Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

μια χαρα βενουσακι....:D

αει μαρη κοτοπουλινα:mrgreen::mrgreen::mrgreen: δεν ειπα οτι ειμαι χοντρη...2-3 κιλακια θελω να χασω για να μαι παλι στα καλα μου

γιατι βασανιζεσαι να τα χασεις τωρα? απο τον επομενο μηνα που θα εισαι γκαστριουλα θα τα ξαναπαρεις σε χρονο ντε τε!!!! :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια παω να τελειωσω τις τελευταιες τζουρες του καφε μου μαζι με μερικες τζουρες τσιγαρου και επιστρεφω...

και να σας βρω εδω εεεεεεεεε....αλλιως ααααααααααααα.....

Βρε κουκλιτσες (κοτοπουλακι και καρπουζακι )στις φωτο που σας ειδα εισαστε μια χαρα...για ονομα οτυ θεου...τι την θελετε την διαιτα?

Κοτοπουλακι,εχεις δικιο γι αυτο με την διαιτα και τα ωαρια...αν μπορειτε κανετε διατροφη...πχ ποτε το κρεας να μην συνοδευεται με πατατες ή μακαρονια, τα λαδερα να τα τρωτε μονο με μια φετα ψωμι και λιγο τυρακι.

μην κανετε υπερβολες ,γιατι δεν εχετε προβλημα.

ειδες να με ακουτε....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γιατι βασανιζεσαι να τα χασεις τωρα? απο τον επομενο μηνα που θα εισαι γκαστριουλα θα τα ξαναπαρεις σε χρονο ντε τε!!!! :tongue:

Σμφωνω..εγω γι αυτο δεν σκοτιζομαι ..αφου θα τα πάρω πάλι:tongue::tongue::tongue:

ναι ναι:mrgreen: κοριτσια να κανω μια ερωτησουλα???

Λέγεεεεε...ακουμε

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

λοιπον εγω παντα ειμαι στις 28 μερες αντε στο τσακιρ κεφι στις 27 καθε μηνα:mrgreen: την ωορρυξια μου την καταλαβαινω στο περιπου απο τα υγρα που εχω συνηθως οποτε αναλογα γινεται και το ντοην ντοην:oops::oops:

τωρα η ερωτηση ειναι η εξης: αυτο το μηνα δεν εχω καθολου υγρα αυτες τις μερες....σημερα για παραδειγμα ειμαι στη 15η μερα και εξακολουθω να μην εχω υγρα...λετε να μην εχω κανει ωορρυξία?...αν παλι κανω αργοτερα πως γινεται ο κυκλος μου να ειναι 28 ημερων???

ακουω....

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

λοιπον εγω παντα ειμαι στις 28 μερες αντε στο τσακιρ κεφι στις 27 καθε μηνα:mrgreen: την ωορρυξια μου την καταλαβαινω στο περιπου απο τα υγρα που εχω συνηθως οποτε αναλογα γινεται και το ντοην ντοην:oops::oops:

τωρα η ερωτηση ειναι η εξης: αυτο το μηνα δεν εχω καθολου υγρα αυτες τις μερες....σημερα για παραδειγμα ειμαι στη 15η μερα και εξακολουθω να μην εχω υγρα...λετε να μην εχω κανει ωορρυξία?...αν παλι κανω αργοτερα πως γινεται ο κυκλος μου να ειναι 28 ημερων???

ακουω....

πρωτον: μπορει αυτη την φορα να έκανες ωορηξία αλλα να μην είχες υγρα....

δεν σημαινει ότι πάντα θα έχεις υγρα...

δευτερον: αν άργησε αυτη τη φορά η ωορηξία που σημαινει οτι θα την καταλαβεις όταν γίνει τοτε και ο κυκλος θα πάει πίσω αυτο το μήνα..

Εσυ ποτε περιμενεις δηλαδη αυτο το μήνα?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

πρωτον: μπορει αυτη την φορα να έκανες ωορηξία αλλα να μην είχες υγρα....

δεν σημαινει ότι πάντα θα έχεις υγρα...

δευτερον: αν άργησε αυτη τη φορά η ωορηξία που σημαινει οτι θα την καταλαβεις όταν γίνει τοτε και ο κυκλος θα πάει πίσω αυτο το μήνα..

Εσυ ποτε περιμενεις δηλαδη αυτο το μήνα?

εγω περιμενω 21 με 22 του μηνος...απλα μου εκανε εντυπωση γιατι συνηθως την καταλαβαινω...επισης εγω μεχρι προτινος εμαθα οτι δεν κανεις καθε μηνα ωορρυξθα:oops::oops::oops: δεν το ξερα καρδια μου:mrgreen::mrgreen: νομιζα οτι αφου αδιαθετω κανονικα καθε μηνα στις 28 μερες θα εχω κανει κανονικα...αχ αβυσσος η ψυχη ενος καρπουζιου:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

ακουω....

ανοιξες μεγαλο θεμα σημερα...εγω προσωπικα,σχεδον ποτε δεν καταλαβαινω ποτε εχω ωορρηξια ειτε λογω του αστατου κυκλου μου ειτε λογω του οτι δεν ειμαι πολυ παρατηρητικη.

Παντως υπαρχουν και ανοωρικτικοι κυκλοι μεσα στο χρονο...ισως να ειναι ενας απο αυτους ή μπορει να μην ειχες εντονη ωορηξια.

Πηγαινε αν εινια σημερα στον γιατρο σου να σου κανει εναν υπερηχο και θα σου πει σιγουρα αν εχεις κανει οωρηξια ή αν ερχεται το αυγουλακι.

Κοριτσια την δευτερη φορα που εμεινα εγκυος τυχαια ειχα παει στην γιατρο να της δειξω καποιες εξετασεις και με εβαλε με το ετσι θελω τοτε να μου κανει υπερηχο. Με εστειλε σπιτι με την εντολη το ιδιο βραδυ και τα επομενα 2 που ακολουθουσαν να κανω ντοην ντοην. Και μαλιστα όπως ειχε πει είχα πολυ ποιοτικη οωρηξια αλλά εμένα αυτή δεν μου ειχε δωσει κανενα εντονο σημαδι.

Καρπουζακι, ενα ειναι το σιγουρο ασχετως του τι βλεπεις...πολυ ντοην ντοην μεχρι την 20 μερα.Αλλα καλου κακου πηγαινε και στον γιατρο σου μην τυχον παιξει καμια καθυστερηση και παει πισω η ωορηξια σου ( γιοα να μην βαρατε στο γαμο του καραγκιοζη όπως εκανα εγω με τον βενουσακο από τον αυγουστο και μετα).

εγω περιμενω 21 με 22 του μηνος...απλα μου εκανε εντυπωση γιατι συνηθως την καταλαβαινω...επισης εγω μεχρι προτινος εμαθα οτι δεν κανεις καθε μηνα ωορρυξθα:oops::oops::oops: δεν το ξερα καρδια μου:mrgreen::mrgreen: νομιζα οτι αφου αδιαθετω κανονικα καθε μηνα στις 28 μερες θα εχω κανει κανονικα...αχ αβυσσος η ψυχη ενος καρπουζιου:mrgreen:

Κοιτα το οτι υπάρχει περιπτωση να μην κανεις ωορηξία καθε μήνα ισχυει αλλα δεν νομιζω ότι ειναι και τοσο συχνο αν δεν υπάρχει καποιο προβλημα...μπορει όμως να γινει καποια στιγμη...

Μην το δενεις σχοινι κορδονι οτι δεν έκανες...καλα πάντα μα πάντα την καταλαβαίνεις?

πάντα εχει τα ιδια συμπτωματα η ωορηξία? δεν μπορει να γινει ωορηξία και την μία φορα να την καταλαβαίνεις και την αλλη όχι?

Τι να πω και εγω ...δεν την τελειωσα ακομα την ιατρικη..ακομα σπουδάζω...μολις γινω τελειωμένη γιατρος ίσως μπορω να σου πω για τα θεματάκια σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

α...ωραι όταν εσυ μας ανακοινωσεις τα καλα εγω τοτε θα έχω ωορηξια....:rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Και μιας και ανοιξαμε αυτο το θεμα εχω μια μεγαλη απορια την οποια συνεχεια ξεχναω να ρωτησω την γιατρο μου....

Οταν π.χ. κανει καποια οωρηξια στην 20η μερα του κυκλου σημαινει αυτόματα οτι η περιοδος θα ερθει την 34η μερα ή μπορει να ερθει π.χ. την 40η ή την 30η?

Και μιας και ανοιξαμε αυτο το θεμα εχω μια μεγαλη απορια την οποια συνεχεια ξεχναω να ρωτησω την γιατρο μου....

Οταν π.χ. κανει καποια οωρηξια στην 20η μερα του κυκλου σημαινει αυτόματα οτι η περιοδος θα ερθει την 34η μερα ή μπορει να ερθει π.χ. την 40η ή την 30η?

Λοιπον εγω ξέρω απο την στιγμη που κανεις ωορηξία μετρας 15 μέρες νταν και τοτε πρεπει να αδιαθετησεις..αλλιως εισαι εγκυούλα...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοιτα το οτι υπάρχει περιπτωση να μην κανεις ωορηξία καθε μήνα ισχυει αλλα δεν νομιζω ότι ειναι και τοσο συχνο αν δεν υπάρχει καποιο προβλημα...μπορει όμως να γινει καποια στιγμη...

Μην το δενεις σχοινι κορδονι οτι δεν έκανες...καλα πάντα μα πάντα την καταλαβαίνει?

πάντα εχει τα ιδια συμπτωματα η ωορηξία? δεν μπορει να γινει ωορηξία και την μία φορα να την καταλαβαίνεις και την αλλη όχι?

Τι να πω και εγω ...δεν την τελειωσα ακομα την ιατρικη..ακομα σπουδάζω...μολις γινω τελειωμένη γιατρος ίσω μπορω να σου τα λυσω τα θεματάκια σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

α...ωραι όταν εσυ μας ανακοινωσεις τα καλα εγω τοτε θα έχω ωορηξια....:rolleyes::rolleyes:

Οι ανοωρικτικοι κυκλοι (αν θυμαμαι καλα απο οτι ειχε πει η γιατρος μου ) ειναι η φυσική αντισυλιψη. Δηλ. συμβαινει καποιες φορες μεσα στο χρονο (δεν ξερω ποσες και πια ειναι τα ορια στο να χαρακτηριστει φυσιολογικος ο ανοωρρικτικος κυκλος ή ότι υπάρχει προβλημα εντονο και γενικα δεν κανει καποια οωρηξια οποτε χρειαζεται να έπεμβουν με χαπια ).

Λες κοτοπουλακι την ωρα που το καρπουζακι θα συνηδειτοποει οτι τελος το ντοην ντοην γαι τους επομενους 9 μηνες εσύ να επιδείδεσαι σε αχαλινωτο ντοην ντοην ???:mrgreen:

Μην το δενεις σχοινι κορδονι οτι δεν έκανες...καλα πάντα μα πάντα την καταλαβαίνεις?

Τι να πω και εγω ...δεν την τελειωσα ακομα την ιατρικη..ακομα σπουδάζω...μολις γινω τελειωμένη γιατρος ίσως μπορω να σου πω για τα θεματάκια σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βρε παιδι μου ενταξει την καταλαβαινω λογω υγρων...αυτο το μηνα δεν ειχα υγρα αλλα με ποναγε λιγο η κοιλιτσα μου...τελοσπαντων θα συνεχισω τον αγωνα μου εγω και βλεποντας και κανοντας.

τωρα βρηκες τον καταλληλο ανθρωπο να σου πει...οπως καταλαβαινεις απο την απορια μου, δεν εχω ιδεα...εγω νομιζα οτι αφου εισαι τακτικη στην αδιαθεσια σου σημανει οτι εχεις κανει κιολας.,,:oops:

211442lg20recj1j.gif

Παιδια μια ειναι η λυση....

sex και παλι sex....

χαλαρα......χωρις αγχη....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...