Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Οι τελευταίες απο τι παλιές (ήρθε η ωρα!!)

georgia.g

Recommended Posts

Φύγατε βρε σκατουλίτσες??? Ετοίμασα κατά 70% τη βαλίτσα του μαιευτηρίου;);) Πήρα ένα νυχτικούλι βεραμάν τρέλα κ ένα σετάκι πυτζαμάκια κάπρι ροζ-τριανταφυλλί για να ταιριάζω με την μπεμπούλα μου:D:D:D:D

Λοιπόν κοτοπουλάκι χωρίς συζήτηση το ανοικτό χρώμα ξύλου , το φυσικό,,εγώ τέτοια κούνια διάλεξα στο φυσικό μπεζ ανοιχτό(βασικά ο Βανιλλάκος την διάλεξε κ γω συμφώνησα)... Που λέτε το ανοιχτό χρώμα ξύλου ταιριάζει με ροζ - με γαλάζιο - με περτικαλί - με λαχανί

Με όλα ;);)

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Venus75

2255

• georgia.g

1766

• malme

1577

• εφακη

694

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσυ διδυμομανουλα, δεν ειπαμε οτι θα κοψεις τα γλυκα???εεεεε????γρηγορα παρε μια φραουλιτσα να φας, κανα αχλαδακι ...:tongue::tongue:

Μπιφτεκακι, με το καλο να αγορασεις και συ για τις μπεμπεκες σου ολα τα καλα της πλασης...Με το καλο κοπελα μου!!!

Γλυκό μου κουνελάκι εσύ....πάντα με τον καλο τον λόγο είσαι...!Όσο για τα γλυκά...άσε με...έχω 3 μέρες να φάω παγωτό (και γενικά γλυκό) και είχα χάσει κάποια γραμμάρια και χθες πλάκωσα κάτι πατατάκια και μετά ένα σουβλακι καλαμάκι κοτόπουλο, ζυγίστηκα σήμερα.....τα ξαναπήρα όλα πίσω!!!...Τσακώθηκα και με τον άντρα μου και με έπιασαν τα κλάματα γιατί μου πήρε μια κρέμα σοκολάτα απ'το σούπερ μάρκετ την έφαγα και μετά μου λέει "δεν σου ξαναπαίρνω, γιατί θα παχύνεις"..!!..."να μην παίρνεις ούτε για σενα, δεν μπορώ να σε βλέπω να τρως εσύ κι εγώ να μη τρώω!!!", του φώναξα κι εγώ και τώρα δεν μιλάμε....:mad:
Εν τω μεταξυ θελω να μου πειτε τις εμπειριες σας όσες εχετε παρει ουτροτζεσταν...

Εγω κοριτσια δεν την παλευω αλλο...αυτη η ορμονη με σακατευει...περαν απο τις ζαλαδες και την υπνηλια που μου φερνει, μου φερνει και δυσκοιλιοτητα, μου φερνει πρηξιμο (στην κυριολεξια τουμπανιασμα λες και εχω καταπιει μπετον), πολλα νευρα (παρα πολλα νευρα, εχετε δει την αιτνα πως εκρηγνυται????καπως ετσι και εγω)...Ασε που βαζω τα κλαματα με το παραμικρο (τα δακρυα ποταμι και οι λυγμοι ασταματητοι λες και θρηνω)....Κοριτσια δεν τα αντεχω καθολου...Δεν τα σηκωνει ο οργανισμος μου..

Οσες ειχατε παρει σας προκαλουσαν τα ιδια ή μεμονωμενα καποια απο τα πιο πανω συμπτωματα?

Τα μισώ, τα μισώ, τα μισώ!!!!Κι έπαιρνα 3 τη μέρα κι όχι 9 σαν το καρπουζάκι αλλά μέχρι και την αυχενική. Τα σιχάθηκα!!!!!....Μου προκαλούσαν φοβερή νύστα και ζαλάδα, τα έβαζα κι εγώ κολπικά κι ηρέμησα....!!
Αυτο το ΣΚ θα σηκωσω τα 2 μεγαλα χαλια του σαλονιου και θα τα πλυνω (ειχα σκοπο να το κανω τις προηγουμενες μερες αλλα με αυτο το κρυο τα κρατησα)...Θα κατεβασω επισης τις κουρτινες στο σαλονι, θα τις πλυνω θα τις σιδερωσω και θα τις ξεξρεμασω...Μου μενΟΥΝ για το επομενο ΣΚ τα χειμωνιατικα με τα καλοκαιρινα, και τα παντζουρια...

Ρε συ σε 3 βδομαδες μπαινει ο Ιουνιος και ο παλιοκαιρος δεν μας εχει αφησει να ξεστρωσουμε τα χαλια ( μονο της κουζινας εχω σηκωσει και εχω πλυνει).

Μην τολμήσεις να κάνεις δουλειές, ενώ περιμένεις αποτελέσματα για τη σπερματέγχυση θα σε βρίσουμε ομαδικώς!!!!!....Αν δεν δεις αίμα, δεν θα κάνεις τίποτα!!!
:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: λοιπον με εχει πιασει μια μανια και κοιταω για βρεφικα δωματια...αλλα μιλαμε δε κοιταω απλα....βαζω κατω σχεδιο κοιταω το δωματιο μου.....νοητα βαζω τα επιπλα και αλλα τετοια....μιλαμε σαν το μωρο να ναι εδω.....που θα μπει η κουνια . η συρταριερα...να παρω να μη παρω...

και το θεικο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: οταν το μωρο μεγαλωσει και του κανω παιδικο δωματιο θα χωραει η συρταριερα με τα υπολοιπα?? θα ταιριαζει??

μηπως πρεπει να φυγω επειγοντως για δαφνι????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καπουζάκι μου, ζουμερό....καλά κάνεις κι ονειρεύεσαι....κι όπως λέει κι η κουνέλω, καλύτερα να τα έχεις έτοιμα στο μυαλό σου (κι αν μπορείς να πας και να τα δεις κι από κοντά, ακόμα καλύτερα), παρα να τρέχεις τελευταία στιγμή....εγώ δεν το βρίσκω καθόλου κακό το να ονειρεύομαι...!!!Αυτό με έχει βοηθήσει να μη χάσω τις ελπίδες μου....
λοιπον κορες οπως βλεπεται το πορτοκαλοδωματιο μου ειναι ετοιμο!!!! ενα πορτοκαλομωρο παρακαλω......και γρηγορα:tongue::tongue::tongue:
έρχεται σου λέω, το μπεμπίνι σου,έρχεται!!!!!:D:D;)

Banjp3.png

hJSRp3.png

εφτασα και εγωωωωωωωωωω

λοιπον τα νεα μου,τεταρτη βραδι θα παω στο νεο γιατρο να μιλησουμε και να του πω το ιστορικο μου!!!πεμπτη πρωι η ωρα 8 μπαινω χειρουργιο για υστεροσκοποιηση και απο εκει και περα ο θεος βοηθος!!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εφτασα και εγωωωωωωωωωω

λοιπον τα νεα μου,τεταρτη βραδι θα παω στο νεο γιατρο να μιλησουμε και να του πω το ιστορικο μου!!!πεμπτη πρωι η ωρα 8 μπαινω χειρουργιο για υστεροσκοποιηση και απο εκει και περα ο θεος βοηθος!!!!!!

μπραβο κοριτσακι μου με το καλο να την κανεις και μετα βουυυυυυρ,αντε φτανει και για σενα το μπεμπακι!!!

Φύγατε βρε σκατουλίτσες??? Ετοίμασα κατά 70% τη βαλίτσα του μαιευτηρίου;);) Πήρα ένα νυχτικούλι βεραμάν τρέλα κ ένα σετάκι πυτζαμάκια κάπρι ροζ-τριανταφυλλί για να ταιριάζω με την μπεμπούλα μου:D:D:D:D

Λοιπόν κοτοπουλάκι χωρίς συζήτηση το ανοικτό χρώμα ξύλου , το φυσικό,,εγώ τέτοια κούνια διάλεξα στο φυσικό μπεζ ανοιχτό(βασικά ο Βανιλλάκος την διάλεξε κ γω συμφώνησα)... Που λέτε το ανοιχτό χρώμα ξύλου ταιριάζει με ροζ - με γαλάζιο - με περτικαλί - με λαχανί

Με όλα ;);)

Συμφωνω....

Διαφημίσεις

εφτασα και εγωωωωωωωωωω

Καλα αποτελεσματα να χεις...Θεωρω οτι μετα απο αυτη την εξεταση θα παρεις τα πανω σου.

καλα ειμαι κουνελακι μου...μου την εχει δωσει ο καιρος αλλα κατ αλλα μια χαρα:D

εσυ πως πας με τις παρενεργειες???

Φτιαχνει κουκλα ο καιρος απο το ΣΚ...Καπως μαλακωσε σημερα.

Εγω κοιμηθηκα χτες απο τις 6 το απογευμα...ξυπνησα στις 12:30 το ξημερωμα,ηπια τα υπολοιπα και ξανακοιμηθηκα μεχρι το πρωι .Σημερα ειμαι μια χαρα!!!Νιωθω περιεργως πολυ καλα!

Διαφημίσεις

Λοιπον καρπουζακι, απο βδομαδα θα αρχισω να ψαχνω και εγω οτιδηποτε σε πορτοκαλι για το καρπουζομωρακι...Θα σου παρουσιαζω οτι βρισκω και με αρεσει και θα σου το παραθετω!!! Τι λες???

αμε αμεεεεε:tongue::tongue::tongue::tongue: εβλεπα κατι κουλα ονειρα κι εγω το βραδυ....ημουν εγκυος και τετοια.....ξυπνησα 100 φορες μες τη νυχτα

Λοιπον, εγω εβλεπα οτι δεν ειμαι εγκυος...οτι εκανα τεστ και ηταν αρνητικο...Περα απο την επιθυμια μου να εχω θετικο τεστ, ξερω ενστικτωδως οτι δεν ειναι ο μηνας μου αυτος.

Καρπουζακι λες να ναι ομως ο δικος σου μηνας???Μακαρι!!!!Βιασου ασυστολα και ασταματητα!!!

http://www.cosycorner.gr/el/category/αγόρια-κορίτσια/σύννεφα-αυτοκόλλητα-τοίχου/

http://www.stickme.gr/αυτοκολλητα_τοιχου_αεροστατο-965-2.html

λοιπον επισης σκεφτηκα να βαλω αεροστατα σε διαφορα χρωματα και αναμεσα τους τα συννεφακια...τι λες???

211442lg20recj1j.gif

444914kf3lbt8439.jpg 1133346w4u12kvdti.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...