Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Εφακη οντως μετα την αποξεση πολλες φορες δημιουργουνται συμφησεις...Απλα μου χει πει η γιρατρος μου οτι αυτες φαινονται και απο τον υπερηχο (αρκει να ναι καλο το μηχανημα και αυτος που κανει τον υπερηχο να ναι καλος στην δουλεια του).

Ειδικα στην υστεροσκοπηση η γιατρος μου μου χει πει οτιν χρειαζεται να πεταω τα λεφτα μου για κατι που δεν εχω.

Καρπουζακι και σενα ο γιατρος σου δεν ειχε πει οτι οι συμφυσεις φαινονται και απο την υπερηχο?

ουι ουι......φαινονται ελαφρως και για σιγουρια μετα πρεπει να κανεις υστεροσκοπηση..παντως θελει πολυ καλο μηχανημα και καλο υπερηχογραφιστη

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω λεω να την κανεις (και εγω ψηνομουν πολυ να την κανω αλλα μου πε η γιατρος οχι)...Και εγω θα το ξανασυζητησω με την γιατρο μου και για την υστεροσκοπηση και για την σαλπιγγειογραφια.

Εφακη, συνηθως οι γυναικολογοι εχουν στα ιατρεια τους φτηνους (π.χ.30000 ευρω) υπερηχογραφους οι οποιοι δεν πιανουν λεπτομερειες...Καποιοι γιατροι εχουν πολυ πιο ακριβα μηχανηματα (π.χ. αξιας 200.000 ευρω) τα οποια ειναι μια σκαλα πιο κατω από τους υπερηχογραφους που κανουν οι εγκυες τις Α και Β επιπεδου. Σε αυτου του ειδους τα μηχανηματα, αν ειναι καλος και ο γιατρος που σου κανει τον υπερηχο μπορει αν δει οτι υπαρχουν συμφυσεις.

Εγω ας πουμε που δεν εχω κανει υστεροσκοπηση και σαλπιγγειογραφεια με τρωει οσο δεν λεγεται...ολο το συζηταω με την γιατρο και ολο αρνειται.

Να την κανεις ασυζητητι απο την στιγμη που στο ειπανε...

Εγω λεω να την κανεις (και εγω ψηνομουν πολυ να την κανω αλλα μου πε η γιατρος οχι)...Και εγω θα το ξανασυζητησω με την γιατρο μου και για την υστεροσκοπηση και για την σαλπιγγειογραφια.

για αυτο θα την κανω να τελειωνουμε!!!την σαλλπιγγειογραφια γιατι θες να την κανεις???αφου εχεις μεινει εγκυοσ??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ηθελα εφη να ειμαι σιγουρη...μηπως βουλωσανε οι σαλπιγγες μετα τις εγκυμοσυνες...αφου ψαχνομουν που ψαχνομουν ειχανε μεινει μονο η υστεροσκοπηση και η σαλπιγγιογραφεια σαν εξετασεις..

Αφου λεει οχι η γιατρος μου, δεν θα την κανω...Εχουμε κανει απειρες συζητησεις πανω σε αυτο το θεμα μαζι της και ολο με σταματαει.. Για να τις κανω πρεπει να αλλαξω γιατρο. Σε αυτη την φαση που ειμαι τωρα δεν θελω να αλλαξω γιατρο.Δεν εχω κανενα παραπονο απο αυτη...

Διαφημίσεις

ηθελα εφη να ειμαι σιγουρη...μηπως βουλωσανε οι σαλπιγγες μετα τις εγκυμοσυνες...αφου ψαχνομουν που ψαχνομουν ειχανε μεινει μονο η υστεροσκοπηση και η σαλπιγγιογραφεια σαν εξετασεις..

Αφου λεει οχι η γιατρος μου, δεν θα την κανω...Εχουμε κανει απειρες συζητησεις πανω σε αυτο το θεμα μαζι της και ολο με σταματαει.. Για να τις κανω πρεπει να αλλαξω γιατρο. Σε αυτη την φαση που ειμαι τωρα δεν θελω να αλλαξω γιατρο.Δεν εχω κανενα παραπονο απο αυτη...

σωστο αυτο αλλα για την υστεροσκοπηση αν δεν γινει τιποτα ουτε με τις σπερματογχυσιες εγω θα σε προτεινα να την κανεις.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

βασικα εφακη περιμενω να δω την ροη πως θα ειναι τωρα που ανοιξε ο τραχηλος...αν εχει στρωσει η ροη δεν θα της πω τιποτα.Αν δεν στρωσει η ροη τωρα , τοτε θα της ξαναπω για την υστεροσκοπηση...

βασικα εφακη περιμενω να δω την ροη πως θα ειναι τωρα που ανοιξε ο τραχηλος...αν εχει στρωσει η ροη δεν θα της πω τιποτα.Αν δεν στρωσει η ροη τωρα , τοτε θα της ξαναπω για την υστεροσκοπηση...

οκ κανε ακομα λιγη υπομονη να δει τι θα γινει!!!να σου πω και εγω αν θα βρουμε κατι μετα την υστεροσκοπηση.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ξερεις αν η υστεροσκοπηση απο την στιγμη που γινεται επεμβατικη σε παει χρονικα πισω οσον αφορα τις προσπαθειες για μωρακι ???

εχω ακουσει διαφορα για αυτο αλλα το πιο πολυ χρονικο διαστημα που εχω ακουσει ειναι τρεις μηνες,δεν ξερω εμενα ποσο θα μου πει,υπομονη και σε λιγες μερες θα μαθω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

επανηλθα.....λοιπον για την υστεροσκοπηση...τον ρωτησα κι εγω το δικο μου γιατρο (σιγα μην τον αφηνα) :tongue: και μου λεει οτι δεν υπαρχει λογος για μενα βαση των ευρηματων μας...αφου οι σαλπιγγογραφιες βγηκαν καθαρες, υπερηχοι καθαροι, περιοδοι κανονικα χωρις προβληματα...μου ειπε δε μου κανει μονο και μονο για να μου τα φαει.

211442lg20recj1j.gif

τι να σου πω...εχω δει αρκετους γιατρους αυτα τα χρονια...αυτος απαοτελει εξαιρεση απ οσους ειδα και σε επιπεδο ανθρωπιας αλλα και το πιο σημαντικο και σε επιπεδο γνωσεων...

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...