Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

εσυ κουνελακι μου εκανες χθες τεστ ε??? αυτο το ενστικτο σου πια :tongue::tongue::tongue: μηπως να σε παρω για μαντη κατιτις με την κρυσταλλινη μπαλιτσα σου???

να μου το χεσω το ενστικτο...οταν πρεπει να δουλεψει δεν δουλευει...μια φορα να μου κατσει το γμν οταν παιζω τζοκερ!!!μια φορα ρε πστη μου.

δεν βασταξα καρπουζακι...πηγα το απογευμα και το εκανα το ρημαδοτεστ...ε μα απο την Παρασκευη που επρεπε να το κανω και κρατηθηκα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11η με 12η και υποτιθεται οτι η ωορρηξια γινεται μετα τα υγρα....θα σε γελασω δε ξερω

εγω την οωρηξια μου ποτε δεν την καταλαβα. καταλαβαινω ποτε εχω υγρα απλα ξερω οτι λιγες μερες πριν την οωρηξια τα υγρα ειναι διαφορετικης υφης και πυκνοτητας. Μπορει να χες και την 11η μερα.

να μου το χεσω το ενστικτο...οταν πρεπει να δουλεψει δεν δουλευει...μια φορα να μου κατσει το γμν οταν παιζω τζοκερ!!!μια φορα ρε πστη μου.

δεν βασταξα καρπουζακι...πηγα το απογευμα και το εκανα το ρημαδοτεστ...ε μα απο την Παρασκευη που επρεπε να το κανω και κρατηθηκα.

καλα ναι δε το συζητω...κια τοσες μερες που αντεξες.....δε πειραζει κουνελακι μου....την επομενη φορα. ωρα που ο τραχηλος ειναι ανοικτος δε θακαθυστερησετε καθολου...

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Κορες...σας ειχα πει οτι ειχα θεμα με την ποσοτητα της κοκκινοσιχαμενης μου...Τωρα που μου ανοιξε τον τραχηλο θεωρω οτι θα γινει κατακλυσμος...Εφυγα απο το σπιτι με 8 πολυ μεγαλες...Ξερω ειμαι υπερβολικη,αλλα αν δεν δω και τωρα ροη δεν ξερω τι θα κανω.

Κορες...σας ειχα πει οτι ειχα θεμα με την ποσοτητα της κοκκινοσιχαμενης μου...Τωρα που μου ανοιξε τον τραχηλο θεωρω οτι θα γινει κατακλυσμος...Εφυγα απο το σπιτι με 8 πολυ μεγαλες...Ξερω ειμαι υπερβολικη,αλλα αν δεν δω και τωρα ροη δεν ξερω τι θα κανω.

εχεις λιγο αιμα???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ρε συ οσο περνανε τα χρονια μειωνεται και η ροη....αλλη ειχες στις αρχες οταν ησουν 10-12 χρονων αλλη τωρα...δηλαδη εκτος απο το θεμα αυτο με το τραχηλο ειναι και θεμα ηλικιας

211442lg20recj1j.gif

μετα την δευτερη αποξεση μειωθηκε η ροη μου (αρχικα ειχε να κανει με το ενδομητριο το οποιο το ρυθμισαμε)...καπου εκει στον ιουλιο (μολις εφτιαξα το ενδομητριο) μου ρθε μια καλη ροη και μετα αρχισε τα κουλα (εκεινη την περιοδο πρεπει να εκλεισε ο τραχηλος)..

Κοτοπουλακι δεν εχω καθολου αιμα.Περιμενω απλα να κατεβει. Τα ουτροτζεσταν προκαλουν καθυστερηση (συνηθως).

μετα την δευτερη αποξεση μειωθηκε η ροη μου (αρχικα ειχε να κανει με το ενδομητριο το οποιο το ρυθμισαμε)...καπου εκει στον ιουλιο (μολις εφτιαξα το ενδομητριο) μου ρθε μια καλη ροη και μετα αρχισε τα κουλα (εκεινη την περιοδο πρεπει να εκλεισε ο τραχηλος)..

Κοτοπουλακι δεν εχω καθολου αιμα.Περιμενω απλα να κατεβει. Τα ουτροτζεσταν προκαλουν καθυστερηση (συνηθως).

οταν λες πως το ρυθμισατε τι κανετε???απο που καταλαβες οτι ειχες θεμα με το ενδομητριο??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Η ωορρηξία δε συμβαίνει απαραίτητα σε κάθε κύκλο. Οι κύκλοι αυτοί καλούνται ανωορρηκτικοί και παρατηρούνται φυσιολογικά σε νέες γυναίκες στην εμμηναρχή, σε γυναίκες που θηλάζουν, σε γυναίκες που βρίσκονται κοντά στην εμμηνόπαυση καθώς και σε γυναίκες με κύκλο μεγαλύτερο των 35 ημερών.

αυτο μου ειχε πει και ο γιατρος μου...τουτεστιν ή την εχασα ή εγινε αργοτερα:rolleyes::rolleyes:

211442lg20recj1j.gif

Η ωορρηξία δε συμβαίνει απαραίτητα σε κάθε κύκλο. Οι κύκλοι αυτοί καλούνται ανωορρηκτικοί και παρατηρούνται φυσιολογικά σε νέες γυναίκες στην εμμηναρχή, σε γυναίκες που θηλάζουν, σε γυναίκες που βρίσκονται κοντά στην εμμηνόπαυση καθώς και σε γυναίκες με κύκλο μεγαλύτερο των 35 ημερών.

αυτο μου ειχε πει και ο γιατρος μου...τουτεστιν ή την εχασα ή εγινε αργοτερα:rolleyes::rolleyes:

μαλλον ηταν χαλασμενα τα τεστ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

μαλλον ηταν χαλασμενα τα τεστ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα εφακη......:tongue::tongue::tongue::tongue: τι στο καλο αυτο το μηνα βρηκαν να χαλασουν??? αει στο καλο....δε πειραζει...θα περιμενω να δω το κιντερ εκπληξη:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

οταν λες πως το ρυθμισατε τι κανετε???απο που καταλαβες οτι ειχες θεμα με το ενδομητριο??

με παρακολουθησε πολυ στενα η γιατρος για να δουμε τι μπορει να φταιει...με παρακολουθησε και πριν την οωρηξια και ειχε δει οτι δεν μεγαλωνε πολυ το ενδομητριο...αν θυμαμαι καλα μου χε δωσει τοτε τα cyclacur το οποια ναι μεν φτιαχνουν το ενδομητριο αλλα επηρρεαζουν (αν θυμαμαι καλα την ποιοτητα του αβγου)...και μετα ειχα παρει τα σερπαφαρ για να στρωσουν τα αβγα.

Μετα απο λιγο καιρο σταματησαμε την θεραπεια και παρακολουθουσαμε τους κυκλους μου να δουμε αν το ενδομητριο ειναι καλο και αν τα αυγα ειναι επισης καλα (μεγαλα και στρογγυλα πρεπει αν ειναι για να θεωρουνται καλα ).Ειδαμε οτι ειχε διορθωθει το θεμα και σταματησα τα χαπια.

Δεν θυμαμαι αν μου χε δωσει και τιποτα αλλο. Ταυτοχρονα πρεπει αν επαιρνα και τα dostinex για να μου φτιαξουν την προλακτινη (που και αυτη επηρρεαζει την ποιοτητα του αβγου).

με παρακολουθησε πολυ στενα η γιατρος για να δουμε τι μπορει να φταιει...με παρακολουθησε και πριν την οωρηξια και ειχε δει οτι δεν μεγαλωνε πολυ το ενδομητριο...αν θυμαμαι καλα μου χε δωσει τοτε τα cyclacur το οποια ναι μεν φτιαχνουν το ενδομητριο αλλα επηρρεαζουν (αν θυμαμαι καλα την ποιοτητα του αβγου)...και μετα ειχα παρει τα σερπαφαρ για να στρωσουν τα αβγα.

Μετα απο λιγο καιρο σταματησαμε την θεραπεια και παρακολουθουσαμε τους κυκλους μου να δουμε αν το ενδομητριο ειναι καλο και αν τα αυγα ειναι επισης καλα (μεγαλα και στρογγυλα πρεπει αν ειναι για να θεωρουνται καλα ).Ειδαμε οτι ειχε διορθωθει το θεμα και σταματησα τα χαπια.

Δεν θυμαμαι αν μου χε δωσει και τιποτα αλλο. Ταυτοχρονα πρεπει αν επαιρνα και τα dostinex για να μου φτιαξουν την προλακτινη (που και αυτη επηρρεαζει την ποιοτητα του αβγου).

σε ρωτω γιατι μου ειπαν δυο γιατροι για την υστεροσκοπηση μετα την αποξεση λογου του οτι μπορει να δημιουργηθουν συμφισεις και ενα απο τα συπτωματα ειναι η μειωμενη ροη στην περιοδο ,εσενα δεν στο προτιναν??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφακη οντως μετα την αποξεση πολλες φορες δημιουργουνται συμφησεις...Απλα μου χει πει η γιρατρος μου οτι αυτες φαινονται και απο τον υπερηχο (αρκει να ναι καλο το μηχανημα και αυτος που κανει τον υπερηχο να ναι καλος στην δουλεια του).

Ειδικα στην υστεροσκοπηση η γιατρος μου μου χει πει οτιν χρειαζεται να πεταω τα λεφτα μου για κατι που δεν εχω.

Καρπουζακι και σενα ο γιατρος σου δεν ειχε πει οτι οι συμφυσεις φαινονται και απο την υπερηχο?

Εφακη οντως μετα την αποξεση πολλες φορες δημιουργουνται συμφησεις...Απλα μου χει πει η γιρατρος μου οτι αυτες φαινονται και απο τον υπερηχο (αρκει να ναι καλο το μηχανημα και αυτος που κανει τον υπερηχο να ναι καλος στην δουλεια του).

Ειδικα στην υστεροσκοπηση η γιατρος μου μου χει πει οτιν χρειαζεται να πεταω τα λεφτα μου για κατι που δεν εχω.

Καρπουζακι και σενα ο γιατρος σου δεν ειχε πει οτι οι συμφυσεις φαινονται και απο την υπερηχο?

εμενα μου ειπαν οτι δεν φαινονται μαλιστα μου το ειπαν δυο γιατροι για αυτο αποφασησα και εγω να την κανω.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...