Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

κοτοπουλακι την εγκυμοσυνη την εχω αποκλεισει μεσα μου...αντε το πολυ πολυ την κυριακη αν δεν εχει ερθει η ρουφ να με ξαναστειλει για χοριακη...μετα την ηττα με 0,00 τιμη χωριακης δεν ελπιζω τιποτα (λολ).

Αυτο με την προλακτινη και εμενα με σοκαρε...το αγχος το χω και εγω πολυ ευκολο!!!

Απο οτι βλεπω, Δευτερα μαλλον θα με τρεχει για εξετασεις προλακτινης (αν δεν εχει ερθει η ρουφ εως τοτε)...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοτοπουλακι την εγκυμοσυνη την εχω αποκλεισει μεσα μου...αντε το πολυ πολυ την κυριακη αν δεν εχει ερθει η ρουφ να με ξαναστειλει για χοριακη...μετα την ηττα με 0,00 τιμη χωριακης δεν ελπιζω τιποτα (λολ).

Αυτο με την προλακτινη και εμενα με σοκαρε...το αγχος το χω και εγω πολυ ευκολο!!!

Απο οτι βλεπω, Δευτερα μαλλον θα με τρεχει για εξετασεις προλακτινης (αν δεν εχει ερθει η ρουφ εως τοτε)...

Ρε δεν το ξέρεις όλες αν κανουν χοριακη πριν την αναμενομενη μηδενικη βγαινει..δεν λέει κατι αυτο...αντε ειπαμε...θετικη σκεψη....μμμμμμμμμμμμμμμμμμ

κοιτα να δεις που θα το κανεις εσυ το ποδαρικο τελικα ..απο αλλου το περιμέναμε απου αλλου θα μας έρθει:lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ρε παιδια ..δεν σημαίνει ότι όταν μιλάω με μια πρεπει να φευγουν οι αλλες...δεν ειναι καφε τετατετ...ειναι δημοσιο διαλογος...που πηγες βρε καρπουζο...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Ρε παιδια ..δεν σημαίνει ότι όταν μιλάω με μια πρεπει να φευγουν οι αλλες...δεν ειναι καφε τετατετ...ειναι δημοσιο διαλογος...που πηγες βρε καρπουζο...

μακαρι να ηταν ετσι αλλα σου λεω δεν παιζει...διοτι οταν πηγα για χωριακη ημουν ηδη στην 15 η μερα απο την οωρηξια και εδειξε 0,00 (το διανοησε???)...ολο και κατι θα εδειχνε η χοριακη εστω ενα 0,01 ...

και δεν μου λες γιατρε κοτοπουλακι: την ανεβασμενη προλακτινη πως την ριχνεις? και ποσο καιρο πρεπει να κανεις θεραπεια?

Διαφημίσεις

μακαρι να ηταν ετσι αλλα σου λεω δεν παιζει...διοτι οταν πηγα για χωριακη ημουν ηδη στην 15 η μερα απο την οωρηξια και εδειξε 0,00 (το διανοησε???)...ολο και κατι θα εδειχνε η χοριακη εστω ενα 0,01 ...

και δεν μου λες γιατρε κοτοπουλακι: την ανεβασμενη προλακτινη πως την ριχνεις? και ποσο καιρο πρεπει να κανεις θεραπεια?

εγω αγκαπη ντε ξερει καν τι ειναι η προλακτινη....

τωρα τη αγχωνεσαι κατσε να δεις πρωτα ποσο ειναι τι το προδικαζεις ότι είναι ανεβασμένη....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

παω για τσιγαρακι κοριτσακια...σε 10-15 λεπτακια θα ειμαι πισω..

ελπιζω να εισαστε εδω...εντατσει???

καλα καλα..αν και πρεπει να το κόψεις......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

να σας παω για την προλακτινη...διαβασα μερικα προ ολιγου.

ειναι ορμονη που ανεβαινει με το αγχος αν π.χ. η φυσιολογικη της τιμη ειναι μεχρι 23 με το αγχος φτανει το 30-35.

Παντως υπαρχει χαπι που την ρυθμιζει και το παιρνεις μεχρι να μεινεις εγκυος,μετα το σταματας. Οντως παιζει ρολο στην γονιμότητα οπως επίσης η αυξημενη προλακτινη εχει σαν συμπτωμα καθυστερηση στην εμμηνο ρυση.

Μετα απο αυτο σκεφτομαι να παω να σπουδασω γυναικολογια

Ρε κορίτσια τι να σας κάνω που μπαίνετε το πρωί που δουλεύω????

Τι μου κάνετε???...

Γεωργίτσα ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗ και μόλις τελειώσει η ρουφ, θα πέσεις με τα μούτρα στον πατσάααα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καρπουζάκι μου πόσο σε νιώθω.....αυτή τη ρημαδοδίαιτα πότε θα την ξεκινήσω που η κοιλιά μου είναι λες και είμαι 4 μηνών???:rolleyes::confused::confused:...Λες να αρχίσω από αύριο να την κάνουμε μαζί??...Να νιώθω πως έχω και κάποιον άλλο για παρέα...

Βενουσάκι, αμάν ρε παιδί μου........2 μήνες????...μήπως έχασε τον δρόμο για τους επόμενους 9 μήνες?:confused:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...