Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Τι κανεις μπιφτεκακι? Κατεστρεψες την διαιτα??? Βρε κουκλα απο τις φωτο που σε εχω δει εσυ δεν χρειαζεσαι διαιτα...θα με τρελλανεις ????

Μην μου μιλατε για τα λαμογια τους πολιτικους γιατι μου γυριζουν τα εντερακια μου...Αναφυλαξια επισης παθαινω οποτε τους ακουω και τους βλεπω.

Τι θα κανετε το ΣΚ?

Καλημέρα......πολυ κρυο μιλάμε....τι κανετε ομορφιες μου.....

αντε Παρασκευουλα σήμερα..μετα ξεκούραση...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τι κανεις μπιφτεκακι? Κατεστρεψες την διαιτα??? Βρε κουκλα απο τις φωτο που σε εχω δει εσυ δεν χρειαζεσαι διαιτα...θα με τρελλανεις ????

Μην μου μιλατε για τα λαμογια τους πολιτικους γιατι μου γυριζουν τα εντερακια μου...Αναφυλαξια επισης παθαινω οποτε τους ακουω και τους βλεπω.

Τι θα κανετε το ΣΚ?

Τι λες παιδι μου...δεν την εχεις δει καλα....ειναι πολυ χοντρη:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.....ααααα ρε καλο που εχει στο μυαλο....ρε σε σαμιαμιδι είναι...τωρα γιατι κανει δίαιτα ένα θα σου πω...απο τον κάλο είναι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τεσπα...εχω να σας πω ότι μην κάνετε δίαιτα απλα να προσεχεται την διατροφή σας γιατι με την δίαιτα μπορεί να μην κάνετε καλα ωάρια....

Παλια γιατι παντρευονταν τις μπαμπάτσικες...γιατι ήταν γονιμότερες....;);)

Βενους μου το ΣΚ...τρελλη ρέκλα...θα σαπίσω λέμε....

Θα πάω να κάνω και μία γενικη στο σπίτι το απογευμα και μετα το ΣΚ...χαλαρααααα:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Τι λες παιδι μου...δεν την εχεις δει καλα....ειναι πολυ χοντρη:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.....ααααα ρε καλο που εχει στο μυαλο....ρε σε σαμιαμιδι είναι...τωρα γιατι κανει δίαιτα ένα θα σου πω...απο τον κάλο είναι:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τεσπα...εχω να σας πω ότι μην κάνετε δίαιτα απλα να προσεχεται την διατροφή σας γιατι με την δίαιτα μπορεί να μην κάνετε καλα ωάρια....

Παλια γιατι παντρευονταν τις μπαμπάτσικες...γιατι ήταν γονιμότερες....;);)

Βενους μου το ΣΚ...τρελλη ρέκλα...θα σαπίσω λέμε....

Θα πάω να κάνω και μία γενικη στο σπίτι το απογευμα και μετα το ΣΚ...χαλαρααααα:tongue::tongue::tongue::tongue:

μπιφτεκακι σαμιαμιδι:-D:-D:-D:-D:-D...

κοριτσακια αν προσεχοντας την διατροφη σας εχετε αποτελεσματα ασυζηττητι καντε για να διατηρελιστε ομορφες και ποθητές.

εγω πλεον ειμαι εξτρα λαρτζ και οτι και να κανω δεν χανω...αρκει να σας πω οτι απο περυσι τον Σεπτεμβρη με τις προγεστερονες και τα οιστρογονα που επερνα μπηκαν 15 κιλα (στα ηδη παραπανισια που ειχα )και δεν χανονται λεμεεεε....Το χω παρει αποφαση ομως, θα τα χασω μαζι με τα κιλα εγκυμοσυνης :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

Κοτοπουλακι, εγω βαριεμαι τοσο πολυ που μαλλον θα καθαρισω οσα βλεπει η πεθερα...τιποτα αλλο...μετα ταινιες, υπνο, ταινιες , υπνο (και καμια προσευχη στο ενδιαμεσο να κατεβει η κοκκινοσιχαμενη γαιτι δεν την παλευω αλλο τοσο καιρο :cry:).

Διαφημίσεις

καταρχας καλημερα κοριτσακιαααα:D:D:D καταδευτερον: κοτοπουλακι θα κανεις την καλυτερη δουλεια...κι εγω μια απο τα ιδια, θα σαπισω στον καναπε, μπιφτεκακι μαζι στον αγωνα της διαιτας..(προς θεου δε λεω οτι τη χρειαζεσαι:mrgreen:) βενουσακι...υπομονη θα ρθει η ρημαδα η κοκκινη...

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

μπιφτεκακι σαμιαμιδι:-D:-D:-D:-D:-D...

κοριτσακια αν προσεχοντας την διατροφη σας εχετε αποτελεσματα ασυζηττητι καντε για να διατηρελιστε ομορφες και ποθητές.

εγω πλεον ειμαι εξτρα λαρτζ και οτι και να κανω δεν χανω...αρκει να σας πω οτι απο περυσι τον Σεπτεμβρη με τις προγεστερονες και τα οιστρογονα που επερνα μπηκαν 15 κιλα (στα ηδη παραπανισια που ειχα )και δεν χανονται λεμεεεε....Το χω παρει αποφαση ομως, θα τα χασω μαζι με τα κιλα εγκυμοσυνης :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

Κοτοπουλακι, εγω βαριεμαι τοσο πολυ που μαλλον θα καθαρισω οσα βλεπει η πεθερα...τιποτα αλλο...μετα ταινιες, υπνο, ταινιες , υπνο (και καμια προσευχη στο ενδιαμεσο να κατεβει η κοκκινοσιχαμενη γαιτι δεν την παλευω αλλο τοσο καιρο :cry:).

Μπα εγω καθαρισα έτσι την προηγουμενη βδομάδα..άρα δεν με πέρνει ξανα...ασε προχτες σιδέρωνα 2,5 ώρες έιχα αφήσει όλα τα ρουχα ασιδέρωτα απο τη βαρεμάρα μου...εμ...για να μάθω:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

υπομονη μπορει να εισαι εγκυούλα;);)

καταρχας καλημερα κοριτσακιαααα:D:D:D καταδευτερον: κοτοπουλακι θα κανεις την καλυτερη δουλεια...κι εγω μια απο τα ιδια, θα σαπισω στον καναπε, μπιφτεκακι μαζι στον αγωνα της διαιτας..(προς θεου δε λεω οτι τη χρειαζεσαι:mrgreen:) βενουσακι...υπομονη θα ρθει η ρημαδα η κοκκινη...

Καλημέρα καπουζάκι ...μη χασεις κανε και εσυ δίαιτα γιατι σου περισευουν απο τα αυτια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερα Καρπουζακι! Ολα καλα???

μια χαρα βενουσακι....:D

Καλημέρα καπουζάκι ...μη χασεις κανε και εσυ δίαιτα γιατι σου περισευουν απο τα αυτια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αει μαρη κοτοπουλινα:mrgreen::mrgreen::mrgreen: δεν ειπα οτι ειμαι χοντρη...2-3 κιλακια θελω να χασω για να μαι παλι στα καλα μου

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Βρε κουκλιτσες (κοτοπουλακι και καρπουζακι )στις φωτο που σας ειδα εισαστε μια χαρα...για ονομα οτυ θεου...τι την θελετε την διαιτα?

Κοτοπουλακι,εχεις δικιο γι αυτο με την διαιτα και τα ωαρια...αν μπορειτε κανετε διατροφη...πχ ποτε το κρεας να μην συνοδευεται με πατατες ή μακαρονια, τα λαδερα να τα τρωτε μονο με μια φετα ψωμι και λιγο τυρακι.

μην κανετε υπερβολες ,γιατι δεν εχετε προβλημα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...