Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Καταρχας θα σου κανουν ναρκωση...Δεν προκειται να καταλαβεις τιποτα.

Και ουτε θα εχεις τιποτα...οποτε ολα μια χαρα θα ειναι.

Εσυ για πιο λογο εισαι αγχωμενη?Τι εχει καρφωθει στο μυαλο σου?

φοβαμαι τι θα βρει!!!αλλα φοβαμαι και αν δεν βρει κατι γιατι να μην μενω εγκυος???αστα ειμαι μπερδεμενη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουνελακι η ροη πως ειναι τελικα??

Δεν εχει ερθει ακομη...Περιμενω υπομονετικα να μου κανει την τιμη να ερθει.

Η γιατρος μου ειπε οτι αυτο τελικα δεν επηρρεαζει καθολου την ροη.Αρα παλι τα ιδια θα ειναι.

Δεν εχει ερθει ακομη...Περιμενω υπομονετικα να μου κανει την τιμη να ερθει.

Η γιατρος μου ειπε οτι αυτο τελικα δεν επηρρεαζει καθολου την ροη.Αρα παλι τα ιδια θα ειναι.

ρε μπας και το τεστ εδειξε λαθος αποτελεσμα:?::?::?::?::?:

γιατι δεν κανεις ενα καινουργιο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα αγαπούλες

Κουνελάκι έμπαινα όλο το Σ/Κ για να μάθω τα ευχάριστα,,, θέλω να επισημάνω κάτι βρε καρδούλα μου,,όταν κάνεις σπερματέγχυση ή εξωσωματική επειδή πετυχαίνεις just τις γόνιμες, η περίοδος έρχεται ΑΚΡΙΒΩΣ στις 14 μέρες!!!!!!!!!!!!!!!! Εσένα γιατί δεν σου έχει έρθει??? μήπως το τεστ δεν λειτούργησε?? Δεν θέλω να σε αναστατώσω, ούτε να σε στενοχωρήσω,,, εξάλλου και τώρα να μην είσαι εγώ συμφωνώ με τον Κούνελο: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ θα γίνουν όλα;););)

Εφάκη μη μου αγχώνεσαι και σταμάτα τις χαζές σκέψεις σε παρακαλώ!!! Όλα θα πάνε καλά κουκλίτσα, να είσαι αισιόδοξη!!! Να κάνεις θετικές σκέψεις,, το μόνο που θα σκέφτεσαι είναι ότι πλησιάζει η ώρα να κάνεις αδερφάκι στον γιόκα σου:D:D:D

Καρπουζάκι μου ευτυχώς εσύ καλά κρατείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

βενουσακι τι βλεπουν τα ματακια μου????μαρη κανε ενα τεστακι ακομα αντε!εγω θα κανω την παρασκευη εαν δεν ερθει και αυριο......

βανιλλακι φτανει ο καιρος κοριτσακι....ποτε σου εχει δωσει ημερομηνια ???ολα ετοιμα το δωματιο της κουκλιτσα μας??

εφακη τι κανεις ???την εκανες την εξεταση???

Καλημερα,κουκλες σημερα πηζω στην δουλεια.

ΕΦΑΚΗ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΧΕΙΣ.

ΒΑΝΙΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ? ετοιμο το δωματιακι της μικρης σας?

Νενος, ηρθε σημερα...Ανακουφιστικα αρκετα γιατι τα αουτροτζεσταν προκαλουν καθυστερηση απο 2- 8 μερες και δεν θα την παλευα με τοση καθυστερηση...Μου κανανε μονο 3-4 μερες καθυστερηση.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΙΛΗΣΕΣ?

ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ ΣΕ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΟΥ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩς ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ :tongue::tongue::tongue::tongue:

γεια σας κοριτσια !!!!τα νεα μου!!!

εχτεσ πηγα στον γιατρο καναμε υπερηχο μετρησαμε ενδομητριο το οποιο ειναι 9,5 την 11 μερα και μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο,τα ωαρια ομως ηταν ακομα μικρα,σημερα το πρωι εκανα την υστεροσκοπηση ,τα αποτελεσματα ειναι οτι η μητρα καθαρη δεν βρηκε κατι και εβαλε υγρο απο την σαλπιγγα για να δουμε αν ειναι ανοικτες και ηταν ανοικτεσ,ολα καλα ειπε ο γιατρος μου εγραψε τα χαπια ova-mit για να τα ποιο μετα που θα αδιαθετησω να βοηθησουν για τα ωαρια και να φτιαξει και ο κυκλος μου!!!αυτα παει εγινε και αυτο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εφακη μπραβο κοριτσακι μου γλυκο παει τελειωσε και αυτο ειδες που δεν ηταν τιποτα??? αντε ευχομαι τον αλλο μηνα να το πιασεις το νινι.

βενουσακι μου κριμα κοριτσακι μου στεναχωρηθηκα .....τελικα το προαισθημα σου το ατιμο βγηκε αληθινο'...τι να πω .....ελπιζω να μην παρατησεις τις προσπαθειες ετσι????

εγω ακομα την περιμενω ανα διαστηματα με πιανουν πονοι και λεω τωρα ερχεται μετα τιποτα, αλλες φορες παλι εχω υγρα πολλα οποτε χαιρομαι μετα φευγουν και πεφτω, εχθες ειχα 37,2 σημερα κρυωνω ξερω και εγω τι να πω τα συμπτωματα δεν βοηθουν τα ατιμα...αυριο λεω να χτυπησω ενα τεστ και βλεπουμε. την γιατρο οχι δεν την πηρα .....

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα........

Εφακη τελος καλο ολα καλα...Αντε συντομα να βρεθεις με την κοιλιτσα τουμπανο γεματη μπεμπε.

Νενουκο, μπες να μας πεις τα αποτελεσματα του τεστ. Παντως η ανεβασμενη θερμοκρασια ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης. Ενα μεγαλο + σου ευχομαι.

υ.γ. Νενουκο,σιγα μην παρατησω τις προσπαθειες...Αχαλινωτο,μεχρι τελικης πτωσεως.:D

καλημερουδιααααα:tongue::tongue:

εφακη οπως τα λεγαμε...τιποτα δεν εχεις καλο μου...μονο αγχος που ελπιζω τωρα που ξερεις οτι δεν εχεις τιποτα να σου φυγει και να το πιασεις το μπεμπε..

νενος μικρουλι μου...κανε τεστακι γιατι με τα συμπτωματα δε βγαζεις ποτε ακρη (παθουσα :tongue::tongue:) ευχομαι ενα τεραστιο +++++++

κουνελακι μου....εμεις κλασσικα στον αγωνα...μαραθωνοδρομοι παιδι μου :tongue::tongue::tongue: μ αυτα και με κεινα..εχασα και τα κιλακια που παραπονιομουν:tongue:

ειδες τι κανει το αχαλινωτο σεξξξξξ????

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

καλημερουδιααααα:tongue::tongue:

εφακη οπως τα λεγαμε...τιποτα δεν εχεις καλο μου...μονο αγχος που ελπιζω τωρα που ξερεις οτι δεν εχεις τιποτα να σου φυγει και να το πιασεις το μπεμπε..

νενος μικρουλι μου...κανε τεστακι γιατι με τα συμπτωματα δε βγαζεις ποτε ακρη (παθουσα :tongue::tongue:) ευχομαι ενα τεραστιο +++++++

κουνελακι μου....εμεις κλασσικα στον αγωνα...μαραθωνοδρομοι παιδι μου :tongue::tongue::tongue: μ αυτα και με κεινα..εχασα και τα κιλακια που παραπονιομουν:tongue:

ειδες τι κανει το αχαλινωτο σεξξξξξ????

χαχχααχ απο τον αλλο μηνα μπαινω και εγω στον αγωνα να χασω και εγω κανενα κιλακι να μπω θεα στο καλοκαιρι!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χαχχααχ απο τον αλλο μηνα μπαινω και εγω στον αγωνα να χασω και εγω κανενα κιλακι να μπω θεα στο καλοκαιρι!!!!

μη το γελας.....λιγο το σεξ λιγο η ζεστη που ερχεται...ναι τα κιλα πως μειωνονται :tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...