη δίαιτα που λέω, απλά θέλω να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να φτιάξω λίγο τη διατροφή μου και να ΠΕΡΙΟΡΙΣΩ τα γλυκά γιατί το έχω ξεφτιλίσει. Να χάσω 2-3 κιλά και λίγους πόντους απ'τη μέση. Σκέφτομαι να ξεκινήσω το περπάτημα, μισή με μια ωρίτσα κάθε απόγευμα (ελπίζω να μη μείνω στη σκέψη...:mrgreen::mrgreen:).

Αυτά τα πρωινά νέα μου.....Εσείς?

Καρπουζάκι ρίξτο στο ντόην ντόην εσύ, δεις δε δεις υγρά!!!

καλως το μπιφτεκι.....μια απο τα ιδια ειμαστε αστα....:rolleyes:

Πάρε τεστ τοτε ρε κοπελια αφου σα είπα...ειναι πολυ ξεκουραστα όυτε καθε μερα ουτε στη τυχη...ξέρεις πέρνεις φόρα και βαρας...τι αλλο να σας πω πια ..θα με γκαστρώσετε εσεις στο τέλος:tongue::tongue::tongue::tongue:

/QUOTE]

στο πα κι εγω..τον αλλο μηνα τεστακι δεν γινεται αλλιως...

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Σωστό κι αυτό.......Κι αν έχεις και ψιλοχοντροπροβληματάκια άστα βράστα!!!...Σιγά μη την πετύχεις τη γονιμοποίηση!:rolleyes:

το αγχος απο οτι εμαθα ανεβαζει την προλακτινη, η οποια προλακτινη οταν ειναι αναβεσμενη δεν μας αφηνει να μεινουμε εγκυος!!!

Εξου και καποιες οταν ειναι χαλαρες και ανετες μενουν εγκυος πολυ πιο ευκολα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...