Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

νενουκο, τεστακι εκανες?

αχ εκανα βρε κοριτσακι εκανα το 2ο ταυλανδεζικο και βγηκε και αυτο ------- δεν ξερω μαλλον ειναι απο την θαλασσα που ηταν παγωμενη την κυριακη τι να πω αλλιως δεν ξερω μηπως ανεβηκε η προλακτινη????

Κοριτσια με πεταει συνεχεις εξω...ειναι πολυ αργο,κολλαει και μετα με πεταει.

Νενουκο τεστακι εκανες?Με τη γιατρο ποτε θα μιλησεις?

τωρα ειμαι στις 33 μερες λεω να την παρω την δευτερα να μην την παρω απο τωρα αλλωστε τι να μου πει????ειναι νωρις να μου δωσει χαπια για να ερθει!

Διαφημίσεις

χαζευα στα αλλα θεματακια :D:D:D:D

πως κανετε πολλαπλα quote??

τσεκαρεις διπλα ακριβως απο το quote...που εχει ενα κουτακι και βουαλα!!!:tongue::tongue::tongue: ξερουμε σιγουρα οτι το τεστακι ειναι νορμαλ??? ξερω εγω ..λειτουργησε σωστα??

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

αν μπορεις να κανεις υπομονη μεχρι την δευτερα, τοτε μπραβο σου...εγω στην καθυστερηση αρχιζω και καιω φλαντζα...

μουλτικουοτ κανεις πατωντας το κουτακι που ειναι διπλα sto quote.

παιδακια κατ εμε το πιο αξιοπιστο ειναι το κλιαρμπλου...ποτε δεν μου εχει δωσει λαθος αποτελεσμα.

δεν εχω χρησιμοποιησει καποιο αλλο για να κανω συγκριση....παντως καθε φορα που εκανα σωστο εβγαινε

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...