Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οκ...τοτε εκει που θα χεις τα συννεφα θα μπορουσες να εχεις μερικου ηλιους και μερικα αεροστατα,πορτοκαλι, κιτρινα, ζαχαρι και λαχανι....τι λες εσυ?

τα αστερακια, τα συννεφα, οι ηλιοι και τα φεγγαρακια μαζι νομιζω οτι θα το βαρυνουν αν επαναλαμβανονται σε ολους το τοιχους με την ιδια πυκνοτητα...τι λες εσυ καρπουζακι μου?

αχ βρε κουνελακι...δε με καταλαβαινεις σημερα:confused::confused::confused: καλε στον ενα τοιχο θα εχω συννεφα και ηλιους και αστερια και στον αλλο θα εχω συννεφα και αεροστατα...οχι ολα μαζι:tongue::tongue:

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

αχ βρε κουνελακι...δε με καταλαβαινεις σημερα:confused::confused::confused: καλε στον ενα τοιχο θα εχω συννεφα και ηλιους και αστερια και στον αλλο θα εχω συννεφα και αεροστατα...οχι ολα μαζι:tongue::tongue:

σχεδον συμφωνουμε...διαφωνω μονο με τα αστερακια εκει που θα χεις τα συννεφα...τα αστερακια και τα φεγγαρακια θα μπορουσες να τα βαλεις στον τριτο τοιχο...

Βασικα καρπουζακι, νομιζω οτι το δωματιο θα ειναι χαρμα...ειναι πολυ ωραιοι οι συνδυασμοι των χρωματων που θα κανεις στους τοιχους...θα ειναι πολυ ωραιο!!!

Διαφημίσεις

μ αρεσε το " κουνελοδωματιακι" :tongue::tongue::tongue::tongue: καταλαβα πικρα....

κι εγω μαζι μου θα το χω...δε το βαζω απο τοσο μικρουλι στο δωματιο του.... η συνυφαδα μου παλι εκανε το εξης που ακουω το κανουν πολλες

ειχε κρεβατι στο δωματιο του μπεμπη καιο κοιμοταν εκει μαζι του το πρωτο 3μηνο

211442lg20recj1j.gif

Διαφημίσεις

μ αρεσε το " κουνελοδωματιακι" :tongue::tongue::tongue::tongue: καταλαβα πικρα....

κι εγω μαζι μου θα το χω...δε το βαζω απο τοσο μικρουλι στο δωματιο του.... η συνυφαδα μου παλι εκανε το εξης που ακουω το κανουν πολλες

ειχε κρεβατι στο δωματιο του μπεμπη καιο κοιμοταν εκει μαζι του το πρωτο 3μηνο

απο την μια ειναι καλο αυτο διοτι δεν ξυπναε και τον μπαμπα που δουλευει. Απο την αλλη ομως το ζευγαρι δεν κοιμαται μαζι και οτι αυτο συνεπαγεται.

Παντως φιλοι μας γιατροι, το ειχαν στο δωματιο τους μεχρι που παιδι περπατησε.Μετα τον πηγαν στο παιδικο δωματιο. Στην αρχη τον ειχαν διπλα τους σε καλαθουνα και μετα βαλανε διπλα τους την κουνια.

κι εγω αυτο λεω...ναμην κοιμασαι με τον αντρα σου τοσους μηνες.....κουνια εμενα δε χωραει στο δωματιο μου, καλαθουνα ναι ενταξει, αλλα για αργοτερα μπορω να παρω ενα παρκοκρεβατο οταν δε θα χωραει στη καλαθουνα και να το βαλω διπ[λα μου

211442lg20recj1j.gif

κι εγω αυτο λεω...ναμην κοιμασαι με τον αντρα σου τοσους μηνες.....κουνια εμενα δε χωραει στο δωματιο μου, καλαθουνα ναι ενταξει, αλλα για αργοτερα μπορω να παρω ενα παρκοκρεβατο οταν δε θα χωραει στη καλαθουνα και να το βαλω διπ[λα μου

τι ειναι το παρκοκρεβατο? αυτο με το δυχτι που τα βαζεις μεσα και παιζουνε?

τι ειναι το παρκοκρεβατο? αυτο με το δυχτι που τα βαζεις μεσα και παιζουνε?

ειναι πιο μικρο σε διαστασεις, εχει χωρο για μωρο (2ος οροφος με στρωματτακι υπνου κανονικα)

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmid=2002001&colID=1353&pid=40&ct=1080310

οταν δε θελεις να κοιμαται βγαζεις το στρωματακι και παιζει μεσα με τα παιχνιδια του

211442lg20recj1j.gif

ειναι πιο μικρο σε διαστασεις, εχει χωρο για μωρο (2ος οροφος με στρωματτακι υπνου κανονικα)

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmid=2002001&colID=1353&pid=40&ct=1080310

οταν δε θελεις να κοιμαται βγαζεις το στρωματακι και παιζει μεσα με τα παιχνιδια του

ετσι θα εχεις 2 σε ενα...

υπαρχει επισης και το λικνο (το οποιο βεβαια ειναι πολυ πιο ακριβο απο την καλαθουνα) και νομιζω μενουν εκει τα μωρα μεχρι και τους 6 μηνες....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...