Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

καλα ειμαι...οπως το ειπες στον αγωνα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: και μου τη δινει αυτο το πραγμα δεν φανταζεσαι ποσο...τι κοτοπουλακι θα παραμεινει κοτοπουλακι γιατι αυτος ο πονοκεφαλος δεν παιρναει....υπομονη

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μενα μου την δινει το γεγονος οτι γενικα ειμαστε στον αγωνα ΑΚΟΜΗ...αλλα οποτε με παιρνει απο κατω σκεφτομαι οτι ειμαι μεγαααληηη αγωνιστρια (λολ ) και φτιαχνομαι.

Ελπιζω και ευχομαι τους επομενους 9 μηνες που ακολουθουν να ξεκουραστεις και να μην χρειαστει να ιδρωσεις αλλο.

Καλημερα καλημερα καλημερα!!!

τι κανετε ζουζουνες????

Κοτοπουλακι μου ειπε η σιχαμενη να ερθει και σε εκανε χαλια????:mad::mad:ασε και εγω τα ιδια ημουνα εχθες!!!

Καρπουζακι παχυνες????διαιτα γρηγορααααααααααααααα!!:tongue:

Venus τι κανεις???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

και μενα μου την δινει το γεγονος οτι γενικα ειμαστε στον αγωνα ΑΚΟΜΗ...αλλα οποτε με παιρνει απο κατω σκεφτομαι οτι ειμαι μεγαααληηη αγωνιστρια (λολ ) και φτιαχνομαι.

Ελπιζω και ευχομαι τους επομενους 9 μηνες που ακολουθουν να ξεκουραστεις και να μην χρειαστει να ιδρωσεις αλλο.

Ιδρωστε τωρα που μπορειτε γιατι μετααααααααααα περασμενα μεγαλεια.......μονο θα το σκεφτοσαστε γιατι θα τρεχετε!!!!:mrgreen:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τι κανετε ζουζουνες????

Κοτοπουλακι μου ειπε η σιχαμενη να ερθει και σε εκανε χαλια????:mad::mad:ασε και εγω τα ιδια ημουνα εχθες!!!

Venus τι κανεις???

καλημερα αθηνουλα:D:D τι κανεις μικρο κοριτσακι??? πρεπει να μπω σε διαιτα...δε μπορει ενα καρπουζι να ειναι καρπουζι.....πρεπει να ξαναγινω καρπουζακι:mrgreen:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Καλωστινα την Αθηνα!!!

Τι κανει το μπεμπουλινι σας?

Βρε κοριτσια , μην γκρινιαζετε για την κοκκινοσιχαμενη...εμενα που δεν μου εχει ερθει η ρουφ ακομη εχω φρικαρει...σε 9 μερες θα κλεισουμε αισιως τους 2 μηνες και αυτη η ρουφ αφαντη!!!!

καλημερα αθηνουλα:D:D τι κανεις μικρο κοριτσακι??? πρεπει να μπω σε διαιτα...δε μπορει ενα καρπουζι να ειναι καρπουζι.....πρεπει να ξαναγινω καρπουζακι:mrgreen:

καλα ειμαι εδω με τον μικρο ειναι μεσα στην γκρινια ταισμενος ξεσκατισμενος νυσταζει αλλα η γκρινια γκρινιααααααααααα!!!:mad::mad::mad::mad:

να γινεις καρπουζακι ετσι πρεπει!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλωστινα την Αθηνα!!!

Βρε κοριτσια , μην γκρινιαζετε για την κοκκινοσιχαμενη...εμενα που δεν μου εχει ερθει η ρουφ ακομη εχω φρικαρει...σε 9 μερες θα κλεισουμε αισιως τους 2 μηνες και αυτη η ρουφ αφαντη!!!!

Γκρινιαζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:mad::mad::(:(

αααααααααααα εμενα κυρια στην ωρα της μετα τη γεννα και χωρις πονους περικαλω ουτε που την καταλαβαινω!!!:D

εσυ μηπως πρεπει να το ψαξεις γιατι σου κανει κολπα??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Γκρινιαζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:mad::mad::(:(

αααααααααααα εμενα κυρια στην ωρα της μετα τη γεννα και χωρις πονους περικαλω ουτε που την καταλαβαινω!!!:D

εσυ μηπως πρεπει να το ψαξεις γιατι σου κανει κολπα??

πως να το ψαξω? η γιατρος μου λεει να περιμενω...θα την παρω μετα τηλ για το παπ μου και θα την ρωτησω...το πολυ πολυ να μου δωσει κανα χαπι...τι αλλο να κανω?

Διαφημίσεις

Καλωστινα την Αθηνα!!!

Κουνελάκι μου γιατι βρε τοσο πολυ...ο γιατρος δεν σου έχει δωσει κανα χάπι?

τι κανετε ζουζουνες????

Venus τι κανεις???

Καλημέρα Αθηνούλι μου...τι κάμνετε...ηρθε η ρουφιανα και μετα ξεκινω για τον πατσα.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ναι ειδες???? αυτο το μπιφτεκι μας μενει μονο...αντε μην το βαλω στο φουρνο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοιτα να δεις που παλι μονες μας μειναμε....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

κοτοπουλακι ολο κολπα εισαι...

συνηλθες καθολου απο τον πονοκεφαλο?

μολις μιλησα με την γιατρο για το παπ και μου ειπε να περιμενω λιγες μερες ακομη ( αν μεχρι την κυριακη δεν εμφανιστει να την ξαναπαρω τηλ)...δεν απεκλεισε ακομη και το ενδομενο γκαστριας , διοτι οπως ειπε αν ειναι αρχομενη γκαστρια δεν την δειχνει τιποτα ουτε χωριακη ουτε τεστ.

επισης μου ειπε να μην αγχονομαι,διοτι το αγχος ανεβαζει την προλακτινη και η ανεβασμενη προλακτινη δεν μας αφηνει να μεινουμε εγκυος.

Το ξερατε αυτο για το αγχος και για την προλακτινη???? Μηπως να ηρεμησουμε λιγο????

κοτοπουλακι ολο κολπα εισαι...

συνηλθες καθολου απο τον πονοκεφαλο?

μολις μιλησα με την γιατρο για το παπ και μου ειπε να περιμενω λιγες μερες ακομη ( αν μεχρι την κυριακη δεν εμφανιστει να την ξαναπαρω τηλ)...δεν απεκλεισε ακομη και το ενδομενο γκαστριας , διοτι οπως ειπε αν ειναι αρχομενη γκαστρια δεν την δειχνει τιποτα ουτε χωριακη ουτε τεστ.

επισης μου ειπε να μην αγχονομαι,διοτι το αγχος ανεβαζει την προλακτινη και η ανεβασμενη προλακτινη δεν μας αφηνει να μεινουμε εγκυος.

Το ξερατε αυτο για το αγχος και για την προλακτινη???? Μηπως να ηρεμησουμε λιγο????

Ναι κουνελακι μου μπορω να πω ότι είμαι καλύτερα...

αντε ρε ...μακαρι βρε κουνελάκι μου να είσαι να μην έχεις και θέμα με την προλακτίνη...

Παντως ουτε εγω που ειμαι γιατροες το ήξερα αυτο...καλε πως μου ξεφυγε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλα που μου το είπες για να ειμαι χαλαρη...:tongue::tongue::tongue::tongue: γιατι όπως καταλαβαινεις αυτο το θεμα του άγχους περναει απο το χέρι μου και το ελεγχω πλήρως...λέω βρε τι να κάνω δεν αγχωνομαι σήμερα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...