Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον κοριτσακια...Εδω και 2 μερες τα ουτροτζεσταν δεν με πειραζουν καθολου.Μαλλον τα συνηθησε ο οργανισμος...Απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα σας,μαλλον οι πρωτες 10 μερες ειναι δυσκολες με αυτα.

Λοιπον κοριτσακια...Εδω και 2 μερες τα ουτροτζεσταν δεν με πειραζουν καθολου.Μαλλον τα συνηθησε ο οργανισμος...Απο οτι καταλαβα απο τα λεγομενα σας,μαλλον οι πρωτες 10 μερες ειναι δυσκολες με αυτα.

ε ναι οτι συνηθιζεις συνηθιζεις ειναι γεγονος....αλλιως πως θα τα περνανε οι εγκυες για ολο το πρωτο τριμηνο...

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μιλησα με το γιατρο για να κλεισω ραντεβου σε μια γνωστη μου που θα την δει πρωτη φορα. Μου ειπε το τεστ να το κανω την Δευτερααααααααα...πωπω δεν παλευεται...πανω που νομιζα οτι αυριο θα ξεμπερδευα....ελεος....πως θα περασουν οι μερες????????????

Κουνελάκι μου γλυκό δεν με λυπάσαι ????

Θέλεις να γεννήσω πριν την ώρα μου????( ξου ξου μακριά)

Θα μπαίνω συνέχεια,,,,,,,,,

Περιμένω τα ευχάριστα λέμε

Είμαι σίγουρη πως θα έχουμε πάρτυ

Άντε καρδούλα μου

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααα....Καλη εβδομάδαααααα...Τι ωραιος καιρος σημερααααααα....Ανοιξηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!

Ελατε για καφεδακι και κοινωνικο σχολιασμο.

καλημερααααααααααααα

πες μας τα ευχαριστα:P:p:p:p

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Τι κανεις εφακη?Ο μικρος σου ειναι καλα?

Ποια ευχαριστα καλε? Μπου χε η γιατρος να κανω το τεστ σημερα το πρωι, δεν βασταξα και το εκανα χτες το απογευμα και ηταν αρνητικο.Εγκυος δεν ειμαι...Πλεον το λεω εγγυημενα! Νεξτ μονθ.

Ποτε θα πας στον γιατρο?

Τι κανεις εφακη?Ο μικρος σου ειναι καλα?

Ποια ευχαριστα καλε? Μπου χε η γιατρος να κανω το τεστ σημερα το πρωι, δεν βασταξα και το εκανα χτες το απογευμα και ηταν αρνητικο.Εγκυος δεν ειμαι...Πλεον το λεω εγγυημενα! Νεξτ μονθ.

Ποτε θα πας στον γιατρο?

καλα ειμαι και ο μικρος καλα στο σχολειο του!!!αχ και ειχα μια ελπιδα οτι θα μας πεις καλα νεα σημερα!!!!θα παω την τεταρτη στο γιατρο και πεμπτη πρωι μπαινω χειρουργιο:(:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...