Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιαυτο αναφερω οτι ειναι ταυλανδεζικο γιατι δεν ξερω εαν ειναι αξιοπιστα! η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ πιο χαλαρη απο οτι πριν την καθυστερηση δεν με ενοιαζε να κανω καν τεστ εαν δεν το ειχα στο συρταρι πιστευω δεν θα το εκανα ενω αντιθετα οταν πλησιαζουν οι μερες κρατιεμαι με νυχια και με δοντια !!!ισως επειδη δεν εχω συμπτωματα δεν ξερω.....παρολο αυτα εχω ελπιζω......βεβαια ξαφνικα νομιζω οτι κατεβαινει και ολο τρεχω μαλλον εεεεερχεται

γιαυτο αναφερω οτι ειναι ταυλανδεζικο γιατι δεν ξερω εαν ειναι αξιοπιστα! η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ πιο χαλαρη απο οτι πριν την καθυστερηση δεν με ενοιαζε να κανω καν τεστ εαν δεν το ειχα στο συρταρι πιστευω δεν θα το εκανα ενω αντιθετα οταν πλησιαζουν οι μερες κρατιεμαι με νυχια και με δοντια !!!ισως επειδη δεν εχω συμπτωματα δεν ξερω.....παρολο αυτα εχω ελπιζω......βεβαια ξαφνικα νομιζω οτι κατεβαινει και ολο τρεχω μαλλον εεεεερχεται

καλα αυτο ολο το σκηνικο ειναι πολυ γνωστο....ολες καπως ετσι ειμαστε

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καλα αυτο ολο το σκηνικο ειναι πολυ γνωστο....ολες καπως ετσι ειμαστε

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:τραγικες φιγουρες...εκεινες οι μερες που πλησιαζει η ακατονομαστη και οι μερες που καθυστερει...ποσα σπιτια στεναζουν αυτες τις μερες...και οι ερμοι οι αντρες τελικα ειναι πολυ υπομονετικοι...ειμαστε για σφαλιαρες εκεινη την περιοδο.:tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:τραγικες φιγουρες...εκεινες οι μερες που πλησιαζει η ακατονομαστη και οι μερες που καθυστερει...ποσα σπιτια στεναζουν αυτες τις μερες...και οι ερμοι οι αντρες τελικα ειναι πολυ υπομονετικοι...ειμαστε για σφαλιαρες εκεινη την περιοδο.:tongue::tongue:

λοιπον κορτσουδια μου εγω απο τον επομενο μηνα θα εφαρμοσω παλι το παλιο σωστο προγραμμα.....ΔΕΝ θα χρησιμοποιω τεστ ωορρηξιας και θα κανω σεξ οπως εκανα παλια....μερα παρα μερα κλπ. δεν το μπορω αυτο το αναγκαστικο εκεινη την μερα εκεινη την ωρα...βαρεθηκα και κουραστηκα συναμα....δε με πειραζει αν δεν ξερω ποτε ακριβως θα ερθει η ακατανομαστη και ποτε ακριβως εκανα ωορρξια.....νισαφι πια:mad:

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Καρπουζακι οντως ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο...Εγω παντως σε θαυμαζα που αντεχες...Παντως η αληθεια ειναι οτι βοηθανε και πας πιο στοχευμενα και οχι οποτε να ναι.

Αν μπορεις δηλαδη μην το αφησεις.

Παντως κοριτσια, εγω τωρα που ξεκινησα με την υποβοηθουμενη εχω ηρεμησει αρκετα...Απλα αν αρχισει και αυτη να αποτυγχανει τοτε δεν θα μπορειτε να με μαζεψετε απο τα πατωματα...

Καρπουζακι οντως ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο...Εγω παντως σε θαυμαζα που αντεχες...Παντως η αληθεια ειναι οτι βοηθανε και πας πιο στοχευμενα και οχι οποτε να ναι.

Αν μπορεις δηλαδη μην το αφησεις.

παραπανε στοχευμενα ομως....εγω επειδη σε γενικες γραμμες εχω εναν πολυ νορμαλ κυκλο καλυπτα πανω κατω τις γονιμες μερες μου απο μονη μου χωρις τα τεστακια...αλλωστε ολες τις φορες που εμεινα εγκυος εμεινα χωρις τεστακια......

211442lg20recj1j.gif

Κορίτσια καλησπέρα.

Ναι, ξέρω, έχω χαθεί. Έχω χαθεί, γιατί δεν έχω τίποτε να γράψω μιας και έχω σταματήσει κάθε προσπάθεια.

Τις περισσότερες σας βλέπω στο φατσοβιβλίο και μαθαίνω τα νέα σας.

Αλλά κι εδώ σας διαβάζω.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΣ προς malme (αν θυμάμαι καλά είναι λογίστρια):

Έχω μια απόδειξη παροχής υπηρεσιών από το ΛΗΤΩ με ποσό 900 ευρώ. Σε ποιον κωδικό τη βάζω στη φορολογική μου δήλωση? Διαβάζοντας το βιβλιαράκι, κατάλαβα ότι δεν την βάζουμε εκεί με τις αποδείξεις που μας δίνουν οι γιατροί.

Πού στην ευχή τη βάζουμε? Μαζί με τις άλλες τις γενικές?

Διαφημίσεις

χαχχααχ απο τον αλλο μηνα μπαινω και εγω στον αγωνα να χασω και εγω κανενα κιλακι να μπω θεα στο καλοκαιρι!!!!

Εφάκη όλα πήγαν καλά με την επέμβαση διάβασα,,μπράβο κοριτσάρα μου,,,λυπάμαι αλλά δεν θα προλάβει καμιά σας να χάσει κιλά!!!!!!!!!!!!Θα φουσκώσετε σαν μπαλόνια όλες μέσα στο Καλοκαίρι,,,,,

Χα χα χα θα το ευχαριστηθώ:tongue::tongue: εγώ θα γίνω πάλι μια θεά κι εσείς ελεφαντάκια:tongue::tongue:

αχ εκανα βρε κοριτσακι εκανα το 2ο ταυλανδεζικο και βγηκε και αυτο ------- δεν ξερω μαλλον ειναι απο την θαλασσα που ηταν παγωμενη την κυριακη τι να πω αλλιως δεν ξερω μηπως ανεβηκε η προλακτινη????

Μμμμμ ταυλανδέζικο κ έγκυρο:rolleyes::rolleyes: δεν νομίζω,,κάνε νέο τεστ,,,άντε κ περιμένουμε να ανοίξεις την καλοκαιρινή σεζόν;)

παιδακια κατ εμε το πιο αξιοπιστο ειναι το κλιαρμπλου...ποτε δεν μου εχει δωσει λαθος αποτελεσμα.

Συμφωνώ κι επαυξάνω:!:

Παντως κοριτσια, εγω τωρα που ξεκινησα με την υποβοηθουμενη εχω ηρεμησει αρκετα...Απλα αν αρχισει και αυτη να αποτυγχανει τοτε δεν θα μπορειτε να με μαζεψετε απο τα πατωματα...

Να συνεχίσεις να είσαι ήρεμη και να αφήσεις τα πατώματα άντε με συγχίζεις,,,

Για την ιστορία μετά από 3 χωρίς αποτέλεσμα κύκλους σπερματέγχυσης, μείναμε μόνοι μας έγκυοι στα δίδυμα που έχασα!!!!

παραπανε στοχευμενα ομως....εγω επειδη σε γενικες γραμμες εχω εναν πολυ νορμαλ κυκλο καλυπτα πανω κατω τις γονιμες μερες μου απο μονη μου χωρις τα τεστακια...αλλωστε ολες τις φορες που εμεινα εγκυος εμεινα χωρις τεστακια......

Αχ καρπουζάκι θα σε δείρω κι εσένα:tongue::tongue: Το έχω ξαναπεί αφήστε τις μετρήσεις κ βουρ για αχαλίνωτο sex,,, την μπεμπούλα την έπιασα σε ΜΗ γόνιμη μέρα,,,απα πα τα ίδια θα λέμε?????:tongue:

Κορίτσια καλησπέρα.

Ναι, ξέρω, έχω χαθεί. Έχω χαθεί, γιατί δεν έχω τίποτε να γράψω μιας και έχω σταματήσει κάθε προσπάθεια.

Τις περισσότερες σας βλέπω στο φατσοβιβλίο και μαθαίνω τα νέα σας.

Αλλά κι εδώ σας διαβάζω.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΣ προς malme (αν θυμάμαι καλά είναι λογίστρια):

Έχω μια απόδειξη παροχής υπηρεσιών από το ΛΗΤΩ με ποσό 900 ευρώ. Σε ποιον κωδικό τη βάζω στη φορολογική μου δήλωση? Διαβάζοντας το βιβλιαράκι, κατάλαβα ότι δεν την βάζουμε εκεί με τις αποδείξεις που μας δίνουν οι γιατροί.

Πού στην ευχή τη βάζουμε? Μαζί με τις άλλες τις γενικές?

Ιολάκι είσαι καλά κοριτσάρα μου??? Δεν ξέρω που μπαίνουν οι αποδείξεις αλλά χάρηκα που σε "είδα"

"cogito,ergo sum"

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!......

Κανονίζουμε καφεδάκι για την Δευτέρα στις 6.....Συνάντηση στο Σύνταγμα....παρακαλώ να ακυρώσετε ότι άλλο έχετε κανονίσει....ενημερώστε για την παρουσία σας....

Banjp3.png

hJSRp3.png

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!......

Κανονίζουμε καφεδάκι για την Δευτέρα στις 6.....Συνάντηση στο Σύνταγμα....παρακαλώ να ακυρώσετε ότι άλλο έχετε κανονίσει....ενημερώστε για την παρουσία σας....

Το γράφω εδώ αλλά θα το κάνω copy paste και στο άλλο μας καφέ,,,

Αν και με την κοιλιά στο στόμα:tongue::tongue: θέλω να έρθω

Το μεσημέρι προς απόγευμα έχω καρδιοτοκογράφο στο Ιασώ,,

Το θέμα είναι θα κάτσετε Σύνταγμα??? ή θα ανηφορίσετε Πλάκα???

Σε ποια καφετέρια θα κάτσετε??? Μήπως να μου στείλετε ένα pm για το μέρος???

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...